Nieuw seizoen van Fall Guys gaat vandaag live 

Nieuw seizoen van Fall Guys gaat vandaag live 2020-12-15T00:02:15
Het is een klein beetje zelfpijniging, het voelt af en toe wat zinloos en het duurt enorm lang om weer een nieuwe uitdossing voor jezelf bij elkaar te sparen. We hebben het natuurlijk over Fall Guys. Fall Guys wordt Winter Guys, want het derde, lekker winterse seizoen gaat vandaag online.

trump
    

Je Wacht zou nu eigenlijk in de bioscoop zitten, maar onze binnenlevens worden nog wat heviger de komende tijd. Geen probleem, dan maken we er toch weer een mooie N8W8 van op deze 15 december? Op deze dag in 1593 werd het octrooi verleend voor de windmolen en op deze dag in 1973 besloot de American Psychiatric Association dat homoseksualiteit toch geen geestelijke afwijking is. Een goede beslissing, al is je Wachts ervaring dat de meeste geestelijke afwijkingen eerder superpowers zijn. Vandaag werd in 1994 de internetbrowser Netscape Navigator 1.0 uitgebracht, de browser die ons naar  Altavista bracht om iets op te zoeken of Dolfijn om onze e-mail te checken. #omavertelt Dolletjes allemaal, tijd voor gamenieuws!

 cadeautje
   

De Swedish Chef komt naar Overcooked: All You Can Eat

Misschien ben je een beetje in een wat nare gemoedstoestand door de toespraak van Rutte (die volgens de Speld was vergeten zijn Rollercoaster Tycoon-spelletje uit te zetten, hihi). Er zijn echter nog heel veel positieve dingen, waaronder het nieuws dat Overcooked nóg meer de moeite waard wordt om te spelen: Swedish Chef van de Muppets is nu beschikbaar in All You Can Eat-variant van de game op Xbox Series X/S en PlayStation 5. Oke, het is alleen cosmetisch, dus de eure-kneure-beure-smeure-achtige geluiden moet je er zelf even bij bedenken.


   

Nieuwe gameplaytrailer met uitleg uit van Werewolf: The Apocalypse

Denk even weerwolven van Wakkerdam, als er in Wakkerdam een olieraffinaderij was. Dan ben je ongeveer in de setting van Werewolf: The Apocalypse. Jij bent echter standaard de weerwolf en dit exemplaar gaat iets minder subtiel te werk om burgers om te leggen. Je kunt ze besluipen, maar je kunt ook lekker lomp om je heen klauwen om de medewerkers van oliebedrijf Endron in stukken te hakken. De game komt 4 februari 2021 uit op PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.


   

Let the Ski Fall in Fall Guys seizoen 3

Even koude billen halen? In het derde seizoen Fall Guys kun je genieten van een ijzige glijbaan, een gatenkaas om doorheen te vallen en tot slot nog wat bellen om kneiterhard je hoofd tegen te stoten. Vandaag gaat het nieuwe seizoen van Fall Guys live en hierin vind je zeven nieuwe levels, nieuwe kostuums en zelfs een nieuw finalelevel. Dat alles is gehuld in een heerlijk winterthema, speciaal voor iedereen die ook regelmatig bedroefd uit het raam tuurt, denkende aan een witte kerst die niet gaat komen. Begeef je op glad ijs, let the ski fall en geniet van kroonranks, een nieuw voortgangssysteem waarin je ziet hoe vaak jij je de kroon kon toe-eigenen. Het is misschien niet de beste game die je nu kunt spelen. Het is echter wel een heerlijk spel om semi-aandachtsloos te doen terwijl je bijpraat met iemand die nu even niet fysiek op je bank kan hangen. De trailer die tijdens de Game Awards werd onthuld is in ieder geval zeer vrolijkmakend.


    

Weet je welke release ook niet zo smooth ging?

Pu.nl mag de laatste dagen vol staan met gekke dingen die in Cyberpunk gebeuren, maar eigenlijk niet zouden moeten gebeuren. Het is soms hilarisch, soms verdrietig en soms simpelweg irritant. Maar: het is niet de enige game die een nogal hobbelige launchdag had. Medal of Honor: Above and Beyond ging ook niet zo lekker op zijn release. Respawn Entertainments VR-game ging als verrassing al live tijdens de Game Awards. Helaas heeft het spel veel negatieve recensies op Steam. Er wordt gewerkt aan patches om de boel te verbeteren. Vooral de laadtijden en het oppakken van wapens schijnen voor problemen te zorgen.

no guns
   

Het lijkt wel een schilderij: 2D actie-RPG Ender Lilies

Er is een nieuwe trailer uit voor Ender Lilies: Quietus of the Knights en die laat zien dat deze Metroidvania een plaatje is. Er wordt bovendien iets in onthuld: het spel gaat in januari in Early Access op Steam. Studio Binary Haze Interactive zet de Early Access live op 21 januari 2021 en Ender Lilies kost dan 19,99 dollar. Uiteindelijk komt het in het tweede kwartaal van 2021 uit op zo’n beetje alle gameconsoles van de vorige en de huidige generatie.


   

Foo Fighters geven concert op Twitch

Je Wacht heeft nog iets op te biechten. Ze is jullie dwaas. Iedereen heeft kettingen te breken, terwijl ze jullie vasthouden. Ha! Jullie krijgen elke N8W8 natuurlijk het beste van je Wacht, maar morgen krijg je ook iets heel goeds van… Foo Fighters. De fijne band geeft namelijk een concert via Twitch en Prime Video. Morgennacht om 2 uur kun je van David Grohl en consorten genieten. Je hoeft er niet voor te leren vliegen en je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent: gewoon lekker kijken op je smartphone in bed: heerlijk!

Foo Fighters
   

Kopieerkatten in een nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming

What Still Remains en The Last of Us, wat hebben die twee gemeen? Google een filmposter en je weet het. Of, weet je wat, kijk gewoon de nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming, waarin het allemaal draait om gestolen artwork. Gênant!


   

Redelijk gênant is ook de mate waarop je Wacht aan het gapen is. Vannacht eens op de linkerkant van het bed liggen #maakdelockdownspannend Hopelijk worden we wakker met een scherpe blik, lege winkelstraten en goede zin om weer te presteren in Fall Guys. Geniet van de Foo Fighters (dinsdag op woensdag) en een heel fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord