LEGO gaat Jurassic Park 

LEGO gaat Jurassic Park 2014-09-04T00:44:28
LEGO: Star Wars, LEGO: Harry Potter, LEGO: Batman, LEGO: Indiana Jones, LEGO: Pirates of the Caribbean, LEGO: The Lord of the Rings, LEGO: Marvel Super Heroes, LEGO: The Hobbit, LEGO: The Movie... Ha, net alsof LEGO: Jurassic World nog een verrassing is! De Nachtwacht zit er - natuurlijk - weer bovenop.

Square Enix bundelt 'klassiekers'

Vroeger waren remakes nog iets bijzonders. Moest je als game wel van bijzonder goeden huize komen om überhaupt in aanmerking te komen voor een re-release. Jezelf bewezen hebben, met minstens een stel GotY's, BAFTA's en veren in je reet.

Hoe anders is dat tegenwoordig. Een tijd waarin spellen die slechts op één systeem uitkomen bij voorbaat verdacht zijn, en zelfs geinige, maar uiteindelijk toch HEMA-achtige titels als Metro, Sleeping Dogs en *kuch* Saint's Row IV een oppoetsbeurt krijgen. Achtjes, met uitschieters naar onderen. De actie van Square Enix, dat op 31 oktober een tweetal bundels met 'klassiekers' uitbrengt, verbaast de Wacht dan ook niets. De eerste is het Ultimate Stealth Pack, met Thief, Hitman: Absolution en Deus Ex: Human Revolution. Het Ultimate Action Triple Pack op zijn beurt bevat Just Cause 2, Tomb Raider en (daar is-ie weer) Sleeping Dogs. Voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook dat nog:

"Announcing the Ultimate Stealth and Ultimate Action Triple Packs! Releasing on Xbox 360 and PS3 on October 31!"

Echt, het laatste wat de Wacht wil, is als een ouwe zeur klinken. En de gebundelde games zijn stuk voor stuk heus dik. Toch, het gaat om het principe: bij de PU recyclen we toch ook niet elke maand dezelfde - overigens briljante - grappen en features?

square enix bundels

 

Sonic Boom - Shattered Crystal trailer

Volgens geruchten was Sonic zó wanhopig zijn uitgedoofde carrière nieuw leven in te blazen, dat hij bij alle populaire gamecharacters van vandaag de dag te rade ging. Hoe doen ze dat toch? Alleen ijdeltuit Nathan Drake reageerde: 'Doe gewoon zo'n kek sjaaltje om, raar blauw beest van wie ik nog nooit gehoord heb. Succes gegarandeerd! Wil je misschien ook een handtekening?'. 

Het resultaat ligt vanaf 21 november in de schappen, in de vorm van Sonic Boom. En om eerlijk te zijn, voelt de Wacht die sjaaltjes-yolo-swag wel. Kijk die blauwe egel shinen op de 3DS dan!

 

Wii U gaat knallen als een malle...n!

Nintendo. Wie draagt de gekke Japanners nu géén warm hart toe? De Wacht in ieder geval wel, en het stemt hem dan ook content dat de verkoop van de Wii U de laatste tijd wat aantrekt. Iets wat eind 2014, en met name in 2015 alleen nog maar meer gaat gebeuren, zo lijkt het. Nintendo heeft namelijk hun releaseschema voor de nabije toekomst vrijgegeven, en daar staan nogal wat toptitels in zeg, poehee: Hyrule Warriors, Bayonetta 2, Smash Bros., Yoshi, Mario Maker, Star Fox, Zelda... 

Welke gaan jullie ABSOLUUT scoren?

nintendo releaseschema

 

Watch Dogs DLC omtrent T-Bone

Oké, Watch Dogs maakte niet alle verwachtingen waar, maar bleek toch een bijzonder vette ervaring. Vooral de hele hack-vibe stuwde de game naar een hoger niveau. De - voor season pass-owners - op 23 september te verschijnen DLC Bad Blood is dus absoluut welkom, helemaal omdat het pakketje zal draaien om de avonturen van whizzkid T-Bone: één van de weinige supporting characters die de Wacht wél is bijgebleven. Bovendien een mooie kans voor meer hack-geïnspireerde gameplay! 

Omdat Ubisoft eventuele infolekken vóór wil zijn, doet de ontwikkelaar/uitgever nu zelf maar een boekje open. Allereerst is T-Bone speelbaar, zo zagen we ook al in de teaser: via tien missies gaan we dieper op de - opzeker getroubleerde - achtergrond van de excentrieke programmeur in. Een klein voorproefje:

Raymond “T-Bone” Kenney infiltrates Blume one last time to plant a false trail in their system. Before he can disappear from the grid, he receives a panicked phone call from Tobias Frewer, a former colleague from Blume’s ctOS prototype days. Putting his own escape at risk, T-Bone decides to help, but quickly realises the details of his old friend’s story aren’t adding up.

Bad Blood introduceert tevens nieuwe wapens, perks en outfits, alsook de op afstand bestuurbare wagen Eugene; een beest van een machine. Jep, dat wordt er één om je tanden in te zetten, deze T-Bone... badum-tsss.

Watch Dogs Bad Blood

 

Kerraazzy Super Smash Bros. commercial

Ligt het nou aan de Wacht, of zijn Japanse commercials ook echt gewoon tien keer toffer dan die shit bij ons? Want let maar op: voor Super Smash Bros. krijgen wij waarschijnlijk weer een of andere veels te blije familie in een veels te wit huis, die met veels te duidelijk gefaked enthousiasme veels te n00b zijn om een game als deze echt te waarderen. Wat een veel... ehm, fail.

 

GTA 5: releasedate PS4 en Xbox One wéér verschoven

NIEUWSFLITS!!! Waar de Wacht een paar dagen geleden nog aangaf dat de release van GTA 5 voor de PlayStation 4 en Xbox One wel eens heel wel op 14 november aanstaande zou kunnen vallen, moet hij daar vannacht toch weer een kleine kanttekening bij plaatsen. Volgens de online-winkel Newegg zou de échte datum namelijk ook prima de 18e van dezelfde maand kunnen worden. Check maar:

gta 5 playstation 4 en xbox one

Tja, wat is dan wijsheid? Wie heeft het bij het rechte eind? En, belangrijker nog: maken die vier dagen extra wachten nou echt zoveel uit? ...

 

JA NATUURLIJK MAAKT DAT UIT, BAKLAP DELUXE!!!

 

LEGO: Jurassic World op komst?

Eén van de weinige entertainmentfranchises die nog niet verLEGOniseerd is, is Jurassic Park. Alhoewel: toen de Wacht nog een snotneus was en de eerste film in de bios draaide, waren er wel wat gelicenseerde sets te vinden. Dat was echter in de middeleeuwen. Inmiddels is het bijna 2015, en vragen we ons vooral af hoeveel LEGO-games Traveller's Tales komend jaar uitbrengt. Doen ze het rustig aan, met slechts een titeltje of drie, vier? Wie zal het zeggen.

Sowieso lijkt nu al zeker dat één van die spellen LEGO: Jurassic World wordt. Dit daar de speelgoedfabrikant de rechten om toys voor de nieuwe film te fabriceren heeft, en één plus één nog altijd twee is. Het maakt de Wacht direct nieuwsgierig: wodt dit dan de eerste LEGO-game met uitdaging? Dat je een toilet vol blauwe studs vindt, maar absoluut niet mag juichen omdat je anders de aandacht van de T-Rex trekt? Damn, de mogelijkheden!

lego jurassic world

 

Call of Duty: Advanced Warfare - Multiplayer Deep Dive trailer

Ja, de Wacht was cynisch. En ja, daar was ook alle reden toe. Call of Duty gaf de laatste vijf, zes jaar immers niet bepaald aanleiding tot dansjes op de koffietafel voor vernieuwingsgezinde gamers. Maar sinds de E3 is de Wacht om. Is hij weer eens echt hyped voor een CoD, met name door de frisse setting en dynamische combat. Al kunnen de developers dat zelf natuurlijk veel beter uitleggen...

 

Slaapmutsje

Metal Rear Solid?

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord