Nieuwe Fallout 4 geruchten 

Nieuwe Fallout 4 geruchten 2013-11-22T22:46:22
Live vanuit de Roy Donders fanclub, is hier de Nachtwacht! Met geruchten over een nieuwe Crash Bandicoot, Fallout 4, Quantum Break, Persona 5 en waarschijnlijk slingert er ook nog ergens wat echt nieuws rond.

Keert Crash Bandicoot terug naar Sony?

Naughty Dog werkt dus aan Uncharted 4 voor de PlayStation 4, maar wat gaan ze daarna doen? The Last of Us 2 uitbrengen, zodat we weer allemaal collectief kunnen klaarkomen in onze reviews? Jak X Racing 2? Neen! Geruchten wijzen ernaar dat Sony Crash Bandicoot teruggekocht heeft!

Het gestoorde buideldier was ooit Sony z’n antwoord op Super Mario en de eerste game die Naughty Dog ooit maakte. Nadat Sony de rechten echter verkocht aan Activision, belandde de platformserie gauw in de versukkeling. En nu heeft de Call of Duty fabriek de Crash Bandicoot productpagina offline gehaald. Hmmm….

Maar er zijn meer aanwijzingen. In de recente PS4 launchtrailer (ja die hebben consoles nu) hebben aluminium hoedjesdragers dit beeld gevonden!

PS4

Oh. Mijn. God. Het bord lijkt op Crash Bandicoot, Sony is het voorrangsbord, de vuilnisbak is Activision en de pijl omhoog staat voor de sociale ongelijkheid veroorzaakt door de polariserende effecten die nog steeds doorsijpelen in de politiek sinds het begin van het post-Pim Fortuyn tijdperk! Het is allemaal zó duidelijk nu!

Maaruh… ja, korreltje zout.  

 

Metal Gear Solid V krijgt Xbox One exclusieve content

Metal Gear Solid V krijgt exclusieve PlayStation content in de vorm van een classic Solid Snake skin, waardoor hij eruitziet alsof ie 40 jaar heroïne heeft gespoten en vervolgens onder een stoomwals belandde.

MGSV

Maar ook Xbox One gamers krijgen exclusieve content bij MGSV omdat… uh, ze hadden nog stickers liggen die straks mooi op de doosjes geplakt kunnen worden. Gametrailers chief Geoff Keighley maakte dit bekend tijdens de Xbox One launch in Amerika. Verdere info gaf hij niet, maar gezien de Spike VGA’s… uh, de Spike VGX’sssss Awards om de hoek zijn, gok ik dat we dan meer info krijgen.

 

4 seconden Quantum Break gif

Wie denkt dat ik alleen gifjes gebruik die totaal random zijn en niets met games te maken hebben, die zit aardig dicht bij de waarheid. Laat ik eens een serieus gifje proberen: 4 seconden gameplay van Quantum Break!

Wauw! Dat kan ik opnieuw en opnieuw en opnieuw kijken. Maar serieus, de gameplay ziet er intens uit. Het werd opnieuw getoond tijdens Keighleys super special awesome Xbox One launch party. Meer gaat ie tonen tijdens de VGX Awards, als de gamenieuws pooier die hij is!

Hier een Stephen Colbert PS4 gifje voor de balans.

Stephen Colbert

 

Nintendo gaat iets aankondigen tijdens de VGX

Ook Reggie Fils-Aime, Nintendo of America president, is tegenwoordig een van Geoff Keighleys schatjes. Hij gaat zijn gebronsde, gespierde lichaam tonen tijdens de Awards ceremonie, wat een eerste keer is. De award ceremonie is trouwens 7 december, dat jullie het even weten. *knipoog* *knipoog*. De VGA’s zijn altijd zeer langdradig en zitten vol met stomme humor en irrelevante zooi. Een beetje zoals de Nachtwacht dus.

Geoff Keighley

Misschien dat de president alleen de award voor beste game ontvangt (want dat is natuurlijk Super Mario 3D World), maar tegen Geoff Keighley vertelde hij het volgende:

“We may be making an appearance, we may have something special, we’ll see.”

En als Nintendo iets aan Geoff M. (staat voor Motherfucking) Keighley belooft, dan kan het maar beter The Legend of Zelda Wii U zijn! Anders wordt de Wii U nog eens 33.000 keer uitgelachen in de PachAttack.

 

Persona 5 aangekondigd!!!

Yes, Persona 5 is aangekondigd! Het heeft verschrikkelijk lang geduurd en Sega’s overname zorgde voor veel onduidelijkheid, maar hier is dan eindelijk PersonAAaaarrhgl!!!!

Per5ona

Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! Nee! NEE! NEIN! NO! NJET! NON! JO! LA! VOCH! DEYIL! EZ! NIE! NE! BÙ! NEJ! EI! LO! NAHI! NEM! NAI! NOPE!

Afijn, ik denk dat ik mezelf wel duidelijk heb gemaakt.

 

PS4 fanboy probeert Xbox One launch party te crashen

Het gaat precies zoals je zou verwachten… al is de DualShock 4 cosplay een leuke touch.

 

Fallout 4 geruchten worden hardnekkig

Er is een siteje online gekomen. Een siteje die met een dikke, harige vinger wijst naar een Fallout 4 aankondiging.

Bethesda heeft een teasersite online geknald die dikke aanwijzingen geeft voor een nieuwe Fallout game. Allereerst zendt het morse code uit. De gasten bij INC Gamers hebben verder deze tekst gevonden:

“Nuclear winter is coming. Reserve your future home today! 877-260-2299″

Kinda narrows it down! Je kunt het nummer echt bellen en sommigen zweren dat ze dan de muziek van Tranquility Lane horen, bekend van Fallout 3.

Fallout 4

De timer loopt op de Fallout 4 site loopt af ergens begin december. Ongeveer rond dezelfde tijd als… *zucht* de VGX Awards. DAMN YOU GEOFF KEIGHLEY!!!

 

De idiotendoos

Deze Wacht heeft niet genoeg onzin, droge humor, referenties en Half-Life 2. Dat moet veranderen.

 

Nachtmuziek: ik zie vuur

Laat ik de Wacht eens in stijl afsluiten, met een stukkie muziek speciaal gemaakt voor The Hobbit: The Desolation of Smaug, het 2e deel van Bilbo’s avontuur om de dwergenstad Erebor te heroveren van Smaug de draak. De films spelen zich af voor The Lord of the Rings, maar ná The Hunger Games… en ergens tussenin Harry Potter 4 en 5. The Golden Compass is meer een spin-off van Tolkiens fictie, waarin Gandalf per ongeluk in een pratende ijsbeer verandert. Het punt is dat de 2e film hopelijk laat zien hoe Sauron aan de macht kwam. Misschien krijgen we zelfs Melkor te zien, al was hij natuurlijk slechts een pion van Ludo Sanders! Wie meer wil weten kan de Silmarillion erop nalezen. Tot nu, goed weekend! 

REACTIES (60) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord