Meer PlayStation 4’s verkocht dan Nintendo 3DS’en 

Meer PlayStation 4’s verkocht dan Nintendo 3DS’en 2017-12-31T13:38:04
Van PlayStation 4-verkoopcijfers tot het aantal mensen dat tot nu toe is gestorven in Dark Souls 2: de allerlaatste WKNDW8 van 2017 heeft het allemaal!

haidoei

Het is de laatste dag van 2017. Zijn al je goede voornemens van vorig jaar aangepakt of heb je er nog een paar die doorschuiven naar 2018? Denk daar nog maar even niet aan, eerst maar even ontspannen met een heerlijke, nieuwe WKNDW8!

200 miljoen x dood in Dark Souls 2

Een mijlpaal voor Dark Souls 2. Een Redditor kreeg in de game de melding dat er al 200 miljoen doden zijn gevallen in het spel. Of eigenlijk: dat spelers zelf 200 miljoen keer zijn doodgegaan. Er gaan gemiddeld 2500 mensen game over per minuut en 42 per seconde!

dark souls
  

Meer PlayStation 4’s verkocht dan Nintendo 3DS’en

Het is zover: PlayStation 4 is nu officieel de bestverkochte console van de achtste generatie, zo schat VGChartz tenminste. Er werden eind november 1.66 miljoen stuks verkocht, wat het totaal aantal verkochte PS4’s een kleine 70 miljoen maakte. 3DS deed die week bijna 400.000 verkopen, maar dat bracht zijn totaal op een kleine 69 miljoen. Dat brengt het staatje op:
PlayStation 4 - 69,7 miljoen
Nintendo 3DS - 68,8 miljoen
Xbox One - 34,1 miljoen
PlayStation Vita - 15,7 miljoen
Nintendo Wii U - 13,5 miljoen

playstation

  

Gaaf: deze rom hack geeft kleur aan Super Mario Land 2: 6 Golden Coins

Een creatieveling heeft Super Mario Land 2 DX gemaakt, wat een rom hack is waardoor de game kleur heeft. Bovendien kun je ook met Luigi spelen, in plaats van alleen maar Mario, compleet met de zwabberige manier van doen van Mario’s broer. Hier vind je hem.

mario
  

Bioshock Infinite-ontwikkelaar keert terug naar 2K Games

Shawn Elliott, die eerder werkte aan Bioshock Infinite en Prey, is naar 2K Games teruggekeerd om aan een nog onaangekondigde titel te werken. Hij is Principle Combat Designer geworden en hij werkt bij een nieuwe 2K Games-studio, wat waarschijnlijk niet Hangar 13 is maar een andere. En het is nog waarschijnlijker dat het gaat om een nieuwe Bioshock, maar daar is nog niets over bekendgemaakt. Laten we het hopen!

bioshock

  

Nicholas Cage wordt gek in de nieuwe trailer van Mom and Dad

Nicholas Cage die uit zijn dak gaat, dat is al geweldig sinds The Wicker Man. In Mom and Dad gaat hij er ook voor, en zo zien we Nikolaas Kaas toch het allerliefst!


  

Splatoon krijgt eigen killer umbrella

umbrella

Je ziet het, vechten met een paraplu dat kan heel goed. Dansen ook, maar dat is niet wat je in Splatoon te wachten staat binnenkort. In Nintendo’s zoete shooter is namelijk de Undercover Brella toegevoegd. Er waren al twee andere Brella’s, namelijk de Splat en de Tenta. Deze heeft als subwapen de Ink Mine en als speciaal wapen de Splashdown. Er handig tegen verfbuien!

splatoon

  

Bumblebee is weer een VW Beetletje zoals het hoort

Wist je dat mensen nog niet klaar zijn met Transformers? Gek! Er komt zelfs een spin-off over de schattigste Transformer van allemaal: Bumblebee. Hailee Steinfeld speelt een belangrijke rol in de film, dus er is een foto onthuld van haar met een gele VW Beetle. Dat is namelijk wat Bumblebee eigenlijk was, in plaats van die opgedirkte Chevy Camaro. Dat maakt hem nog schattiger! Thanks Empire. Goed om te weten over de film is dat hij niet door Michael ‘Bombastic’ Bay wordt geregisseerd, maar door Travis Knight (de baas van het geweldige Laika Studios). Het duurt nog wel even voor de film uitkomt hoor, pas in december 2018.

empire
  

Nieuw beeld uit Jurassic World: Fallen Kingdom

Heb je ook zoveel zin om Chris Pratt en Bryce Dallas Howard weer te zien shinen in een nieuwe Jurassic World? Empire heeft alvast een nieuw fotootje uit de film weten te scoren, namelijk eentje waarin een dino met een flinke rij tanden op epische wijze bij het raam van wat lijkt op de binnenkant van een parkpod komt kijken. Wat een lief oogje.

jura
  

Niet vergeten: het For Honor Winter Event

Het is al even bezig (en Early, er is ongetwijfeld al over geschreven) maar de Wacht wil je toch nog even wijzen op het Winter Event van For Honor. Het is sfeervol, het is spannend en het doet denken aan Game of Thrones: je hebt namelijk fikse gevechten op een stel ijsschotsen. Je kunt dit Frost Wind Festival nog tot en met 4 januari spelen. Dankzij de trailer is de Wacht in ieder geval al de hele dag iets te hard aan het fluisteren in plaats van normaal te praten. EI SJAL TEEK JOR LEIF WITAUT VEEL!


 

Lamplight City aangekondigd

De voice over is werkelijk verschrikkelijk, maar de Victoriaanse stijl van het zojuist aangekondigde Lamplight City is fantastisch. In deze avonturengame ben je een detective die vijf zaken moet oplossen, terwijl je oude partner je voortdurend toespreekt vanuit het graf. Lijkt de Wacht heel irritant, maar we zullen zien hoe ontwikkelaar Grundislav Games hier iets moois van gaat maken.


  

Nieuwe Black Panther tv-spot

Is het al valentijnsdag? Niet dat de Wacht romantische verwachtingen heeft: dan komt eindelijk Black Panther in de bios. Er is een nieuwe tv-spot uit van de aankomende film, waarin Chadwick Boseman, Michael B. Jordan en Lupita Nyong’o grote rollen hebben.


  

Dit zijn de truukjes van gamemakers

Youtuber Shesez heeft een supertof filmpje gemaakt over hoe modellen van gamepersonages worden gebruikt en hoe ze veranderen als de camera een andere kant op zou gaan. Check hem hieronder:


  

Extra veel zin in wintersport dankzij de Snowboardcross-trailer van Steep

Steep is uitgebreid met Road to the Olympics en dat betekent dat Ubisoft ons een ware lawine aan prachtige sneeuwplaatjes geeft. Als je net als de Wacht dit jaar geen geld hebt voor wintersport, dan is dat pijnlijk, maar wat ziet die snowboardcross er vet uit!

  

Releasedate aangekondigd van Flying Tigers: Shadows over China

Flying Tigers: Shadows over China, niet te verwarren met de gezellige prulletjeswinkel, is een vliegsim die heel binnenkort op Xbox One verschijnt. Je kunt hem voor twee tientjes vast pre-orderen, je kunt hem ook pre-downloaden en precies spelen op 12 januari als het spel verschijnt. Het is een intens spel over een gedeelte van de Tweede Wereldoorlog waar we eigenlijk weinig van leren op school: de gevechten tussen Amerika, China en Japan.

vliegsim
  

Heeft EA Star Wars verpest?

Volgens DidYouKnowGaming heeft EA Star Wars verpest en daarover gaat dan ook de nieuwe editie van hun wekelijkse filmpje. Het lijkt wel een heel extreem statement, maar je kunt het niet ontkennen: EA en Star Wars hebben inderdaad nogal een hobbelige geschiedenis, zoals je onder andere kunt zien in het onderstaande filmpje.


  

Veel leuker: stiekeme Nintendo-games 

Deze Star Wars-fan wordt er niet vrolijk van, dus laten we lekker naar DidYouKnowGaming Extra kijken, waarin we een grappige update krijgen over stiekeme Nintendo-licenties.

De Wacht wenst je een heel fijne en vooral veilige jaarwisseling! Fijne dag pandaag!

proost

panda

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord