Nieuwe trailer van Resident Evil 3, Dante mogelijk naar Super Smash en Epic Games Store blijft games weggeven 

Nieuwe trailer van Resident Evil 3, Dante mogelijk naar Super Smash en Epic Games Store blijft games weggeven 2020-01-15T00:09:27
Resident Evil 3 komt er bijna aan en dat betekent dat er vandaag een nieuwe trailer van de game is verschenen. Meer een DOOM-kinda gamer? Geen probleem, want ook dan heeft Wacht een zeer geschikte, nieuwe trailer in de aanbieding.

bird
   

Goedemorgen zeg! Het is vandaag 15 januari, de dag waarop in 2009 een vliegtuig dankzij Captain Sully in de Hudson kon landen, in plaats van ergens in New York te crashen door vogels in de motoren. En vandaag in 1929 werd Martin Luther King geboren, de man die nogal veel droomde. Je Wacht wil ook wel even dromen, aangezien haar enkel er ongeveer drie keer zo dik uitziet als normaal, maar been in de lucht want er is veel te veel fantastisch nieuws te melden. You ready? 

leg up
   

Nieuwe trailer en characterfoto’s van Resident Evil 3

Wie ga je tegenkomen in Resident Evil 3? Waarschijnlijk een heleboel ellende, maar ook interessante personages. Dat blijkt wel uit de afbeeldingen die zijn vrijgegeven van het spel. We zien hierop onder andere Nemesis, de boef, en Jill Valentine in een nogal benarde positie. Oh ja, er kwam ook nog een trailer bij die je echt even moet zien. Op 3 april verschijnt Resident Evil 3 op PC, Xbox One en PlayStation 4.

resi
   

resi
    

resi
   

resi
   


    

Een gratis game per week? Epic Games Store gaat in 2020 stug door

Je Wacht is het er niet helemaal mee eens, maar de Epic Games Store gaat in 2020 door met het aanbieden van een gratis game per week. Hopelijk geeft het er wel wat meer context bij, misschien een soort developer diary of andere video van de ontwikkelaar, want een game is alsnog een product waar tientallen, soms honderden mensen jaren aan hebben gewerkt en dat heeft grote waarde. Als je de client van de Epic Games Store downloadt, dan krijg je elke week dat je inlogt in 2020 de mogelijkheid om een nieuwe gratis game te downloaden. Eentje die voor altijd van jou blijft, zo belooft Epic. Momenteel is Sundered gratis, de metroidvania van de studio achter Jotun. Daarnaast is het het plan om dit jaar met cross-platform play te komen tussen PC, Xbox, PlayStation en Switch.

epic
    

Raggende gitaren en keiharde actie in DOOM Eternal-trailer

In 2016 verblijdde Bethesda ons met de revival van Doom en daarop komt over een paar maanden eindelijk het gevolg uit. Hel lijkt de aarde te willen overnemen en natuurlijk is het aan jou om ons allen te redden. Er is wel een twist, want je krijgt hiervoor onder andere een laserzwaard. Heb je er tijd voor? Zet 20 maart vast in je agenda, want dan verschijnt DOOM Eternal op PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De Switch-variant volgt later dit jaar.


   

Is Dante de nieuwe vechtjas in Super Smash Bros. Ultimate?

In 2019 hebben we Devil May Cry’s Dante gezien zoals we hem nooit eerder zagen: net echt. In 2020 zien we hem waarschijnlijk wat minder realistisch, maar toch heel graag: fans denken dat hij de nieuwe vechter is die naar Super Smash Bros. Ultimate komt. Dat denken ze omdat Capcom-producent Matt Walker in een video zei dat fans enkele data voor DMC-nieuws in de gaten moesten houden. Eén ervan is 16 januari. Morgen dus, dan zijn we verlost, want dan komt er een video online waarin director Masahiro Sakurai de DLC-vechter bekendmaakt.

dante
    

Komt BioShock: The Collection naar Switch?

Als we Taiwan mogen geloven komt the verzameling BioShock-games die eerder op de PC, Xbox One en PlayStation 4 verscheen ook richting Nintendo Switch. Het gaat dan om geremasterde versies van alle drie de BioShock-games, inclusief DLC. Op zich betekent één website niet dat het echt gaat gebeuren, maar aan de andere kant: waarom niet?


    

PlayStation niet aanwezig op E3? Microsoft wel hoor!

Als Sony iets zegt over aanwezigheid op E3, dan kan Microsoft natuurlijk niet achterblijven. Sony is er niet, maar Phil Spencer van Xbox heeft even goed duidelijk gemaakt dat zijn team en hij er wel zijn. Op Twitter zei hij dat het team hard werkt aan E3 en zin heeft om spelers te laten zien wat eraan zit te komen. Hij zegt daarna ook nog iets over hoe hun kunstvorm elke keer weer verder komt door zowel creativiteit als technologische vooruitgang en dat 2020 een mijlpaal is in die reis die Team Xbox heeft gemaakt. Het is verder nog niet heel duidelijk wie er nog meer op E3 aanwezig zijn, maar we hebben ook nog wel een paar maanden tot juni.

phil
   

De geschiedenis van speedrunnen

Je Wacht wordt er bloednerveus van, maar wist je dat speedrunnen helemaal niet zo jong is als je in deze jaren van Twitch en YouTube zou denken? In DidYouKnowGaming wordt verteld wanneer er voor het eerst werd gespeedrunt: 1980! Kijk verder om in 15 minuten weer up to speed te zijn #badumtss.


    

En de soundtrack van de nieuwe 007 is voor: Billie Eilish

Je Wacht houdt wel van de ietwat duistere popnummertjes van Billie Eilish. Die kan best een soundtrackje maken toch? Wat dacht je van die van 007. De nieuwe film met Daniel Craig in de hoofdrol zal dus worden bezongen door Billie Eilish. De titel van de film is No Time To Die, dus het nummer zal ongetwijfeld ook die naam dragen. Sowieso moet het met de muziek in de film wel snor zitten: Hans Zimmer is componist. Het duurt niet lang meer: in april verschijnt de nieuwe Bond-flick.


   

Vergeet niet vandaag nog een traantje te laten om Windows 7 dat sinds vandaag officieel niet langer wordt ondersteund.

panda
   

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord