Nintendo Switch nader bekeken in 3D-viewer 

Nintendo Switch nader bekeken in 3D-viewer 2016-10-24T00:48:38
Bekijk de Nintendo Switch rondom in 360 graden, speel de Star Citizen-alfa tot het eind van de maand gratis of vermaak je met de drie gameplay video's van Dragon Ball Xenoverse 2. Hoe je je maandag ook wilt beginnen, met deze Nachtwacht doe je dat hopelijk in ieder geval goed!

Cats <3

   

Nintendo Switch nader bekeken in 3D-viewer

De Wachtster heeft zo ontzettend bizar verschrikkelijk veel zin in maart 2017. Ze kan niet wachten tot ze de Nintendo Switch in haar tengels heeft. Omdat dat heugelijke feit echter nog 5 maanden in de toekomst ligt, heeft ze voor deze N8W8 de next best thing opgeduikeld, namelijk een 3D-viewer van de console.     

Nintendo Switch by Virtual Studio on Sketchfab

Bovenstaand model toont het Switch-scherm tezamen met de twee Joy-Con-controllers. Dat is uiteraard maar een van de configuraties die de console mogelijk maakt.

Is jouw zucht naar nieuws over de nieuwste Nintendo-telg hiermee toch ook nog lang niet bevredigd? Wees dan gerust dat het bedrijf bekend heeft gemaakt nog veel meer verrassingen in petto te hebben. Meer details over de prijs en de specificaties worden echter pas in 2017 verwacht. 

De onthulling van de Nintendo Switch doet trouwens niet iedereen watertanden: het aandeel van het bedrijf zakte de dag erop met 6,5%. Maar goed, ten tijde van de Wii bedroeg deze daling 5% en we weten allemaal hoe dat uiteindelijk afgelopen is.

   

Star Citizen-alfa gratis te checken

Hoera, je kunt de alfa van Star Citizen tot aan het einde van de maand gratis checken! Waarom je daarom zou moeten juichen? Nou, vooral omdat deze alfa echt wel een grote mep content bevat en je al dit moois mag verkennen in een Anvil F7C-M Super Hornet starfighter.

Mocht je Star Citizen nog niet hebben kunnen ontdekken, dan kun je dankzij deze alfa een behoorlijk beeld van de game krijgen. Het enige wat je moet doen, is een account aanmaken, de code FALL2016 intikken en de client downloaden.

Star Citizen-alfa

En daar waar de Wachtster haar nieuwtjes anders altijd afsluit met een releasedatum gaat dat in het geval van Star Citizen nog steeds niet... Met het slechte nieuws over het uitstel van Squadron 42 en de aanhoudende onduidelijkheid dankzij verschillende deadlines (en dus het gebrek aan een concrete releasedatum) is het daarom sowieso fijn om zeker te weten dat er nog altijd druk gewerkt wordt aan de game.

   

Trailerovervloed

Vaste prik! Begin deze maandag lekker chill met drie trailers van (nog) vrij onbekende games. Kijk ditmaal gezellig mee naar Seraph, The Conjuring House en Trackless.

   

"The Order: 1886 is een IP met toekomst"

The Order: 1886 heeft nog een hele toekomst voor zich. Zo liet creative director Ru Weerasuriya in ieder geval weten in een interview. Wat hij precies bedoelt, houdt hij echter met opzet een beetje vaag:

"The best way to answer that without giving anything… how can I say this… Is there a future? Yes. That IP has a future. It's definitely built in that IP. That future is already something that was built from the very get go, from the first day we started working on it. … There is a larger storyline. There is a macro story that keeps going, it's an IP that is actually bigger than the storylines that we have created. So there are legs to this IP, definitely."

Een storyline met benen, dus… Ahum, vrijelijk vertaald, stelt de Wachtster dat het al vanaf de ontwikkeling van The Order: 1886 duidelijk was dat het een IP met een toekomst is. Dat er meer games (of andere content) zal volgen, zit namelijk diep verankerd in die (eerste) game. Oftewel: er is nog veel meer (macro)verhaal te vertellen.

The Order: 1886

De Wachtster is benieuwd: hebben jullie überhaupt wel een beetje zin in een vervolg op The Order: 1886?

   

The Elder Scrolls V: Skyrim vergeleken op PS4 en PS3

Het is altijd lastig in te schatten in hoeverre een remake/remaster/andersoortig opgepoetste versie een grafische verbetering biedt ten opzichte van het origineel. Gelukkig kunnen we om dwars door onze nostalgische gevoelens en andere tekortkomingen heen te kijken altijd terecht bij vergelijkingsmateriaal op YouTube.

Check hieronder het verschil tussen The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition op PS4 en de originele Skyrim op PS3.

De verbetering is duidelijk, toch? PC-versies volgestopt met mods natuurlijk niet meegerekend…

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition is vanaf 28 oktober te checken op PC, PS4 en Xbox.

   

Dragon Ball Xenoverse 2 in drie gameplay video’s

Bandai Namco heeft de smaak te pakken. De Wachtster wist in haar nachtelijke jacht naar nieuws maar liefst drie korte gameplay filmpjes te vinden van Dragon Ball Xenoverse 2. In deze korte kennismakingen zien we boze vechtersjassen Frieza, Cooler en Metal Cooler behoorlijk afrekenen met good guys Goku en Vegeta.

Dragon Ball Xenoverse 2 is vanaf 28 oktober te checken op PS4 en Xbox One. PC-bezitters mogen een dag eerder aan de slag met de game.

   

Verloren gewaande Rayman SNES-versie gevonden

Hoe groot zou Michel Ancel zijn huis zijn als hij bijna 25 jaar iets kwijt kan zijn? De ontwikkelaar wist na een kleine kwart eeuw namelijk pas zijn verloren gewaande Rayman-debuut op de SNES terug te vinden.

De SNES-versie van Rayman werd destijds geannuleerd, omdat de voorkeur werd gegeven aan consoles die met CD-ROM werkten, zoals de PlayStation. En ondanks dat Ancel geloofde dat game verloren was, deed hij vandaag een mooie ontdekking:

"Four people in the world have seen this. We thought it was lost, but somewhere in the cold electronic circuit, something was alive."

Rayman SNES

Sowieso geinig om te zien hoe de SNES-versie van Rayman eruit gezien zou kunnen hebben, maar nog leuker is de ontdekking van de EPROM Ancel inspireerde tot nieuwe ideeën. Hij liet namelijk weten dat een (versie van de) game voor de Switch best tof zou zijn!

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van cowboys, dungeons en tijdreizen. Jep, zomaar een extra filmpje, omdat het kan.  

   

Lekker koesen!

   

REACTIES (44) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord