Modern Warfare 4 details? 

Modern Warfare 4 details? 2012-09-17T12:54:32
Pak het zout er maar weer bij, want de Nachtwacht heeft de eerste details te pakken van Modern Warfare 4! Verder kan je kijken naar de Leviathan DLC voor Mass Effect 3, krijg je nogmaals de bevestiging voor de ondersteuning van Battlefield 3, is de Halo 4 campaign helemaal niet kort, zijn de next-gen consoles een grote stap vooruit, is er meer GTA V onderweg, krijg je een dikke presentatie van Devil May Cry en is de Wii een absolute baas!

Modern Warfare 4 details?
Yes, even opletten nu, want je bent weer beland aan het begin van een nieuwe Nachtwacht en deze keer heeft de Wacht geruchten over Modern Warfare 4! Gamers kunnen bijna aan de slag met Black Ops 2 van ontwikkelaar Treyarch, maar volgend jaar is het weer de beurt aan Infinity Ward om met een nieuwe Call of Duty te komen. Nu zegt één of andere bron zelfs al de eerste details te hebben over MW4!

Ook ontwikkelaar Neversoft helpt mee met het ontwikkelen van de nieuwe Call of Duty van Infinity Ward en blijkbaar hangt de hele studio vol met concept drawings, art en mission concepts! De insider is in de studio geweest en kon het volgende melden:

“It’s another MW game. There’s something called, ‘Drone Survaillance’. They’re working on ‘HALO’ jumps (High Altitude; Low X.) There is a level under ice. There is cloaking tech. Something called a ‘Dominator UAV’.”

Yep, dit klinkt allemaal heel erg vaag, maar daar zijn het dan ook ranzige geruchten voor! Om toch een beetje duidelijkheid te krijgen over wat deze gast bedoelt kan je deze link even checken. Neem het allemaal echter wel met een flinke schep zout, want dit is alles behalve bevestigd!

Meer GTA V binnenkort
Aan het begin van deze week verraste Rockstar ons ineens met drie gloednieuwe screenshots van de game waar zo’n beetje de hele wereld op zit te wachten. Het was alweer een tijdje stil rond GTA V en dus sloegen de screens in als een bom. Rockstar ging ook gewoon lekker door met het droppen van nieuwe screens en ook gisteren kregen we een aantal fraaie plaatjes te zien. Rockstar laat nu weten dat we binnen een paar weken nog meer footage mogen verwachten, want op de officiële website staat nu:

“Hope you enjoyed this week’s 10 screenshot special from Grand Theft Auto V. We will be back with some more to see in a few weeks or so.”

Lekker hoor! De Wacht denkt trouwens dat al deze screens uit een nieuwe trailer komen en die zullen we binnenkort wel te zien krijgen. Help het hopen, want het is wel weer tijd voor wat bewegende beelden, toch?

Mass Effect 3 Leviathan DLC
De Wacht weet echt geen kloot van Mass Effect en dat maakt hem ook geen flikker uit. Toch is de Wacht de lulligste niet en laat bij deze aan de fans weten dat de DLC voor Mass Effect 3, genaamd ‘Leviathan’ vanaf 28 augustus voor 10 euro beschikbaar is voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Dat is best attent, toch? Nou vooruit, omdat jullie het zijn krijg je ook nog een trailer van de DLC te zien.

Zie ik daar een traan?
Nope, ook Battlefield doet de Wacht verdomd weinig, maar dit nieuwtje is best grappig! Sinds Battlefield 4 werd aangekondigd vragen een heleboel fans zich af of DICE dan nog wel Battlefield 3 zal ondersteunen. Op zich zijn dat terechte zorgen, maar DICE heeft al meerdere malen aangegeven Battlefield 3 voorlopig absoluut niet te vergeten. Het komt nu op het punt dat je merkt dat de devs er een beetje geïrriteerd door raken! Patrick Bach, de executive producer bij DICE, begint met:

”People tend to forget we built three other Battlefield games in between Battlefield 2 and Battlefield 3. That’s a natural reaction. People then think we won’t support Battlefield 3, even though we have the Premium version, people know we’re working on future expansion packs and we’ve been very open in explaining what we are doing.”

Hij vindt het dan ook een beetje zielig worden en het straalt ervan af dat hij er een beetje moe van wordt.

“We heard that before with Battlefield 2. It was like, oh, you stopped supporting games! No, we’re working like hell, but we haven’t announced it yet. We have now announced we are putting a lot of effort into supporting Battlefield 3 and still we get reactions like this. I think it’s just sad. We are dedicated to supporting Battlefield 3. People seem to be worried for all the wrong reasons.”

Zo, is het nu eindelijk duidelijk voor iedereen? Hou dan op met het pesten van deze arme meneer, want de Wacht ziet al bijna een traan over z’n wang rollen!

Wat een baas
Pure ownage, kan niet anders zeggen!

'Next-gen een grote stap’
Maak je geen zorgen, ook in deze Nachtwacht kan je weer wat vinden over de volgende generatie consoles en deze keer doet ontwikkelaar Remedy een klein boekje open! We zijn met z’n allen toch benieuwd hoeveel beter de next-gen consoles zijn ten opzichte van de huidige consoles en Oskari Häkkinen, Head of franchise development bij Remedy doet daar alvast een voorzichtige uitspraak over.

“Currently, we are working with a relatively small team on a next-gen project. One question you always ask yourself in this phase is: can the upcoming consoles really be so much better compared to the current gen? I can rest assure you, they are. It’s a quantum leap.”

Over welke consoles hij het heeft wil hij niet zeggen, maar ik denk dat we er rustig vanuit kunnen gaan dat het hier om de nieuwe Xbox gaat. Nope, je hebt geen reet aan dit soort info, maar het is stiekem best leuk om te weten, of niet dan?

Halo 4 campaign is een beetje kort?
Afgelopen donderdag konden we al de achievements voor Halo 4 bekijken. In verband met spoilers kan je ze maar beter niet checken, al kan je niet heel veel afleiden uit de unlockables. Wat je wel kunt zien is uit hoeveel missions de game bestaat en als je dat absoluut niet wil weten moet je dit stukje nu meteen overslaan, want daar gaat ontwikkelaar 343 Industries het hieronder over hebben. Je bent gewaarschuwd!

De singleplayer campaign heeft ‘maar’ acht missions en dat valt misschien een beetje tegen als je het vergelijkt met de 15 missions uit Halo 3! 343 studio boss Frank O'Connor laat echter weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken over een te korte campaign.

"Number of missions has no bearing on the length of the campaign. It's a Halo sized campaign."

Ook 343 designer David Ellis laat weten dat de game absoluut niet kort is en dat de Spartan Ops DLC op zich al langer is dan Halo 3: ODST.

“The Halo 4 Spartan Ops DLC season alone is longer than Halo 3: ODST. Spartan Ops and Campaign are completely separate teams. As Frank mentioned earlier, the main campaign is substantial and will compare favorably with previous entries in the series."

Genoeg content dus in Halo 4 en je hoeft nog maar dik twee maanden te wachten om het te checken!

Devil May Cry presentatie
Nog geen week geleden kon je in de Nachtwacht al genieten van een klein half uur Devil May Cry gameplay met uitleg van één van de devs, afkomstig van de gamescom. Wat je misschien niet wist is dat Capcom ook een kleine perspresentatie heeft gehouden met de belangrijkste games. Daar waren niet echt goede beelden van te vinden, maar Capcom heeft nu zelf de footage online gezet! Hieronder kan je dan ook kijken naar de volledige presentatie van Devil May Cry.

Na het zien van het filmpje vorige week en deze presentatie gaat de Wacht maar ophouden met het zeiken over de nieuwe look en style van Dante. Die game ziet er gewoon vreselijk vet uit!

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord