‘Nieuwe Microsoft-port voor Switch wordt maandag onthuld’ 

‘Nieuwe Microsoft-port voor Switch wordt maandag onthuld’ 2019-08-18T13:25:53
Live terwijl ik nog nageniet van Once Upon a Time in Hollywood, is hier de WeekendWacht! Met een heet Microsoft-gerucht voor Switch-eigenaren, Persona 5 Royal releasedate voor het westen, Borderlands 3 gameplay en THE PRESIDENT OF THE UNITED STATES!!!

‘Maandag wordt een nieuwe Microsoft-port voor Switch onthuld’

Game-analist Daniel Ahmad (beter bekend als @ZHugeEX op Twitter) heeft onthuld dat maandag een nieuwe Microsoft-game geport gaat worden naar de Switch. Nintendo houdt dan een indie livestream en daartussen zit ook een Microsoft first-party game, zoals Cuphead en Minecraft. De analist is normaal zeer betrouwbaar en hint dat het waarschijnlijk Ori and the Blind Forest wordt.

ZhugeEX 

Daniel Ahmad gaf ook deze info vrij over het event.

ZhugeEX

Fijn dat ik maandag niet meer de livestream hoef te zien!
      

Persona 5 Royal komt officieel lente 2020 naar het westen

Persona 5 Royal is een uitgebreidere special edition van de JRPG, met nieuwe personages, dungeons en zijverhalen. De game komt dit najaar in Japan uit en nu is de westerse release ook bevestigd.

Art director voor de serie, Shigenori Soejima, onthulde bij een event in Los Angeles dat de game lente 2020 klaar moet zijn voor z’n PS4-release.
        

Devolver bezoekt FromSoftware om te praten over hun beste game

FromSoftware maakt tegenwoordig niet meer zulke hele goede games, want hun hoogtepunt was natuurlijk Metal Wolf Chaos voor de Xbox. De game kwam nooit buiten Japan uit, wat gek is want het is de meest Amerikaanse game ooit gemaakt. Devolver Digital gaat de game opnieuw uitbrengen en, als de zieke geesten die ze zijn, reisden ze naar Japan af om de FromSoftware ontwikkelaars lastig te vallen. Enjoy!

Rare IP terug naar Nintendo brengen was onvermijdelijk, zegt ex-Rare medewerker

Over het westen dat het oosten ontmoet gesproken, Microsoft werkt meer dan ooit samen met Nintendo en helpt zelfs om Banjo-Kazooie naar Smash Bros. te brengen. Chris Seavor, ex-Rare medewerker en maker van Conker, zegt dat hij het al jaren geleden aan zag komen dat Rare-personages terug naar Nintendo zouden gaan. Dit zegt hij in een nieuw interview:

“It is significant, very significant but it was also inevitable. You only have to look at the reaction to Banjo’s appearing in Smash to see that this was purely a fan driven thing, and fans are if nothing else a noisy and belligerent bunch. I mean, it’s an abbreviation of ‘Fanatic’ after all."

Conker

Chris zegt dat Nintendo-fans opdringerig genoeg zijn dat Microsofts acceptatie onvermijdelijk was. Hij vindt ook dat de Rare-franchises beter bij Nintendo passen en dat Microsoft om de verkeerde redenen de studio kocht. Dat gezegd hebbende zegt hij ook dat Conker’s Bad Fur Day hoogstwaarschijnlijk ook geen vervolg had gekregen onder Nintendo’s leiding.

“Who can say what we have all missed out on over those 3 console generations with Nintendo? Best not to think on it too much, it’s depressing.”
     

Dragon Age 4 lead producer vlucht

Fernando Melo stond aan het roer van Dragon Age 4 maar sinds gisteren weten we dat hij niet langer bij BioWare werkt. De gamedeveloper maakte op Twitter bekend dat hij na 12 jaren bij de studio op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

BioWare 

We weten dat het momenteel niet lekker gaat bij BioWare, want Anthem flopte hard en Dragon Age 4 moest ook een keer terug naar de tekentafel. Echter Melo heeft ook zijn ontslagbrief gepost en daarin staat dat hij het volle vertrouwen heeft in het DA-team, dat zij de beste game uit de serie aan het maken zijn. Nou dat is fijn om te horen! Zeker weten dat Papa EA daar heel blij van is geworden.
      

The Legend of Zelda: Breath of the Wild officieel de meest verkochte Zelda ooit

Fuck Ocarina of Time, opgerot met Twilight Princess en steek A Link to the Past lekker in je dikke reet. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu de meest succesvolle Zelda ooit! Mat Piscatella, analist voor de Amerikaanse markt, haalde de verkoopcijfers van de states erbij en zag dat de nieuwe Zelda met een ruime marge z’n voorgangers heeft ingehaald.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ja dat klopt, Link’s Crossbow Training staat in de Top 5 meest verkochte Zelda’s ooit. Blijkt maar weer hoe weinig mensen met goede smaak er zijn. Kleine kanttekening, rereleases en remasters worden niet meegerekend in de verkoopcijfers, dus de 3DS verkoopcijfers van Ocarina of Time en Majora’s Mask zijn erbuiten gehouden.
        

Veel nieuwe Borderlands 3 gameplay

Enjoy!

 

Videogamedunkey speelt als de Amerikaanse president

Ja ik keer terug naar Metal Wolf Chaos want deze stomme kutgame is precies alles wat ik zoek in videogames. Let's PARTYYYYYYYYYY!

Wassum weer. Fijn weekend!

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord