Meerdere teasers van Battlefield 4 

Meerdere teasers van Battlefield 4 2013-03-21T21:55:48
EA heeft de hypetrain flink op gang gekregen, de teasers komen nu zelfs al in paartjes! Hoeveel ze van de game weggeven... Tja, daar zul je straks achter komen! Verder goed nieuws over Vlambeer, Heart of the Swarm en erg indrukwekkende beelden van Nvidia, die je mogelijk op je next-gen terug gaat zien!

Luftrausers bevestigd voor PS3 en Vita

Hey, daar hebben we die game van Vlambeer weer! Altijd mooi om een stukje Neerlands trots in het wereldnieuws te zien. Rami Ismael was te gast bij PU Live en praatte eigenlijk zijn mond al voorbij toen hij meldde dat hij er groot nieuws aan kwam, maar dat hij ‘van Sony nog niets mocht zeggen’ – euhh ja, het was de Wacht al wel duidelijk waar het om ging!

Niet dat we nu graag op onze eigen toeters blazen, maar dat primeurtje blijkt dus te kloppen! De game Luftrausers verschijnt deze lente op de PS3 en PS Vita! Toch weer een game van Nederlandse maak op grote platformen en dat moeten we natuurlijk allemaal toejuichen. Sony heeft inmiddels al twee Nederlandse studio’s naar zich toe getrokken, niet slecht voor zo’n minilandje als de onze!

De Wacht denkt dat vooral de Vita een game als deze goed kan gebruiken, zelf zou hij hem zeker proberen! Gaan jullie de game checken?

 

Heart of the Swarm verovert 1,1 miljoen harten in 48 uur

Wie durft er te zeggen dat PC gaming dood is? SimCity deed het de afgelopen weken prima in de verkooplijsten, ondanks de rampzalige start. Heart of the Swarm doet het ook helemaal niet slecht, de game verkocht namelijk 1,1 miljoen exemplaren in de eerste 48 uur! Hierbij gaat het om de digitale én fysieke aankopen. Blizzard CEO Mike Morhaime is erg blij met de uitstekende start van de game:

We want to thank the global StarCraft community for the incredible passion and support they’ve shown for Heart of the Swarm

Kerrigan

Nu is StarCraft II natuurlijk ook erg groot in de eSports, waardoor je dit soort explosieve aantallen eigenlijk al van tevoren kunt voorspellen. Iedereen die de multiplayer actief speelt zal altijd zo snel mogelijk aan de slag willen met de nieuwe content, zouden jullie ook doen toch? De Wacht kocht de uitbreidingen van World of Warcraft ook altijd op de dag van release! Zijn er onder jullie veel gamers die Heart of the Swarm al hebben gekocht? Of gaan jullie hem nog halen?

 

Tomb Raider Origins

Fanmade shit is vaak hartstikke tof. Stagiair Trees ontdekte deze fanmade film met een nieuwe blik op de carriere van Lara Croft, of in ieder geval de start ervan! Tomb Raider: Origins in 10 minuten, check het uit want lekker wijf!

 

Hoe het onstlag van Riccitiello echt verliep

Tja, dat verdomde systeem van EA ook altijd!

EA naait je!

 

Battlefield 4 duikt het water in met teaser

Het is ons nu wel duidelijk EA. Jullie gaan ons op 26 maart wegblazen met Battlefield 4. Heule dikke graphics, want daar zijn jullie inmiddels wel goed in geworden. Dikke oorlog, veel voertuigen en overweldigend geluid dat door je speakers pompt tot alle plantjes van de vensterbank trillen. We weten het wel, maar toch blijven jullie ons teasen. Omdat jullie willen dat de Wacht klaar zit met zijn popcorn en zijn mond straks toch weer openvalt. Viezerikjes zijn jullie. Kijk zelf maar naar de nieuwe teaser:

Stelt dus weinig voor! Wat we hier wel uit kunnen opmaken is dat we gameplay op zee krijgen. In welke vorm dat is valt natuurlijk niet te raden. Is dit een missie uit de singleplayer waar we daadwerkelijk een schip mogen besturen? Dient het alleen maar als omgeving? Maar er is nog een teaser! Hierin zien we dat er via het land wordt aangevallen, waardoor de Wacht aan een grootschalige invasie denkt. Alles kan en dus heeft de Wacht heel veel vragen. Om antwoorden te krijgen moet hij tóch weer naar EA luisteren en dus de 26e gaan kijken! FUUUU DOEN ZE HET WEER! Check de tweede teaser ook maar even:

EA meldde eerder al dat we de 27eeen trailer kunnen verwachten, je leest natuurlijk alles over de game op PU.nl!

 

Nintendo fixt 18+ games beperkingen

Als je in de eShop op de Wii U wat 18+ games wilde checken, kon dat alleen tussen 23.00 en 03.00. Kwam omdat de servers van Nintendo bij die maffe Duitsers staan en daar is dit wettelijk verplicht. En omdat die Duitsers daar de baas zijn betekende dat gezeik voor de rest van Europa. Nintendo heeft echter de Duitse autoriteiten overtuigd van de Parental Controls, die zo makkelijk te gebruiken zijn dat elke ouder zelf in de hand heeft wat de kroost speelt. Nintendo bracht zelf het nieuws via de shop:

Nintendo has lifted the access restrictions content rated 18+. Adults can now browse and buy all games at any time of the day

ZombiU

Dus zijn we van die achterlijke beperking af en kunnen we gewoon naar 18+ games browsen (en ze kopen) wanneer ons dat uitkomt. Wel zo lekker! Natuurlijk is het nu wel zaak dat ouders zelf de verantwoordelijkheid nemen om de boel te beveiligen, zodat 12-jarige Jaap en Lotje niet al te vulgaire beelden voorgeschoteld krijgen.

Hadden jullie veel last van de voorgaande beperkingen of wachtte je gewoon netjes tot elf uur ’s avonds af? Deel jullie ervaringen!

 

Nvidia toont indrukwekkende beelden Digital Ira

Bij Nvidia kijken ze vast naar de toekomst. Het bedrijf gaf onlangs een presentatie en liet de wereld kennismaken met Digital Ira. Het doet een beetje denken aan de oude man tijdens de PS4-presentatie, maar deze beelden zijn nog net wat gedetailleerder. Saai gezegd: deze beelden hebben 2 teraflops nodig om te kunnen draaien op 60fps en 1080p. De nieuwe videokaart van Nvidia (Titan) kan makkelijk 4 teraflops aan, maar de PS4 (1.84 teraflops) en de nieuwe Xbox (1.2 teraflops) trekken dit niet. Tenzij ze het op 30fps laten draaien, want dan is maar de helft van de teraflops nodig! Er is dus nog het één en ander mogelijk. Vanaf 8.43 begint de Ira demo; neem zelf een kijkje:

Bovendien heeft Nvidia nieuwe software ontwikkeld (Face Works) waardoor dit soort beelden veel minder ruimte op het schijfje nodig hebben. Om dergelijke graphics in real-time af te spelen, is normaal gesproken zo’n 32GB nodig! Er worden namelijk 30 emoties gefilmd door 156 camera’s, en die 32GB is dus veel te groot om op een blu-ray te passen. De nieuwe software van Nvidia brengt de benodigde ruimte terug tot maar liefst 400MB! Hou zou dus heel goed kunnen dat we hier op de next-gen consoles van kunnen genieten.

Ziet er wel kicken uit toch? De Wacht is inmiddels de dagen tot de kerst aan het aftellen, want tegen die tijd wil hij toch graag beide next-gen consoles onder zijn TV schuiven! Wat vinden jullie van de beelden?

 

Hun eerste BJ

Deze dames leggen je even haarfijn hoe hun eerste BJ verliep. Speciaal voor jullie gamers! De Wacht vond de video zwoel genoeg om de nacht mee in te gaan. Goedenacht!

REACTIES (67) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord