Microsoft geeft op mogelijk uitstel Xbox One geen commentaar 

Microsoft geeft op mogelijk uitstel Xbox One geen commentaar 2013-12-13T19:28:55
Jahaaa nachtuilen (of vroege vogels), ditmaal wordt de Nachtwacht gebracht door jullie enige echte Wachtster. En lekker voor zo’n eerste editie: er is me toch een partij nieuws! Zo heeft Telltale een full Season Two trailer gereleased van The Walking Dead en vond de Wachtster een onverwachte Zelda fanboy en een game die staat te springen om een review. Enjoy!

It will be fun!

 

Microsoft geeft geen commentaar op mogelijk uitstel Xbox One

Microsoft heeft gereageerd met een ‘no comment’ op de vraag of de launch van de Xbox One daadwerkelijk is uitgesteld.

"On Nov. 22, we launched Xbox One in 13 markets worldwide and our focus is on launching in more markets next year. Other than that, we have no further comment"

Dinsdag kon je op PU.nl al lezen over het gerucht dat wij pas in het derde kwartaal van 2014 aan de slag kunnen met de console. Of dat dit in ieder geval opgaat voor de onfortuinlijke Scandinaviërs..  

Microsoft noemde hun oorsponkelijke doel om de console wereldwijd op 22 november te releasen al eerder een te ‘aggresive goal’. To say the least idd.

Spoedig ongetwijfeld meer hierover.

Xbox One

 

Walking Dead Season 2 trailer

Telltale heeft de full season premiere trailer van The Walking Dead: Season Two uitgebracht. In dit seizoen draait het om Clementine, een jong weesmeisje, dat in haar uppie op zoek is naar veiligheid om in een zombie infested wereld te kunnen overleven. De eerste episode heeft de titel 'All That Remains' gekregen.

 

AC4 DLC Freedom Cry komt 17/18 december

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Freedom Cry, de DLC voor Assassin’s Creed IV: Black Flag, vanaf volgende week beschikbaar zal zijn. Xbox en PC bezitters mogen de 17e al aan de slag, terwijl mensen met een PlayStation een dagje langer moeten wachten.

Adewale AC4 DLC Freedom Cry

Freedom Cry is een negen missies tellend (op zichzelf staand) verhaal, waarin Kenway’s eerste stuurman Adewale centraal staat. Deze Adewale is geboren als slaaf, maar is in AC4 een vrije piraat aan boord van de Jackdaw. So far bekend natuurlijk. We fastforwarden effe 15 jaar vooruit: Adewale is een getrainde assassin, maar spoelt na een schipbreuk zonder wapens of crew aan op Saint-Domingue, waar zijn eigen avontuur zal beginnen. Yarr enzo!

 

Release SteamOS morgen

Valve heeft bekendgemaakt dat SteamOS vanaf morgen beschikbaar zal zijn om te downloaden. Men raadt echter aan dat de plebs nog effe wachten met kutten. Alleen ‘intrepid Linux hackers’ schijnen genoeg skills te bezitten om nu al iets nuttigs met de download te kunnen.

SteamOS is een nieuw op Linux gebaseerd besturingssysteem dat speciaal ontwikkeld is met het oog op gaming. Het wordt hiermee mogelijk om je favo Steam games vanuit je luie stoel op je tv te checken. Bij Valve somt men de kracht van SteamOS als volgt op:

"The operating system combines the rock-solid architecture of Linux with a gaming experience built for the big screen. It will let the hardware industry iterate in the living room at a much faster pace than they've been able to before."

 

Destiny City is gebaseerd op Camelot

Jason Jones, Bungie‘s Co-Founder en Creative Director heeft in een interview uit de doeken gedaan hoe men tot het concept van de City in Destiny is gekomen. De makers hebben hun inspiratie voornamelijk gezocht in Camelot. Je weet, van King Arthur.

"Our very first metaphor was a candle in darkness, or Camelot in the middle of the untamed frontier. There was a place you could go that you could be safe, put your feet back, and look out over a sunset."

Hiernaast ging Jones ook nog wat dieper in op de main storyline. Hij vertelde dat de duisternis teruggedreven moet worden en de mysterieuze Traveler dient te ontwaken. Maar dat dit slechts het begin is..

"And then in fact, it just got worse than that because this ancient enemy of the Traveler – the Darkness – is returning, and so there’s even more urgency. And another battle is going to be fought, and the Traveler is crippled and silent. Without it, we’ll be defenseless."

De Wachtster houdt het bijna niet van de hoeveelheid excitement!

 

Memes en dingen

Puur evil.

Puur evil Daycare couple

Boss battle.

Boss battle

 

Gratis download Fallout serie

Eerder deze week werd bekend dat de Fallout teaser website slechts een hoax was. Helaas. Sad face. Huilen. Om het leed nou een beetje te verzachten, of omdat ze hun Winter Sale willen promoten, kun je bij GOG Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics helemaal GRATIS downloaden. Dat noemt de Wachtster nou nog eens een pleister op den zere wonde. Wees er snel bij, want de aanbieding is maar 48 uur geldig.

Tot 29 december zullen er dagelijks nieuwe deals beschikbaar komen op GOG. En hier kunnen jullie zelf invloed op uitoefenen door te stemmen op bundels die tot wel 80% korting kunnen krijgen. De Wachtster heeft haat aan de winter, maar houdt van de bijbehorende sales.

 

Octodad pas in maart?

Zoals jullie al zagen in de PU-TV PlayStation 4 special kijken veel van de redacteuren uit naar Octodad: Dadliest Catch. De Wachtster vindt het dan ook oprecht jammer dat zij hen dit slechte nieuws moet brengen... de game komt hoogstwaarschijnlijk niet vóór maart 2014 uit. Althans, de ontwikkelaars hopen op een release in maart 2014, maar geven toe dat zelfs dit nog niet helemaal zeker is.  

“We’re doin’ our best to be as quick as we can, but it’ll likely be March’ish for PS4.  March is the current estimate. But it’s not definite.”

Tissue anyone?

 

Nieuwe screenies Daylight en The Evil Within

Survival horror galore!

Zie hier new screenies van Daylight. In deze game heb je geen wapens, maar alleen je mobieltje, wat tevens je enige lichtbron is. De game speelt zich af in een verlaten ziekenhuis, waar je zonder geheugen wakker wordt. De game komt uit in 2014 en zal speelbaar zijn op de PS4 en PC.

Daylight

Daylight

The Evil Within belooft pure survival horror te worden. Je speelt met detective Sebastian Castellano die zich rusht naar een massamoord crime scene, maar daar wordt aangevallen door een mysterieuze evil force. De game komt uit op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC... Wederom ergens in 2014.

The Evil Within

The Evil Within

De Wachtster laat straks voor de zekerheid maar een nachtlampje branden.

 

Fable Anniversary komt 7 februari

Lionhead Studios heeft bekendgemaakt dat Fable Anniversary, een re-mastered versie van Fable (en The Lost Chapters), 7 februari op de Xbox 360 uitkomt. Naast shiny HD graphics en oorstrelende audio, biedt deze versie ook nieuwe content in de vorm van Achievements. Hieronder zien jullie wat vergelijkingsscreenies tussen de oude en deze geremasterderde versie.  

Fable Anniversary

Fable Anniversary

Mensen met een first edition copy krijgen hiernaast ook nog een heleboel bonus content. Waaronder een Scyhte outfit en een Lionhead avatar item. Mocht je hier nog kans op willen maken dan is snel preorderen het advies van de Wachtster.

 

Memes en dingen

Iemand was stiekem Zelda aan het spelen voor de mis.

  Zelda fanboy

Much want.

 Much want

 

Must review

De Wachtster heeft het meest briljante spel op het oog. Maar helaas is er nog geen toestemming van hogerhand gekomen om dit pareltje te reviewen.. BOE! Trust me: beste 20 minuten van jullie leven.

 

Ten slotte

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze kennismaking met de Wachtster, want..

True dat

Lekker koesen (of werken of scholen of gamen wutever)!

REACTIES (106) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord