Mobiele game Alien: Blackout aangekondigd, Devil May Cry 5 krijgt nog een demo en Rockstar zoekt mensen 

Mobiele game Alien: Blackout aangekondigd, Devil May Cry 5 krijgt nog een demo en Rockstar zoekt mensen 2019-01-08T00:15:04
Het is stil, je bent helemaal alleen en het enige dat je voelt is de koude adem in je nek. De adem van een aliën met meerdere kaken, die zojuist je hele team aan stukken heeft gescheurd. Klinkt leuk voor in de trein toch? Alien: Blackout is aangekondigd voor mobiel. Je ziet er meer van in de N8W8!

sigaretten
   

Je Wacht wil nu eigenlijk in Las Vegas zijn want CES is aaaaannn! Het is vandaag 8 januari. Vandaag in 2013 kwam Apophis, een planetoïde, rakelings langs de aarde én vandaag in 1998 (pas!) werd de chemische stof ontdekt die zorgt dat nicotine verslavend is. Bizar! Weet je wat nog verslavender is? Ja, je weet het best. 

aarde
   

Fotomodus aangekondigd voor Metro Exodus

Gamenieuws natuurlijk. Bijvoorbeeld dit nieuwtje, over die allerschattigste creaturen uit Metro Exodus. Die kun je op de foto zetten. Maak er een Anne Geddes-geheel van, wat jij wil, maar er komt een Photo Mode in de game. 4A en Deep Silver hebben dat bekendgemaakt. Volgens het team komt het niet veel voor in first-person shooters, maar ze willen het toch toevoegen zodat fans hun eigen verhalen kunnen registreren in de Russische ruïnes. 15 februari gaan we los op PlayStation 4, PC en Xbox One. Enne, morgen komt er een nieuwe trailer!

metro exodus
  

Devil May Cry 5 krijgt nieuwe demo vanaf 7 februari

Capcom heeft bekendgemaakt dat Devil May Cry 5 wordt voorzien van een nieuwe demo. Die gaat online op 7 februari voor PlayStation 4 en Xbox One. Had je de vorige demo al gespeeld op je Xbox One, dan kun je hem als het goed is verder spelen. Devil May Cry 5 moet op 8 maart verschijnen op PS4, XBone en PC.

dmc
   

“God of War is geen open-wereldgame”

Het team van God of War dacht niet dat het mogelijk was om te concurreren met open-wereldgames zoals die van Ubisoft en Rockstar Games. GamesBeat sprak Cory Barlog, de man achter God of War, die aangaf dat ze het steeds als “breed lineair” omschreven. “Ik wilde echt duidelijk maken dat we geen open-wereldgame maakten. De verwachtingen zijn daarin zo hoog, dat we daaraan nooit konden voldoen: we hebben simpelweg de infrastructuur en systemen niet, dus dat wilde ik niet. Waar ze bij Rockstar waarschijnlijk een kleine 4.000 medewerkers hebben, was dat bij ons maximaal 300. Logisch ook, want je hebt gewoon veel mensen nodig als je iets complex wil toevoegen. Ik wilde dat onze wereld groot voelde, maar niet leeg. Ik wilde verrassende ontdekkingsmomenten toevoegen. Het kon dan voelen alsof er gebieden zijn waar niet zoveel gebeurde, terwijl er dan ineens een heel nieuw level opent waar niemand je naartoe heeft gestuurd, maar wat je zelf hebt ontdekt.”

gow
  

Nieuwe trailer van The Walking Dead Final Season

Je hoeft het niet te kijken, maar sommige mensen willen het toch ;) Hierbij de trailer van The Walking Dead Final Season episode 3: Broken Toys. 15 januari komt-ie uit.


   

Mobiele game Alien: Blackout aangekondigd

‘Maar waar slaan die "read" en "watch" dan op?’ vroeg Alie heel onschuldig in haar N8W8. Nou, dat weten we inmiddels: de geteaste Alien-game blijkt Blackout te heten en te draaien op de mobiele telefoon. Je bent Amanda Ripley en je moet te zien overleven op de door aliens overgenomen Weyland-Yutani. De game komt van D4 GO, Foxnext Games en Rival Games en het spel bestaat uit 7 levels waarin je de schaarse bronnen handig moet gebruiken om jezelf een weg te banen door de ellende. Het spel komt op 24 januari uit in de App Store, Google Play en Amazon Appstore.


   

Componist Skyrim is niet teruggevraagd voor The Elder Scrolls VI

Jeremy Soule is de man achter de soundtrack van The Elder Scrolls V: Skyrim. Hoewel die scrolls allemaal netjes doortellen, hoeft Soule niet te rekenen op werk aan de game. Bethesda heeft volgens Soule een andere creatieve richting gekozen. Soule is er overigens niet verbolgen over, hij blijft positief en gaat ervan uit dat zijn opvolger een mooie soundtrack zal neerzetten. Kun jij nog wachten?

Skyrim
   

Rockstar is op zoek naar nieuwe mensen voor nieuwe projecten

Sja, heel spannend is het niet, maar het lijkt erop dat Rockstar weer een nieuwe game gaat maken. Uit vacatures blijkt dat de studio achter Grand Theft Auto Environment Artists zoekt voor het bouwen van ‘next-gen werelden voor spannende, aankomende projecten’. Ze zoeken ook een MoCap Tools Developer. MoCap verwijst naar Motion Capture en dat is wat men gebruikt om de gezichten en bewegingen van acteurs levensecht te digitaliseren. Dus, Rockstar gaat lekker door, dan weet je dat.

Rockstar
   

Black Desert Online verschijnt 4 maart op Xbox One

Het was al verwacht, maar nu weten we het zeker: Black Desert Online verschijnt 4 maart op Xbox One. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, variërend van een Standaard-editie waarmee je een dag eerder de game in kan, maar bijvoorbeeld ook een variant van een eurootje of 100 waardoor je 3 dagen eerder de game in mag. En je krijgt er ook een Shepherd Pet bij en meer goodies. Let wel op, bonussen zijn regionlocked, dus niet zomaar van servers wisselen als het eenmaal zover is. Wil je eerst kijken of deze game je ding wel is? Hij is nu op de PC verkrijgbaar voor een tientje.

Black Desert
   

Oud-IGN-medewerker: “The Last of Us II komt in 2019”

Misschien is je Wacht de enige die dit redelijk overduidelijk vindt, maar het is momenteel groot nieuws dat Alanah Pearce, die ooit werkte voor IGN, heeft gezegd dat The Last of Us Part II zeker in 2019 uitkomt. Ze heeft de tweets inmiddels gewist, maar ze heeft al vaker groot nieuws nog voor de officiële aankondiging op Twitter gegooid. Ze heet @Charalanahzard, mocht je geïnteresseerd zijn in meer toekomstig gamenieuws. Ellie denkt er overduidelijk het hare van…

Ellie
   

Oh ja, nog een klein Last of Us’je: de maker van de game, Neil Druckmann, had iets te melden over een Netflix-film die zich enorm lijkt te hebben laten inspireren door zijn game:

neil
   

Skorecery verschijnt 5 februari 2019

De indiegame Skorecery, gemaakt door GrappleHook Games, verschijnt op 5 februari op PlayStation 4. De vechtplatformer heeft een oldschool feel, wat mede komt omdat het spel geïnspireerd is door Pong en Breakout. Check het hieronder:


  

Hyper Jam verschijnt 12 februari

In een enorm hysterische trailer die ervoor zorgt dat je Wacht geen leestekens meer kan gebruiken omdat het simpelweg een verschrikkelijk stressvolle trailer is wordt aangekondigd wanneer Hyper Jam uitkomt en dat is op 12 februari op Xbox One PlayStation 4 en Steam.


  

Sonic slechteriken in het zonnetje in DidYouKnowGaming

Eigenlijk hebben ze wel iets koddigs, de slechteriken uit Sonic. In een nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming worden deze schurken eens goed in het zonnetje gezet, onder het genot van heerlijke beats.


  

Dus, met al die retro gezelligheid is er weer een einde gekomen aan deze N8W8. Hopelijk komt de trailer van Metro Exodus er snel aan, laat je tijdens het wachten niet uit het veld slaan door het leven en een fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord