Niantic buigt: Pokéstops in Kijkduin verdwijnen 

Niantic buigt: Pokéstops in Kijkduin verdwijnen 2017-07-26T14:50:58
Wie alle Pokémon in Pokémon GO wil vangen, moet snel zijn. Niantic heeft namelijk aangegeven dat het aantal Pokéstops in Kijkduin flink wordt teruggeschroefd! Dit, en nog véél meer, in de Weekendwacht...

Madden NFL 17 dit weekend GRATISCH te spelen

Stop de persen! Madden NFL 17 is dit weekend gratis te spelen en niemand geeft een FUCK!! Nee, ok, da's lullig: die twee Nederlandse fans van de sport zijn hier natuurlijk behoorlijk mee in hun nopjes. Daarnaast is het de nacht van vrijdag op zaterdag, en da's sowieso geen vetpot voor gamenieuws.

Wat valt er te vertellen over Madden NFL 17? Wacht, dan pakken we het persbericht er even bij:

'Nieuwe aanvullende skillmoves voor runners geven meer mogelijkheden om de verdediging af te schudden en te doorbreken, terwijl automatische skillmoves op de lagere moeilijkheidsniveaus het voor iedereen mogelijk maken om geweldige dingen op het veld te doen. Franchise-spelers die snel door een seizoen willen gaan, kunnen hun voordeel doen met Play the Moments - de snelste manier om Madden NFL 17 te spelen - door bij belangrijke third downs, beslissende drives en meer in het spel te springen. Ongeacht je speelstijl of je favoriete speltype heb je dit jaar de hulpmiddelen om er met je team helemaal voor te gaan.'

Ben je er nog? Mooi, dan kan de Wacht je verder nog meedelen dat de actie tot en met 10 oktober duurt. Zucht, als EA zoiets nou eens met FIFA 17 deed...

Madden NFL 17

 

Spectator mode Battlefield 1 onthuld

Door met de volgende EA-game, en wel één die ieeetsjes hoger op menig verlanglijstje staat: Battlefield 1! En tja, hoe ze het doen, doen ze het, maar deze gruwelijk ogende WWI-shooter wordt nog een klein stukje gruwelijker, met de toevoeging van een, jawel, gruwelijk ogende spectator mode! In onderstaande video's wordt één en ander uit de doeken gedaan. Nice.

 

Hé, ken ik jou niet ergens van?

Iedereen die wel eens een JRPG heeft gespeeld, kent deze vijanden...

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

JRPG clichés

 

Launch trailer Paper Mario: Color Splash

Als de Wacht ergens blij van wordt, zijn het nieuwe Mario-games. De loodgieter brengt gegarandeerde kwaliteit, of hij nu op Goomba's hun hoofd springt, een potje aan het karten is óf in een role-playing game acteert! En dat laatste is nu het geval, aangezien Paper Mario: Color Slash vandaag in de winkels ligt. Een vrolijk, kleurrijk festijn, waarvan je de launch trailer hieronder checkt.

 

Farming Simulator 17 krijgt mod-support op console

De Wacht is geen fanatieke modder. Hij neemt games zoals ze zijn, en als het niet leuk genoeg is, legt hij die shit net zo makkelijk naast zich neer. Toch, in het geval van Farming Simulator begrijpt de Wacht het wel: die games zijn normaal gesproken zo saai, dat je welhaast aangewezen bent op mods om nog iets van de ervaring te maken.

En dus wordt het nieuws dat Farming Simulator 17 mod-support krijgt op de Xbox One en PlayStation 4 met gejuich ontvangen. Tot op heden was dit voorbehouden aan PC, maar ontwikkelaar Giants Software heeft het licht gezien en brengt de mogelijkheid om nieuwe voertuigen, dieren en omgevingen te fabriceren nu ook naar console. In eerste instantie gaat het om geporte PC-mods, maar wie weet wat de toekomst brengt.

Farming Simulator verschijnt op 25 oktober voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Farming Simulator 17

 

Gemeente Den Haag krijgt z'n zin: Pokéstops verdwijnen

Oei. Slechts nieuws voor alle Nederlandse Pokémon GO-fanaten, waaronder de Wacht. Ontwikkelaar Niantic geeft namelijk gehoor aan de wens van de gemeente Den Haag om de Pokémon-overlast in Kijkduin een halt toe te roepen. Vanaf aanstaande dinsdag wordt het aantal Pokéstops drastisch verminderd en gaat er tevens een 'avondklok' in, waardoor er tussen 23:00 en 7:00 geen Pokémon op het Deltaplein spawnen. Wethouder Boudewijn Revis reageert verheugd op het besluit:

"Het is goed dat Niantic eindelijk haar verantwoordelijkheid neemt. Dat is wat we wilden. Hiermee wordt het natuurgebied beschermd."

Dat er door de aanstaande Poké-stop (pun-intended) dagelijks ongeveer tien keer minder mensen naar Kijkduin afreizen en de plaatselijke horeca niet langer profiteert van hongerige Pokéjagers, daar wordt dan weer niet aan gedacht. Net zo min als aan teleurgestelde gamers als de Wacht, die hun kans op een Snorlax nu tot het absolute nulpunt gereduceerd zien worden. Grrrmbl... Wat jullie: terecht, of een typisch gevalletje van Nederland op z'n smalst?

Pokémon Go

 

Conan O'Brien en Wiz Khalifa spelen Gears of War 4

Ga er maar even goed voor zitten, want de nieuwste aflevering van Clueless Gamer staat online! Conan 'Brien heeft gezelschap van niemand minder dan Wiz Khalifa en samen spelen ze Gears of War 4... Of nou ja, ze proberen het, tussen de wietdampen door. Enjoy!

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord