Mads Mikkelsen praat over Death Stranding ervaring 

Mads Mikkelsen praat over Death Stranding ervaring 2019-02-06T01:09:14
Mads Mikkelsen, een van de acteurs in Death Stranding heeft in een interview wat leuke details gegeven over zijn ervaring met de game en Hideo Kojima. Verder in deze Nachtwacht nieuws over Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2, Dead or Alive 6, Crash Team Racing, Red Dead Redemption 2 en The Division 2.

5 miljoen keer Kingdom Hearts 3

Moguh, fijn dat je de Nachtwacht weer hebt gevonden! De Wacht begint deze editie met een newsflash over Kingdom Hearts 3. De game ligt amper een week in de winkels, maar verbreekt nu al verkooprecords. Square Enix liet in de mailbox van de Wacht trots weten inmiddels wereldwijd maar liefst 5 miljoen exemplaren van de game te hebben verscheept. Echte verkoopcijfers zijn nog niet bekend, maar Square Enix laat wel alvast weten dat Kingdom Hearts 3 de snelst verkopende game is in de geschiedenis van de franchise.

KH3

Twijfel je nog steeds of Kingdom Hearts 3 een leuke game voor je is? Check de Review en stop met twijfelen!


Resident Evil 2 in first person

Resident Evil 2 Remake gaat de boeken in als een van de beste remakes ooit gemaakt. Het is een fantastische game geworden, maar wat je misschien nog niet wist, is dat ontwikkelaar Capcom heeft geëxperimenteerd met een 1st person view, voordat ze besloten toch maar voor de 3rd person view te gaan. Gelukkig zijn er getalenteerde spelers die aan de gang zijn gegaan met mods, waardoor het toch mogelijk wordt de game in 1st person te spelen!

Resi

De 1st person view mod is nog niet af en draait in bèta, maar in het filmpje hieronder krijgen we al een goed idee van wat we kunnen verwachten en het ziet er super cool uit. Misschien dat Capcom alsnog een officiële 1st person view in de game kan stoppen, via DLC?


Dead or Alive 6 tech details

Dead or Alive 6 komt pas over een maand uit, maar ontwikkelaar Koei Tecmo heeft nu alvast de nodige technische details gegeven wat betreft de verschillende versies van de game. Zo is nu duidelijk dat je de game op de Xbox One X wil spelen, zeker als je een nieuwe vette TV hebt staan. De Xbox One X versie is namelijk gek genoeg de enige versie met HDR support.

DoA6

“PlayStation 4 Pro enables 1080p resolution maintaining the processing speed, and the quality of stages and effects will be higher than on the base PS4. On the other hand, Xbox One X will reach a maximum resolution of 4K which is different from the base Xbox One. It’s impossible to maintain 60fps at all times with 4K resolution, but you’ll enjoy beautiful graphics. There are some options to prioritize graphics or action so you can choose which one you prefer. Xbox One X is the only platform that allows you to enjoy HDR with this game.”

Waarom de Xbox One X versie de enige is met HDR support is niet bekend en voor zover de Wacht weet, is daar technisch gezien helemaal geen excuus voor. Hoe dan ook, de Xbox One X wordt duidelijk de beste versie.


Crash Team Racing PS1 vs PS4

De Wacht is een tikkeltje jaloers op Gamespot, aangezien ze al een uur los mochten gaan met de onlangs aangekondigde Crash Team Racing remake! Gelukkig zijn ze de lulligste niet en hebben een fijn filmpje online gezet, waarin de originele versie van de PlayStation 1 tegenover de remake staat op de PlayStation 4. Het verschil is gigantisch groot en ondanks dat het nog steeds herkenbaar is, mag je dit zo’n beetje een volledig nieuwe game noemen. Zin in!


Mads Mikkelsen praat over Death Stranding ervaring

Het zou helemaal kut en te vaag voor woorden kunnen worden, maar stiekem gaat de Wacht er vanuit dat Death Stranding een meesterwerk wordt. Hideo Kojima heeft eindelijk de volledige vrijheid om te maken wat hij zelf wil en dat zou weleens een gift van de gaming goden kunnen zijn. Hoe dan ook, er hangt nog een hoop onduidelijkheid rond Death Stranding en Mads Mikkelsen, een van de acteurs in de game, maakt het in een interview niet veel duidelijker.

Mads

Leuke info is het echter wel! Zo verteld hij over hoe hij Kojima heeft ontmoet en hoe de samenwerking tot stand is gekomen.

“Through a mutual friend. Hideo likes to work with his friends, and then he’d been watching some of my films, and then he knew me, and so we’ve got a connection, and he wanted me to be part of this. I had no idea what he was talking about. I was just meeting with the guy, and then I asked around me, and everybody, who was younger than me, just said, ‘Whoa, he’s the godfather of all gaming!’ and he turned out to be a genius.”

Daarnaast geeft hij aan dat zelfs voor hem het idee achter Death Stranding nog steeds vaag is en dat Kojima het hem nog steeds probeert uit te leggen.

“I mean, whatever he’s doing, I’ve never seen anything like it. Specifically for this, what we’re doing now, I’ve never seen anything like it. He still tries to pitch me what it is and I’m still standing there looking like an idiot, going, ‘What? Say it again?’ It is so elaborate, his world. It makes sense when it’s done, but it’s difficult to grasp when he talks about it.”

Death

Tot slot zei Mads dat hij nog steeds werkt aan de game, maar dat hij niet weet hoeveel werk er nog is in totaal. Ook over de release kan hij niets zeggen, al laat hij weten dat de acteurs duidelijke instructies hebben gekregen waar wel en niet over te praten.

“We’re still doing little things, but how much we’ve got left, I’m not sure. He’ll be the boss of saying that. Yeah, we’ve got some quite heavy instructions on what to say and not to say.”

Daar moeten we het helaas weer even mee doen. Hopelijk komt er wat meer zinnige info uit naarmate de release dichterbij komt, maar het zal de Wacht ook niets verbazen als het zo vaag blijft tot de release. Als het kwartje uiteindelijk maar valt tijdens het spelen!


Coördinaten in RDR2 loading screens?

Newsflash! Net voordat de Wacht de boel wilde afsluiten met onderstaand filmpje van The Division 2, gooide collega Nachtwachter Sven een interessant nieuwtje over Red Dead Redemption 2 in de PU.nl groepsapp. Op Reddit zijn ze namelijk tot de briljante conclusie gekomen dat er coördinaten verstopt zitten in de loading screens!

RDR2

Vaak zie je wat geschreven nummers en letters in de screenshots, wat erg veel op simpele oude data leek, maar een slimme dude is er nu achter gekomen dat het om in-game coördinaten gaat. Dit is pas net ontdekt, dus wat het allemaal precies inhoudt is nog onduidelijk, maar daar komt ongetwijfeld binnenkort verandering in. Wordt vervolgd!


The Division 2: Black Tusks

Ubisoft heeft een tof filmpje online gezet van The Division 2, waarin de endgame aandacht krijgt! De Black Tusks, de meest dodelijke Faction in The Division 2, kom je vanzelf tegen aan het einde van de game en je zal al je skills en abilities uit de kast moeten trekken om ze te overmeesteren. Of zoals Ubisoft zelf zegt:

Divison

“The Division 2’s deadliest enemy faction, the Black Tusks, emerge in the Endgame. Get a look at their advanced loadouts and robotic dogs in action, and see how your Specialization weapon will help you confront this powerful enemy.”

Trouwens, wil je kans maken om The Division 2 bèta te spelen? Schrijf je dan hier in! De volledige game is vanaf 15 maart beschikbaar.

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord