Mass Effect Andromeda Day One patch verbetert animaties niet 

Mass Effect Andromeda Day One patch verbetert animaties niet 2017-03-18T14:21:41
Live vanaf een verlaten plein, omdat er niemand naar buiten gaat met zoveel vette games die zijn uitgekomen, rapporteert de Weekendwacht zich! Met een nieuwe 3D Sonic, slecht nieuws voor Mass Effect Andromeda, Zero Suit Samus in Street Fighter V, eerste half uur van Prey en gamedevelopers die verrassend genoeg de nieuwe Zelda goed vinden!

Japanse vacature wijst op mogelijk bestaan The Evil Within 2

Tijd voor een sappig geruchtje, want het lijkt erop dat er aan een sequel van The Evil Witthin wordt gewerkt. Althans, een Japanse vacature voor Psycho Break 2 (de Japanse naam van de franchise) is gelekt en op NeoGAF geplaatst – ‘toevallig’ wel om 4.20 PM, dus hou dat korreltje zout maar in de aanslag. De vacatures vragen om een vertaler en mensen die vanuit een bepaalde positie ervoor zorgen dat er een zeker level van kwaliteit wordt gehaald. Mag ook wel na het matige succes van deel 1 – aan de andere kant zou revanche van Shinji Mikami (de game director van The Evil Within en ook Resident Evil) terecht zijn, en heeft de Wacht er wel vertrouwen in dat die man met zijn geschifte hersenpan een puike horror-ervaring neer kan zetten, iets wat de laatste levels van deel 1 bevestigden.  Ontwikkelaar Tango Gameworks liet eerder al weten een franchise te willen maken van The Evil Within en uitgever Bethesda heeft zover bekend nog geen nee gezegd, dus de kans zit er dik in dat er een sequel komt. Het is alleen wachten op bevestiging.

The Evil Within

     

Sega kondigt Sanic Forced aan

De eerste Sonic-game met current-gen graphics is eindelijk onthuld door Sega en gaat Sonic Forces heten. Niet te verwarren met Sonic Forced wat de naam had kunnen zijn van iedere 3D Sonic… en de beschrijving van deze grap… Hahahahahahahahahahaha!

In de eerste gameplaybeelden zien we dat Eggman eindelijk toestemming heeft gekregen van president Trump om massavernietigingswapens te gebruiken. Sonic rent als vanouds keihard door de stad heen. Verder is er nog niet veel bekend behalve dat het voornamelijk de stijl van Sonic Generations zal behouden en old-skool Sonic ook weer van de partij is. Sega heeft zelfs de eerste next-gen Sonic trailer een update gegeven met het Sonic Forces logo. De game komt eind 2017 naar PC, Xbox One, PS4 en Switch.

       

Geen animatieverbeteringen gepland voor Day One patch Mass Effect Andromeda

Over een oude bekende die hoogstwaarschijnlijk weer gaat teleurstellen gesproken, Mass Effect Andromeda krijgt een gigantische lading stront over zich heen van de fans. BioWare is nooit een ster geweest in animeren, met name gezichtsanimaties, maar hot damn wat ziet Andromeda er soms amateuristisch uit!

Mass Effect Andromeda

En dan nu het echt slechte nieuws: deze beelden uit de demo zijn mét de Day One patch erin verwerkt! BioWare’s lead designer Ian Frazier bevestigt dat op Twitter en voegt eraan toe dat het dus wel even kan duren voor animaties en glitches worden aangepakt. Wat er precies prio krijgt met het patchen wordt nog bepaald, maar ik durf nu wel een gokje te wagen…

 

Mass Effect Andromeda 4K HDR trailer

De BioWare marketingafdeling lijkt vrolijk door te gaan en heeft ook een nieuwe video geplaatst, waarin de developers praten over de 4K HDR versie van Mass Effect Andromeda.

       

The King of Fighters: Destiny film aangekondigd

Er is een CGI-film aangekondigd voor King of Fighters genaamd King of Fighters: Destiny. Makkelijk te onthouden! Omdat CGI films van gamefranchises altijd fantastisch zijn raad ik iedereen aan om de trailer te kijken. In 2010 verscheen al een live action KOF film die we allemaal alweer zijn vergeten.

       

Gast bestuurt zijn huis en huishoudelijke apparaten met een Ocarina

Onderstaande jongeman heeft met behulp van een Raspberry Pi en een heuse Ocarina ervoor gezorgd dat hij ala Link zijn huis en allerlei apparaten in zijn huis kan besturen. Zijn Raspberry herkent de tonen van zijn Ocarina en door gebruik van wifi lukt het hem om in en rondom zijn huis van zijn muziekinstrumentje gebruik te maken. Zo opent hij de deur door Zelda’s Lullaby te spelen, speelt hij Sun’s Song om zijn lichten aan te zetten en klinken de tonen van Bolero of Fire voor de verwarming. Gaat het verder? Ja. Gaat het te ver? De Wacht wil volmondig ja schreeuwen want praktisch is het niet meer, maar het gaat toch om de leukigheid. Oké, stiekem is hij jaloers. Nou en. Niets mis mee.

 

Zero Suit Samus als fan-mod in Street Fighter V

Er is ook nieuws over de echte king of fighters want de Street Fighter V mod community heeft Zero Suit Samus in de game gestopt. Samus vecht net als cammy en die switch werkt verrassend goed. Check de beelden!

      

Eerste 35 minuten van Prey

Er komen zo krankzinnig veel vette games uit de afgelopen maanden dat ik blij ben dat Prey pas 5 mei verschijnt. Niettemin heeft de dev al het eerste half uur van de game op het internet geknald. Wil je eerst weten wat voor spelleke Prey wordt? Check het hier!

        

Gamedevelopers vertellen je hoe geweldig The Legend of Zelda: Breath of the Wild is

Game Informer staat al sinds februari op de Nintendo praalwagen te dansen met allerlei exclusieve Zelda-content. Dat gaat dit weekend vrolijk door want het magazine heeft een interview met 4 bekende gamedevelopers opgenomen, waarin ze liters speeksel kwijlen over Breath of the Wild. Het gaat om Ken Levine (BioShock), Jake Kazdal (Rez, Galak-Z), Jake Rodkin (Firewatch) en Aaron Linde (ArenaNet).

Wassum weer. Goed weekend!

Ryder

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord