Meer PlayStation 4 aanwijzingen 

Meer PlayStation 4 aanwijzingen 2013-02-17T02:01:35
Ook deze Nachtwacht staat weer vol met aanwijzingen voor de PlayStation 4. Nieuwe trademarks, maar ook een nieuw filmpje doet olie op het vuur! Verder Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Urban Trial Freestyle en FFXIV info in deze Wacht.

Sony trademarks

Fock yeah, freakin nieuwe Nachtwacht, baby! Waarom de Wacht zo hyped doet? Omdat dit altijd de mooiste tijd voor ons gamers is, zo net voor de launch van de nieuwe consoles! Het fantaseren over de next-gen consoles is begonnen en ook de geruchtenmolen draait op volle toeren op het moment, heerlijk. Het heeft er alle schijn van dat Sony de PlayStation 4 gaat laten zien over een paar dagen en er zijn ineens drie vreemde trademarks aangevraagd door Sony. Heeft het met elkaar te maken?

Het eerste trademark is ‘Game For The First Time’ en dit zou weleens de slogan kunnen zijn van de PS4. Sony gaat de toekomst laten zien en volgens geruchten zou de nieuwe console een nieuwe manier van gamen kunnen brengen. Game for the first time zou dan ook een goede slogan zijn.

PS4

Het tweede trademark is ‘HugQme’ en dit zou een nieuwe app zijn. Wat het precies inhoudt is niet bekend. Wat al helemaal volstrekt onduidelijk blijft is het derde en laatste trademark. Sony heeft namelijk ‘Kosoda Thein Department’ vastgelegd. Eeuh… wie het weet mag het zeggen!

Het is in ieder geval duidelijk dat Sony flink bezig is achter de schermen met nieuwe dingen en dat kan je als gamer alleen maar toejuichen, toch? Check onderaan deze Nachtwacht nog wat meer PS4 aanwijzingen!


Het gaat nu al goed met Crysis 3

Over een weekje kunnen we aan de slag met de nieuwe Crysis en ontwikkelaar Crytek en EA hebben laten weten dat het nu al heel goed gaat met het derde deel uit de serie! Uiteraard hebben ze het hier over de aantallen van de pre-orders, maar ook over de populariteit van de Crysis 3 bèta die de afgelopen weken plaatsvond.

De multiplayer bèta van de nieuwe Crysis is maar liefst door 3 miljoen gamers gedownload en dat is een mooie prestatie. Het laat toch zien dat er een hoop gamers nieuwsgierig zijn in de game.

Crysis

Ook aan de pre-orders is dat te zien, want Crysis 3 heeft 35% meer pre-orders dan Crysis 2 dat had. Het lijkt er dus op dat de nieuwe Crysis een succes gaat worden! De game komt hier de 21ste uit, zoals je uiteraard al lang in de Gamereleases Feature van februari hebt gezien.


Injustice: Gods Among Us trailer

Hebben jullie allemaal de preview van Injustice: Gods Among Us in de PU gelezen? Dan weet je dat dit weleens de superhero fighter kan gaan worden die de characters ook verdienen! De kruising tussen Mortal Kombat en DC was niet bepaald geslaagd, maar de MK characters hebben nu wel weer een vette game. Nu de comic gasten nog; enter Injustice Gods Among Us! Check dan.


Next-gen life-like graphics?

Dat hadden we blijkbaar jaren geleden al!

Game Boy


Dit is pas next-gen!

Die goede oude cartridges.

N64


Urban Trial Freestyle release

Laat het geen geheim zijn dat de Wacht Trials Evolution één van de beste XBLA games ooit vindt. De mix van motor scheuren en behendigheid is fantastisch en een hoop gamers vinden het dan ook jammer dat de Trials games exclusief zijn voor de Xbox 360. De kans dat de games ooit nog op een Nintendo of Sony device speelbaar worden is erg klein, maar we kunnen binnenkort wel genieten van Urban Trial Freestyle, een goede rip-off van Trials Evolution!

Urban Trial Freestyle komt voor de PlayStation 3, PS Vita en 3DS uit en is vorig jaar al aangekondigd. Het is een tijdje stil geweest rond de game, maar nu heeft ontwikkelaar Tate Interactive laten weten dat de game al over 3 dagen uitkomt op het PSN! Check hieronder een nieuwe trailer van de Urban Trial Freestyle Challenge Mode.


FFXIV bèta inschrijving

Newsflash! Final Fantasy XIV wordt binnenkort opnieuw uitgegeven in de vorm van A Realm Reborn en om er voor te zorgen dat het deze keer wel een toffe game wordt moet er flink getest worden. Je voelt hem al aankomen… Meedoen met de FFXIV bèta op PC of PS3? Doe maar lekker klikken!


Sony vraagt PS+ input

Over drie dagen weten we wat Sony precies bedoeld met de toekomst van PlayStation en waarschijnlijk gaat de PlayStation 4 voor het eerst geshowd worden. Dat wil echter niet zeggen dat de PS4 het enige is dat Sony aandacht gaat geven tijdens het event, want de PS Vita en PlayStation Plus zullen ook nog wel even langskomen.

PS

Sony vraagt dan ook aan de gamers wat ze het liefst willen zien in het PlayStation Plus abo. Heb je het liefst gewoon een shitload retail games, of liever wat meer beta’s, apps of PSN games? Laat het Sony weten!

Je kunt er gif op innemen dat de PS+ service ook weer een grote rol gaat spelen op de PlayStation 4, dus misschien horen we de 20ste al een beetje wat Sony van plan is.


PlayStation Evolution trailer

Over het PlayStation Event gesproken, Sony heeft een nieuwe video online gezet op de officiële site! Het is nog steeds niet 100% zeker dat de PlayStation 4 het licht gaat zien op het event, maar alles wijst er op dat Sony inderdaad de nieuwe console gaat presenteren. Ook door de nieuwe video krijg je weer echt het idee dat Sony de nieuwe PlayStation gaat laten zien.

Het is namelijk een video van de ‘Evolution of PlayStation’ en laat zien hoe het allemaal begon voor de eerste PlayStation console. Het is een leuke trip down memory lane en vooral een leuke voorbereiding op wat er gaat komen. De Wacht heeft er fokkin veel zin in, laat dat duidelijk zijn! Maar goed, daar is hij vast niet de enige in, toch? Nog maar een paar nachtjes slapen.

UPDATE

Net toen deze Nachtwacht online ging heeft Sony het tweede deel van de ‘Evolution of PlayStation’ online gezet met uiteraard de PS2 in de hoofdrol. Check het hieronder!

REACTIES (59) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord