Mario Kart easter egg in Google Maps 

Mario Kart easter egg in Google Maps 2018-03-10T13:17:38
Live vanuit het postkantoor om mijn BioShock Infinite-exemplaar naar het Witte Huis te sturen, rapporteert de Weekendwacht zich! Met Mario Kart in Google Maps, promoties bij Naughty Dog, uitstel voor Days Gone en tips om een Groh pro te worden!

Er zit Mario Kart in je Google Maps

Vandaag is het 10 maart en dat is (volgens Nintendo’s marketingafdeling) officieel Mario-dag! Zie je, 10 maart wordt in de Engelssprekende wereld afgekort als Mar 10, wat je kan lezen als ‘Mario’. Grappig hè?

Gelukkig doet Google wat meer moeite en kun je vanaf vandaag 1 week lang Mario in een kart gebruiken als je rijicoontje in Google Maps! De loodgieter selecteer je bij het plannen van een route en het kan alleen als je een autoroute kiest. Check de video hieronder voor meer uitleg.

   

Promoties bij Naughty Dog! Neil Druckmann nu vicepresident van de studio

Kaasblokjes en plakjes leverworst op de Naughty Dog-burelen want een paar mensen hebben promotie gemaakt! Dat maakte Naughty Topdog Evan Wells bekend op het blog van zijn studio. Het gaat om Neil Druckmann die vanaf nu vicepresident van Naughty Dog is. Als creative director van The Last of Us en Uncharted 4 is Druckmann’s ster flink gerezen de afgelopen jaren. Gelukkig blijft hij nog wel aan als creative director voor The Last of Us: Part 2. Hij krijgt daarbij hulp van Anthony Newman en Kurt Margenau die gezamenlijk de nieuwe game directors van het project worden. Newman en Margenau vervulden deze rol eerder al voor Uncharted: The Lost Legacy. Ook Emilia Schatz en Richard Cambier hebben promotie gemaakt en zijn nu de lead designers van de studio.

Neil Druckmann

Mooie tijden dus voor de Naughty Dogs! Hopelijk zien we de eerste gameplay van The Last of Us: Part 2 op de komende E3.
   

Days Gone vertraagd naar 2019

Er is ook slecht Sony-nieuws want Days Gone gaat 2018 niet meer halen! De open world zombie survivalgame van Bend Studio werd stilletjes voorzien van een 2019 datum op Sony’s PlayStation-site. USgamer deed daarom een belletje naar Sony’s kantoor en kreeg alsnog een officiële bevestiging van hen.

Days Gone

Jammer maar helaas! We gaan ongetwijfeld meer van Days Gone zien op de E3.
    

Geen Naughty Dog referenties meer in Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

De Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy gaat multiplatform, zo werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct en een nieuwe trailer deze week. De game wordt nagenoeg hetzelfde… op de Naughty Dog referenties na.

Zo zit Coco in de PS4-versie op haar laptop te kijken naar een screenshot van Uncharted 4. Ook heeft ze een Naughty Dog-logo op haar laptop zitten. Nou nu niet meer! Check maar naar deze foto’s van Gearnuke.

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot

Er zijn nog een paar verwijzingen naar oorspronkelijke ontwikkelaar Naughty Dog, dus ga er maar vanuit dat ook die gewist zijn in de game. De reden is simpel: Naughty Dog is eigendom van Sony en Nintendo en Microsoft vinden Sony stom! Maar ze hebben wel een leuke platformserie gemaakt.
   

Go Groh go! Nieuwe SoulCalibur VI breakdown

De SoulCalibur VI ontwikkelaars geven iedere vechtersbaas een uitgebreide analysevideo. Deze keer is Groh aan de beurt, een nieuw personage die uit Noorwegen komt. Maar natuurlijk zie je dat al aan zijn design. Dat schreeuwt gewoon Noors!

         

Nieuwe Persona Dancing video’s voor Akihiko en Morgana

Check de nieuwe dansvideo’s van Persona 3: Dancing Moon Night en Persona 5: Dancing Star Night. Akihiko en Morgana krijgen een introductie.

       

Joseph Seed aan het woord in Far Cry 5 video

Joseph Seed is de schurk die in Far Cry 5 het bloed onder je nagels gaat halen. De gestoorde prediker van de ‘Cult of Personality’ wordt door Greg Bryk gespeeld. Je ziet hem hieronder meer vertellen over zijn fucked up personage.

     

RIP Nintendo Store

Zoals gewoonlijk organiseerde de Nintendo Store in New York een event rondom de afgelopen Nintendo Direct. De grootste fans van Big N konden dus in de winkel de onthulling van de nieuwe Smash Bros. zien. Het is niet bekend hoeveel gewonden er zijn gevallen maar de Wacht bidt dat het winkelpersoneel de ruimte veilig kon verlaten en de brandweer het pand kon redden.

     

Videogamedunkey speelt Dragon Ball FighterZ

Het mocht eens tijd worden maar Videogamedunkey is eindelijk begonnen aan Dragon Ball FighterZ. Check hem stoeien met iconische personages zoals Bald Baby, Wonderman, Frieza’s moeder en natuurlijk iedereens favoriete saiyan Horseradish.

Wassum weer. Goed weekend!

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord