Metroid film in de maak? 

Metroid film in de maak? 2013-08-12T01:04:03
Het is niet alleen maar nonsens wat de Wacht vult vandaag. Maar wel veel! Een fan made Half Life 3 trailer, een Kickstarter project voor een Metroid film zonder Nintendo’s goedkeuring en de fairy problemen van een pokémon trainer én van Link. Hey! Listen!

Namco Bandai opent nieuwe studio

In deze tijden van crisis, omvallende banken en One Direction denkt Namco Bandai dat het verstandig is om een nieuwe studio te openen. Deze studio staat in Vancouver en zal ongeveer 30 werknemers huisvesten die zich richten op online en social gaming.

Namco Bandai

Volgens Namco Bandai is er nog genoeg ruimte om te groeien in de mobiele sector, vooral in Noord Amerika. Maar wie speelt er tegenwoordig nog games op zijn of haar telefoon? Zijn de hoogtijdagen met Snake al niet bereikt? Alle gekheid op een stokje, ze hebben natuurlijk groot gelijk. Maar kom eerst maar eens vlot met Dark Souls 2 en Tekken X Streetfighter!

 

Shield verkoop gaat goed

Nvidia’s Android hand held apparaat, Shield, is eind juli uitgekomen. Hij ligt voor $299 in de winkels in de Verenigde Staten, en de director of investor relations Chris Evenden zegt dat hun handheld tot op heden goed verkocht heeft. In Chris zijn eigen woorden:

Sales have been great

Zie je? Wel zegt hij er bij dat ze maar een paar duizend units verscheept hebben, maar nu pas op stoom komen met de productie van het apparaat. Jen-Hsun Huang van Nvidia hoopt dat ze binnenkort nog beter gaan presteren. Dan zou Shield ook buiten de V.S. uit kunnen komen. De beelden die de Wacht gezien heeft, zien er behoorlijk appetijtelijk uit, maar we zullen zien wat de toekomst ons brengt. Sowieso is $299 nog aardig wat, daar koop je bijna twee 3DSen voor.

Shield

 

Jake the Ditto

Het heeft iets rustgevends en hilarisch.

Jake the Dogg Ditto

 

Metroid film op Kickstarter

Regisseur Christian Cardona heeft onlangs een kickstarter aangemaakt voor een Metroid filmproject genaamd: Metroid: Enemies Within. Er is $90.000 nodig om de film te realiseren. De film zal ongeveer tien minuten duren en gaat over de strijd tussen Samus Aran en rivaliserende bounty hunter Sylux. Persoonlijk had de Wacht liever een gevecht gezien tussen Samus en Dog the bounty hunter, maar dat terzijde.

Nu heeft de Wacht twee filmpjes gevonden wat Enemies Within betreft, een gaat over het verhaal dat verteld wordt in storyboard stills, en deze vind je hier. Het andere filmpje is de hoofdrolspeelster Rebecca Marshall die vertelt over het doen van haar eigen stunts. Rebecca Marshall is heet, dus die storyboard stills kijk je maar in je eigen tijd.

Het enige probleem is dat Christian Cardona geen toestemming heeft van Nintendo... Dit nobele project zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook een vroege dood sterven. Tenzij ze eerst even een google image search doen op Rebecca Marshall.

 

Fan made Half Life 3 trailer

Een warmhoudertje voor het lange wachten. Fan made trailers en geruchten over Half Life 3 zijn als dekentjes tijdens koude Half Life 3-loze winters en als het scannen van teksten tijdens slechte metaforen. Uuhm, ja, kijken maar.

 

A Link to the Past vs A Link Between Worlds

De nieuwe Zelda-game A Link Between Worlds voor de 3DS heeft praktisch dezelfde wereld als zijn voorganger A Link to the Past. Daarnaast hebben ze zeer voor de hand liggende woordspelingen in de titel gemeen, maar dat kan de Wacht wel waarderen. Anyway, gamexplaine heeft de werelden uit de trailer en die van A Link to the Past naast elkaar gelegd, en dat is best interessant.

De Wacht weet alleen nog niet zo goed of hij blij moet worden van die ctrl+c ctrl+v praktijken vanuit een nostalgisch oogpunt, of dat hij weer over Nintendo moet zeggen dat ze niet echt meer met iets nieuws komen... Toch is dit een must have, en de 3DS zal blij zijn om weer een goede game gevoerd te krijgen.

 

Over Zelda gesproken...

Hey! Listen!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord