Mini-Commodore 64 komt in 2018 

Mini-Commodore 64 komt in 2018 2017-10-01T14:25:09
Commodore 64 krijgt de mini-behandeling, Pocket Mortys doneert dagopbrengst aan Puerto Rico (keihard spelen dus vandaag!) en meer in een nieuwe WKNDW8, getikt met slechts de middelvingers, want Cuphead. ARGH.

aargh

Goedemiddag allemaal, de W8 is blij dat ze even wat anders kan doen dan Cuphead. Argh, de frustratie! Maar wat is het een fantastisch spelletje, heerlijk. Het is nu even tijd om te ontspannen met geweldige nieuwtjes, waaronder de aankondiging dat de C64 komt. Dat hebben we helemaal gemist in de laatste W8’en en....

disgrace
  

Commodore 64 mini in de maak

NES is mini, SNES is mini: wat kunnen we nog meer minifiseren? Dat was waarschijnlijk de gedachte bij Retro Games Limited, dat heeft aangekondigd met een gelicenseerde mini-variant te komen van de Commodore 64. Hij is half de grootte van de originele console uit 1982 en hij wordt begin 2018 verwacht met een prijskaartje van 70 dollar. Je kunt het apparaat gebruiken als een computer en er zitten voorgeïnstalleerde games op zoals Chip’s Challenge, Impossible Mission en meer. Hier zie je welke 64 games er precies op deze C64 komen te staan.

c64
  

Speel Pocket Mortys voor het goede doel

Het is orkaantijd en dat merken we in Nederland weinig, maar in Amerika is het aan, helaas. Puerto Rico is bijvoorbeeld keihard getroffen en daarom is er geld nodig voor wederopbouw. Pocket Mortys zal daaraan bijdragen, want de mobiele game gebaseerd op de cartoon Rick and Morty doneert alle inkomsten die vandaag binnenkomen via de game aan het goede doel. Goede dingen, lekker extra veel spelen vandaag dus!

catmorty
   

Clash Royale krijgt nieuwe modus: Touchdown

Supercell heeft voor Touchdown een nieuwe modus geïntroduceerd met een American Football-thema. Het heet Touchdown en daarin ziet de omgeving eruit als een footballstadion en je moet daarbij zorgen dat je over de eindlijn van de vijand weet te komen. Een touchdown maken dus! Deze maand kun je ermee aan de slag, want dan komt de nieuwe update.


  

Justice League prints zijn perfect

Waar de Marvel-helden bijna allemaal superlekker gaan in films én series, worden hun DC-collega’s soms nog wat gemixt ontvangen. Natuurlijk was Wonder Woman wel fantastisch, maar over die laatste film met Batman zijn we nog niet helemaal uit (Marthaaaa!). Of de Justice League zich zal scharen bij de goede of de slechte, dat moeten we nog leren, maar de nieuwe prints van de film zijn vast prachtig. De Wacht vindt ze zo tof, dat ze ze gewoon alle vijf deelt. In oktober wordt meer onthuld over de film, die in vanaf 16 november in de bios (en Imax) te zien is.

justice league

justice league

justice league

justice league

justice league

  

Super Mario Bros. 3-speedrunner heeft ambitie

Als de Wacht een game moest speedrunnen, dan zou dit spel haar weapon of choice zijn: Super Mario Bros 3. Niet dat ze zeer succesvol zal zijn, want speedrunner Kirua heeft het spel in 3:04.05 uitgespeeld. Hij denkt dat het nog sneller kan en dat heeft te maken met de hamergooiende broers die af en toe na een level oppoppen en een paar seconden wegeten door een beetje doelloos naar een ander level te stiefelen. Irritant! De speedrunner denkt dat hij, als hij geluk heeft met de hammer bros én als hij de 7-1-glitch (waarover hij hier schrijft) optimaal gebruikt, er best eens een record van 3:01 gezet kan worden. Zelf heeft hij er trouwens geen zin in. Dus, ga je gang! Of is er een andere game die je zou speedrunnen?

mario 3
  

De trailer van Yandere Simulator is intens

Nu in ontwikkeling voor de PC: Yandere Simulator, waarin je schoolmeisjes tot waanzin drijft. En tot moorden...


  

Tomb Raider in de spotlight bij DidYouKnowGaming

Een van de koninginnen der games, Lara Croft, speelt de hoofdrol in de nieuwe DidYouKnowGaming. Tof, veel kijkplezier!


  

Atelier Lydie & Suelle komt naar het Westen

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings verschijnt begin 2018,


  

Flower is beschikbaar in de app store!

PlayStation-game Flower staat in de Apple appstore, mooi!

  

Nu uit op Steam:

Project Nimbus:


Dujanah:

Vaporum:

Een enigszins rustig dagje dus, best saai. Gelukkig is er genoeg afleiding. We kunnen ons met een gerust hart weer storten in de wondere wereld van jaren ‘30 cartoons en kophoofden. Of van schwalbes en groene velden natuurlijk. Fijne dag pandaag!

first day

panda

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord