Lords of the Fallen details 

Lords of the Fallen details 2014-04-26T05:35:21
Koningsdag of niet, de Nachtwacht blijft de koning van het game nieuws! In deze N8W8 krijg je Lords of the Fallen details, zoekt Sony naar talent, lult Yoshida de oren van je kop, ziet Child of Light er magisch uit en komen we oog in oog met de Watch Dogs DedSec Edition.

Sony zoekt groot talent

Boemklats! Het mag dan de nacht van de koning zijn, maar daar trekt de Wacht zich geen kloot van aan. De show moet doorgaan, al moet de Wacht eerlijk bekennen geen dope gerucht te hebben om deze Wacht mee te openen. Een opmerkelijk nieuwtje dan? Sony is op zoek naar een echte PlayStation expert!

Er komen regelmatig nieuwe vacatures op het net te staan, waarin wordt gevraagd naar developers voor games of hardware. Sony is nu bijvoorbeeld op zoek naar een software engineer, maar het bedrijf neemt duidelijk geen genoegen met een beginner. Sony zoekt:

Baby

"A systems expert on the PlayStation platform with an in-depth knowledge of our platform architectures and can come up with resolutions to complex problems that our licensed developers encounter. A requirement for this job is an understanding of low-level PS4, PS3 and PS Vita system."

Dat is nogal wat! Sony zoekt gewoon meteen een professional, die ook nog eens een expert is in de architecture van de PlayStation platforms en er al flinke ervaring mee heeft. Om het feestje af te maken verwacht Sony dat de software engineer in staat is ‘to drive innovation on the Playstation platforms.’ Heb je ook al minimaal 7 jaar ervaring met C++? Solliciteren dan!


Yoshida lult de oren van je kop af

Dit blokje in de Nachtwacht is eigenlijk een beetje bedoeld voor de gamers met liefde voor PlayStation. Ben je nou een echte Sony hater, skip dan lekker door naar het volgende stukje. Vanwaar deze shout-out? Omdat het filmpje hieronder bijna anderhalf uur duurt en een hoop info geeft over de totstandkoming van de eerste PlayStation tot en met de toekomst voor de PlayStation 4!

Shu

Al deze info komt voorbij in een interview met Shuhei Yoshida himself, de president van de SCE Worldwide Studios. Het leuke is dat Mark Cerny, de lead architect van de PS Vita en PS4, de vragen stelt aan Shu! Het levert een boeiend interview op met leuke details over wat er zich achter de schermen afspeelt. Sowieso, hij is hier en daar wat lastig te verstaan, maar Yoshida is een absolute koning! Sorry Willem.


Game tattoo

10 punten als je weet wie deze gast is en wat hij altijd zegt.

Aku


Child of Light story dev diary

Je verwacht het niet, maar Ubisoft komt binnenkort met een RPG, die je eerder van een Japanse developer zou verwachten. De Wacht heeft het over het prachtige Child of Light, een bijzonder artistieke game met dezelfde engine als de Rayman games. Dat het vooral de grafische stijl is dat deze game bijzonder maakt is duidelijk, maar hoe zit het met het verhaal? In de dev diary hieronder krijg je daar uitgebreid antwoord op. Wat de Wacht van de game vindt? Dat lees je maandag op PU.nl!


Wat doet ze moeilijk?

Dit heeft iedereen weleens, toch?

Oops


Lords of the Fallen details

Als de Wacht Samuel zou dwingen om minpunten over Dark Souls 2 op te moeten noemen, zou hij waarschijnlijk niet verder komen dan dat de game niet voor de PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar is. Nu gaat de Wacht je helaas niet vertellen dat dit alsnog gaat gebeuren, maar er komt misschien wel een alternatief aan!

Tenminste, bij Lords of the Fallen moet de Wacht meteen aan de Souls games denken. Bij het zien van de trailer hieronder snap je meteen waar de Wacht het over heeft. Hoe dan ook, de game moet ergens in het najaar uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar wederom is het voor de devs lastig om 1080p uit de Xbox One te trekken. Tomasz Gop, executive producer van de game, heeft daarnaast ook wel wat over de framerate te melden.

Lords

"If we have to choose between resolution and framerate, we’ll probably choose to go full HD and have a stable, rock-solid 30fps, rather than try to lower the resolution and push it to 60fps. We’re working very hard to deliver PS4 and Xbox One in 1080p but I can’t confirm whether it’s possible. It’ll happen for PlayStation 4, because we’re almost nailing it and pretty much there. For Xbox One though, it’s slightly tougher and we’re still working on it."

Hoe dan ook, dat hele technische gelul is vermakelijk, maar nu is het tijd voor wat nieuwe footage van Lords of the Fallen! Koekeloer hieronder.


Oddworld: New ’n’ Tasty info

In de zomer van 1997 werd er thuis bij de Wacht flink gelachen. Niet omdat de Wacht weer eens een domme puberstreek had uitgehaald, maar omdat ontwikkelaar Oddworld Inhabitants een meesterwerkje had afgeleverd met een verdomd grappige main character voor de PSOne. De game heet Abe’s Oddysee en de Wacht is nu heel blij dat de game binnenkort opnieuw uitkomt in een splinternieuw jasje, genaamd New ’n’ Tasty!

Het gaat hier niet om een simpele HD remaster, maar om een opnieuw opgebouwde remake en de game is dan ook al dik 4 jaar in ontwikkeling. De release komt echter nu wel heel dichtbij en de developer laat nu dan ook weten dat we nog voor de E3 te weten komen wanneer New ’n’ Tasty precies uitkomt.

Abe

Oddworld Inhabitants liet nu wel al weten dat de game 25 euro gaat kosten en cross-buy en cross-save gaat ondersteunen op de PS4, PS3 en PS Vita. De game komt daarnaast ook nog uit op de Wii U en de PC. Tot slot liet de bedenker van Abe en z’n vriendjes weten dat New ’n’ Tasty 250.000 keer verkocht moet worden om een remake van Abe’s Exoddus mogelijk te maken en we bij 500.000 exemplaren zelfs een compleet nieuwe Oddworld game mogen verwachten! De Wacht hoopt nu al dat het gaat lukken.


Watch Dogs DedSec Edition unboxing

Holy shit, over een maandje is het zover! Het heeft even geduurd, maar eind mei kunnen we dan eindelijk met Watch Dogs aan de gang. Of het avontuur met Aiden Pearce net zo episch wordt als we allemaal hopen is nog even afwachten, maar misschien ben je al zo overtuigd dat je meteen de vetste versie van de game moet hebben.

Watch

Dan moet je de Watch Dogs DedSec Edition even checken! In het filmpje hieronder krijg je alle content te zien, al kan je het geen normale unboxing video noemen. Anyway, als je deze versie wil hebben moet je snel zijn en ongeveer 120 euro neerleggen! Is dat het geld waard? Oordeel lekker zelf.

REACTIES (44) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord