Nintendo NX launch eind 2016 weer iets zekerder? 

Nintendo NX launch eind 2016 weer iets zekerder? 2016-02-27T14:37:53
Live vanuit een extra groot mayonaisebakje in de McDonalds, rapporteert de Weekendwacht zich! Met een heet gerucht over de Nintendo NX releasedate en de bijbehorende Zelda launchtitel, een boze Gabe Newell, Shenmue III beelden en een heleboel dode dieren!

Wijst Pokémon codenaam op Nintendo NX releasedate eind 2016?

Er is altijd wel iemand die beweert dat hij inside information heeft over Nintendo’s toekomstige games. Het bedrijf is geheimzinniger dan een Willy Wonka-fabriek in Noord-Korea, dus het nodigt uit om te speculeren. Maar sinds de logo’s van de nieuwe Pokémon-games gisteren tijdens de livestream zijn onthuld… hebben we misschien een doorbraak. Tijd voor wat detectivewerk! *stopt pijp in mond*

Op 22 februari 2016 postte een NeoGaf lid een geverifieerde lijst van plannen voor de Nintendo 3DS. Daarbij zat tevens informatie over marketingbudgetten voor Wii U-games zoals de nieuwe The Legend of Zelda. Het lek werd aanvankelijk als niet relevant bestempeld, maar er stond op de lijst ook een nieuwe Pokémon-titel met de codenaam “Niji”. Deze zelfde codenaam was tevens de codenaam van de Pokémon Moon en Sun-logo’s in de officiële press release van Nintendo! Niji_A en Niji_B! The plot thickens. *stopt tweede pijp in mond*

Dus misschien betekent dit dat de releaselijst door een goede bron bij Nintendo is gelekt. Er staan meerdere codenamen tussen van onaangekondigde titels. Helaas zijn deze codenamen zo vaag mogelijk, dus speculeren kan in de NeoGaf thread.

The Legend of Zelda Wii U

Het interessantst is dat de informatie ook de Nintendo NX release voor eind 2016 bevestigd! Samen met The Legend of Zelda Wii U! En dat deze Zelda ook een NX launchtitel zal worden, in dezelfde stijl als Twilight Princess! Uitroeptekens!

Het blijft een gerucht dus vergeet niet een korreltje zout bij dit bericht te nemen.

 

Gabe Newell ontslaat Dota2-presentator + heel productiebedrijf

Trouble in het paradijs genaamd… China. Momenteel wordt daar het Shanghai Major tournament gehouden voor Dota2 en de prijzenpot is 3 miljoen dollar. Daar kijken dus heel wat Dota2-fans naar! Helaas voor hen blijken de streams bagger te zijn. Kotaku meldt dat er constant audioproblemen waren, lag, raar commentaar en dat streams soms zelfs volledig uitvielen. Nu heeft grote man Gabe Newell himself zich op Reddit gemengd in de discussie.

Gabe Newell

Hij bracht groot nieuws: het hele productiebedrijf Perfect World is ontslagen! En dit komt bovenop het nieuws dat de bekende commentator James Harding na anderhalve dag al de zak kreeg. Waarom? Gabe Newell vindt hem toch niet een eikel of zo? Ehehehe…

“We've had issues with James at previous events. Some Valve people lobbied to bring him back for Shanghai, feeling that he deserved another chance. That was a mistake. James is an ass, and we won't be working with him again.”

Tot zover de vriendelijke kerstman-act van Gaben! Valve hoopt orde op zaken te stellen voor het main event begint. Voor de laatste ontwikkelingen, check de Dota2 Reddit.

 

Nieuwe Shenmue III beelden

Kickstarter update voor Shenmue III! Gisteren werd de Monaco Anime Game International Conferences gehouden in Japan. Yu Suzuki mocht hier een presentatie geven over de vorderingen van zijn nieuwe game. Helaas zijn er nog geen video’s van, maar het team heeft wel een aantal nieuwe screenshots van Shenmue III online geknald. De graphics hebben een flinke sprong gemaakt sinds de aankondigingsvideo.

Shemue III

Shemue III

Shemue III

Shemue III

Shemue III

  

Guilty Gear Xrd Revelator

Een andere Japanse  knaller is Guilty Gear Xrd Revelator. Het vervolg van de brute fighting game komt later dit jaar in Japan uit en ergens in 2150 in Europa. In deze trailer worden de nieuwste toevoegingen aan het roster geïntroduceerd. Enjoy!

   

Pimp je kasteel in Fire Emblem Fates

Een video voor Fire Emblem Fates, waarin Nintendo de vele functies van de nieuwe My Castle feature toont. De tactische RPG geeft je namelijk de mogelijkheid om je eigen kasteel in te richten maar ook de kastelen van andere gebruikers te bezoeken. Let alleen niet op de “Available Now”-tekst op het eind. De game heeft nog geen releasedate in Europa. Want Nintendo HAAT ons!  

   

De personages van The Legend of Zelda: Twilight Princess

Het gebeurt zelden dat Nintendo-devs voor de camera over hun game praten, maar voor de HD-release van Twilight Princess is Eiji Aonuma getackeld om terug te blikken. In deze video vertellen meerdere developers van Twilight Princess over hun favoriete personages in de game.

  

JonTron vermoordt tig beesten in Far Cry Primal

Als JonTron niet bezig is met schreeuwen naar een oude kutgame of kutfilm, dan maakt hij wel video’s voor nieuwe games zoals Far Cry Primal. Ik wist niet dat je zoveel beesten kon vermoorden in minder dan 10 minuten. Enjoy!

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord