Modern Warfare 3 deels uitgelekt 

Modern Warfare 3 deels uitgelekt 2012-09-17T13:01:13
Modern Warfare 3 is voor minstens de helft uitgelekt, wat vooruitgang is want vorig jaar stond Black Ops al volledig illegaal op het internet. Maar Activision is nog niet klaar met de piraten! Verder wordt Uncharted 4 zo goed als bevestigd, zien we Kerrigan op kantoor en de missing Link in The Legend of Zelda: Skyward Sword!

Modern Warfare 3 is voor minstens de helft uitgelekt, wat vooruitgang is want vorig jaar stond Black Ops al volledig illegaal op het internet.  Maar Activision is nog niet klaar met de piraten! Verder wordt Uncharted 4 zo goed als bevestigd, zien we Kerrigan op kantoor en de missing Link in The Legend of Zelda: Skyward Sword!

Piraten hebben Modern Warfare 3 al
Als je heel stil bent kun je hier in Nederland de onheilspellende donder boven het hoofdkantoor van Activision horen. De grote publisher is niet happy dat er al illegale kopieën van Modern Warfare 3 circuleren! Oké, het gaat alleen om disc 2 die een geniepige medewerker meegapte tijdens het inpakken, maar het is wel de PC-versie dus die shit staat al op het internet.

Venturebeat kwam met de scoop en het blijkt om een grootschalige operatie te gaan. Flink wat PC-piraatjes hebben al bezoekjes gehad van maatpakken met zwarte handschoentjes. Nee er is geen enkel bewijs dat ook maar één enkele gamer een gebroken nagel opliep tijdens de ontmoetingen, maar de meesten kozen gauw eieren voor hun geld. De boete voor het bezitten en verspreiden van de game, ligt namelijk rond de 5.000 dollar. Da’s iets minder dan vijftig Modern Warfare 3 hardened editions!

Overigens lekte eerdere Call of Duty’s ook uit voor de releasedate. Verwacht dus niet dat dit het einde van de franchise is. Maakt niet uit hoeveel Gold Awards Jeroen op Battlefield 3 plakt.

Uncharted gaat door tot we het spuugzat zijn
Dat is tenminste het exclusieve interview van OPM UK in een notendop. OPM sprak met niemand minder dan Justin Richmond, game director van Uncharted 3. Volgens hem hangt Nathan Drake zijn schietijzers nog niet aan de hoogste boom na dit deel. Niet dat het vooruitzicht van een gare kartgame zoals bij Crash Bandicoot en Jak wordt uitgewist, maar volgens de ondeugende hond zijn er nog genoeg spannende verhalen in het Uncharted-versum te vertellen. Checken na de klik!

Overigens heb ik ook nog een huishoudelijke mededeling. Pre-orderaars weten het waarschijnlijk al sinds gisteren, maar diverse grote Nederlandse gameshops verkopen Uncharted 3 al! De Wacht heeft driedubbel gecheckt of het reeds 2 november is maar het is nog altijd 29 oktober. Dit gebeurt wel vaker in Europa, waar nieuwe retailproducten altijd op donderdag/vrijdag binnenkomen. Als winkelier ben je dan wel heel vroom als je deze vette waar nog een halve week in het magazijn houdt. Sla dus je slag als je hem spot!

GoldenEye en The Lord of the Rings launchtrailers
Wat hebben James Bond en The Lord of the Rings met elkaar gemeen? Da’s een moeilijke. Uh, beide hebben voornamelijk mennekes met Britse accenten rondlopen? Uh, Christopher Lee speelt in beide series een charismatische villain?  Nee? Hmm, tja, beide nieuwe games brachten tegelijkertijd hun lauchtrailers uit? Bingo!

Halloween met Batman en Kerrigan
Met zoveel lekkers in het vooruitzicht zou je al bijna denken dat we in november zitten. Maar de Wacht is niet de eerste de beste eigenaar van een gameshop. We zitten nog tot onze navel in het staartje van oktober en dat betekent Halloween! Het heerlijke horrorfeest waarop Amerikanen en een klein groepje trendy Nederlanders zich verkleden en nog meer ongezonde shit vreten dan normaal.
 
En uiteraard zijn er een paar Halloween gamenieuwtjes in het pompoenveld te speuren. Neem nou dit superrealistische doch stijlvolle kostuum van Batman uit Arkham Asylum en City. Een op een nagemaakt door een prettig gestoord make-up lab waar een paar hardcore gamers rondlopen. Helaas heeft de Wacht geen flauw idee waar je moet beginnen om dit pak nog voor Halloween te bemachtigen. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Vooral de rubberen frons in het masker is goed gelukt.

De Wacht heeft verder nog footage uit de nieuwste Halloween-aflevering van The Office USA gevonden, waarin publiekslieveling Dwight zichzelf verkleed als Kerrigan van StarCraft II. Na de film Super bewijst acteur Rainn Wilson opnieuw dat hij kont schopt in een kostuum. Shut up crime!

Brütal Assassin’s Creed: Revelations
Nog een paar weekjes en dan komt Assassin’s Creed: Revelations uit. Opnieuw kunnen we dan met Ezio stealth, actie en real-time strategy bedrijven! Oh, heb je de laatste memo van Ubisoft nog niet gehad? Revelations krijgt RTS-achtige Den Defense Missions, waarbij de meesterassassin zijn troepen door de straten van Istanbul bestuurt. De beelden geven op het eerste gezicht een Brütal Legend-vibe af, behalve dat Ezio geen halfdemoon is en dus niet over het speelveld kan vliegen. Logisch, alleen Tim Schafer kan dat flikken.

En voor wie hier kotsneigingen van krijgt, Ubisoft vertelde eerder dat de Den Defense Missions later in de game overgeslagen kunnen worden. Wanneer je een leerling op het hoogste niveau krijgt, kan hij het vuile werk voor je opknappen. Begin dus meteen met het trainen van je onderknuppels!

Skyward Sword: The missing Link
We concluderen deze Nachtwacht Disney-style, met een magisch sprookjeseinde. Is er nog een Nintendo-trailer uitgekomen ergens? Ah, kijk eens aan! Een nieuwe The Legend of Zelda: Skyward Sword trailer. Normaal gesproken heeft Nintendo een ‘don’t ask, don’t tell’-policy wat betreft de Zelda-timeline. Ieder avontuur staat op zichzelf maar er zijn genoeg verwijzingen in elke game om regelmatig discussiefora in de fik te steken. Hoe veel Ocarina of Time-referenties zien jullie in onderstaande trailer?

*kuch* Sheikah *kuch*

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord