Minecraft maar dan anders 

Minecraft maar dan anders 2013-07-08T10:00:20
Ontdek welke game er naast Lego en Minecraft tegenwoordig ook indruk maakt met blokken. Verder is het rustig qua gamenieuws wat betekent dat er genoeg andere leuke zaken voorbijkomen. Comics, kunst, filmpies en meer!

Wii Vitality Sensor verliest hartslag

Nintendo heeft de Wii Vitality Sensor langzaam en stilletjes laten sterven. De sensor zou de hartslag van gamers kunnen meten en daarmee bepalen hoe relaxt of ontspannen iemand is. Daar kan je in games dan weer mooi op inspelen, bijvoorbeeld met een horror game.

Sensor
De reden dat Nintendo de Vitality sensor voor nu heeft laten schieten, is simpel. Bij 10% van de proefpersonen werkte de sensor niet, of in ieder geval, niet zoals verwacht. Tja, das toch een vrij hoog percentage inderdaad. Nintendo gooit het idee van de sensor niet helemaal in de prullenbak. Mochten ze in de toekomst betere resultaten boeken, dan zien we de sensor wellicht alsnog.

 

Miauw

Miauw 


Half-Life 2 in minder dan 90 minuten

Half-Life 2 is wat je met recht kan zeggen een echte klassieker. De game ziet er nog steeds goed uit en zit nog evenvol met sfeer als altijd. Een Half-Life 2 speedrun checken, is daarom helemaal geen straf. Leuk voor iedereen die deze game tijdens zijn opvoeding is misgelopen, of juist voor degene die de game wel hebben gespeeld, voor een potje gezonde nostalgie. Hoe dan ook, Half-Life 2 voor je bakkes! Met dank aan Nick en Dark-visje.

  

Geld over?

15.000 duizend dollar, zo duur is de prototype cartridge van Earthbound voor de Supernes. Best prijzig voor een stukje plastic, want meer is het niet. Dit prototype kan zelfs beschadigt raken als je de game Earthbound alleen al wil spelen. Het ding is bovenal ernstig zeldzaam, vandaar uiteraard die prijs.

Proto

Wie voor net iets minder geld Earthbound nog eens wil aanschaffen, de klassieke RPG komt later dit jaar naar de Wii U Virtual Store.

 

Minecraft maar dan anders

The Magical Cube World ziet op het eerste gezicht hetzelfde uit als Minecraft, alleen dan iets gedetailleerder. Qua gameplay is de game, in tegenstelling tot Minecraft, wel echt een RPG. Waar The Magical Cube World het vooral van moet hebben, is de random creatie van de wereld. Dit gebeurt gewoon tijdens het spelen, daardoor kun je eeuwig nieuwe gebieden blijven verkennen. Ook leuk; alles wat je ziet, is er ook echt. Dus die ene berg op de horizon, die kun je ook echt bereiken. Een filmpje:

De alpha versie van de game is momenteel te koop voor de PC. Interesse? Ga naar de officiële site.

 

Wraak

Wraak 

43 minuten Metal Gear!

De Legacy trailer, MGS5 footage, en meer, veel meer Metal Gear Solid. Gewoon omdat het misschien wel de dikste gameserie is die er bestaat. Meer dan 43 minuten aan awesomeness. Schrik alleen niet van reclame, die komt er namelijk vrolijk tussendoor, meerdere keren...

 

Teenage Pokemon afsluiter

Tiener zijn valt niet mee. Emoties, hormonen, een lichaam dat verandert, enzovoorts. Het maakt het leven er niet minder heftig op. Al helemaal niet als je dan ook nog eens een Pokemon bent. 

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord