Nederland heeft op-twee-na snelste internet

Nederland heeft op-twee-na snelste internet! 2014-04-24T09:05:01
Als vlekje op de wereldbol, doet Nederland het toch best aardig. We bakken de lekkerste frikandellen, werden al drie keer tweede op het WK Voetbal én... sinds kort hebben we ook nog eens het op-twee-na snelste internet. Dit, en meer in de N8W8!

Prank van CoD-loser loopt uit de hand...

De Wacht kan niet tegen zijn verlies. Wordt hij bijvoorbeeld een keer verslagen door Tjeerd in FIFA (puur hypothetisch, uiteraard), dan vliegen er echt wel één of twee 'godverdikkies' en 'k**k**, wat onterecht'-jes over de redactievloer. Zo ver als één of andere Amerikaanse Call of Duty-loser, die zijn overwinnaar op een gewapend SWAT-team trakteerde, zou hij het echter nooit laten komen... Of het moet echt 0-6 worden, ofzo.

Anyway, een SWAT-squad dus. Zestig man sterk, met getrokken wapens en een helikopter. Zij klopten op de deur van de 17-jarige Rafael Castillo uit Long Beach, nadat er melding was gemaakt van het feit dat hij zijn moeder zou hebben vermoord en nog meer slachtoffers zou willen maken. Maar het bleek dus om een poets te gaan. Een uit de hand gelopen gevalletje 'swatting' door een online CoD-tegenstander van Castillo, die zijn adres traceerde na een vernederende nederlaag. 

Pas twee uur later hadden de agenten door dat het om een hoax ging. Ook omdat Castillo met headset op gewoon lekker aan het doorgamen was en dus niks meekreeg van het pandemonium in zijn voortuin. Eén voordeel: het SWAT-team hoefde zich niet meer om te kleden voor hun volgende afspraak - het huis van de prankster...

call of duty swatting-prank

 

Warface Xbox 360 launch-trailer

Crytek kwam vorig jaar op de proppen met het vette Crysis 3 en het iets minder vette Ryse. Een titel die echter relatief onder de radar verscheen, was Warface. Toch verdient deze free-to-play first-person shooter zeker aandacht. Draaiend op de vermaarde CryEngine 3, is dit namelijk zo'n spelletje dat stiekem best wel eens de toekomst van gaming kan showen: een triple-A product, maar met een vernieuwend verdienmodel. 

Vooralsnog was Warface er alleen op PC, maar nu ook op de Xbox 360. Reden voor een launch-trailer, derhalve!

 

First Look op 11 en 12 oktober

First Look is al jaren de grootste gamebeurs in de Benelux. Zeker de editie van vorig jaar was er één voor de geschiedenisboeken: niet alleen omdat de Xbox One en PlayStation 4 voor het eerst in Nederland speelbaar waren, maar natuurlijk vooral vanwege de epische Power Unlimited-stand! Met name de goodiehunt was memorabel, al waren er meer sterke punten. Op de foto hieronder zie je er bijvoorbeeld vier.

Uiteraard pakt First Look ook dit jaar weer lekker uit, en wel in het weekend van 11 en 12 oktober. Reserveer die kaarten dus nu! Of de PU wederom van de partij is? Het zou zomaar kunnen. En anders gaan we er gewoon alsnog heen. We kunnen al die gewillige dames immers toch niet in de kou laten staan?

graddus firstlook

 

De moeilijkste keuze voor elke gamer

Zucht. Stel je voor dat je ooit kinderen krijgt...

de namendubio

 

de namendubio

de namendubio

 

de namendubio

de namendubio

 

de namendubio

de namendubio

 

Zeven minuten aan Watch Dogs gameplay

Niemand minder dan Jan Meijroos ging onlangs weer eens hands-on met Watch Dogs. En echt, de Wacht probeert zo af en toe heus wel, heel voorzichtig, te vragen of hij misschien ook eens naar zo'n preview-eventje voor Ubisoft's open-world blockbuster - waar, naar verluidt, gratis tablets worden uitgedeeld - zou mogen. Helaas krijgt hij van onze kale hoofdredacteur steevast nul op rekest. Bummer. Maar heck, die Jan is natuurlijk ook niet ghack...

 

InFamous: Paper Trail-missies missen extra power

Nee, InFamous: Second Son was niet helemaal de overweldigende blockbusterervaring waar we met zijn allen op hadden gehoopt. Toch hebben Delsin Rowe's avonturen een onmiskenbare funfactor. Bijvoorbeeld via de zogenaamde Paper Trails-missies: cross-mediale, virale extra quests waarin we een ex-gedetineerde achtervolgen. 

Inmiddels is één en ander bijna ten einde, en heeft developer Sucker Punch losgelaten wat voor rewards we kunnen verwachten bij het voltooien van alle papiersporen. Helaas, dat is geen nieuwe power...

"Paper Trail concludes this Friday! Finish all 6 episodes and get Celia's mask and 4 custom Delsin jackets! More info https://inFAMOUSPaperTrail.com/faqPaper Power would have been cool. But creating a new power set requires a lot of time..."

Tja, prima, maar niet helemaal waar we met zijn allen op hadden gehoopt. Net als... inderdaad.

infamous: second son paper trails

 

Hollandse internet op-twee-na snelste

Wow! Nederland heeft het op-twee-na snelste internet ter wereld! Echt waar! Geloof je het niet? Kijk, hieronder staat het, in zo'n fancy infographic uit het enige, echte Akamai State of the Internet-rapport over Q4 2013.

nederland internetsnelheid

En Akamai maakt zulks elk kwartaal. Dus weten ze wel waar ze over praten. Bijvoorbeeld ook wanneer ze zeggen dat ons kikkerlandje een jaar geleden nog zesde stond. En in het derde kwartaal van 2013 vierde. We gaan dus stappen vooruit. Al is Zuid-Korea, met hun razendrappe glasvezelenontbijtgranenpolygonensiliconengoudzilverplatinum interwebzverbinding, gewoonweg niet in te halen. Hoe snel ons internet ook moge zijn...

internet explorer is traaaaaaag

 

Game of Thrones-intro: de realistic version

Oké, misschien niet beter dan het origineel. Maar wel realistischer!

REACTIES (89) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord