LawBreakers officieel aangekondigd 

LawBreakers officieel aangekondigd 2015-08-27T08:16:23
De nieuwe game van Cliff Bleszinski en Arjen Brussee is officieel aangekondigd en in deze Nachtwacht vind je de eerste info over LawBreakers! Daarnaast nieuws over Final Fantasy VII Remake, Assassin’s Creed: Syndicate, Metal Gear Solid 5, Rise of the Tomb Raider en Horizon: Zero Dawn.

Trial en error voor FFVII battle systeem

Goedesmorgens! Is je lichaam klaar voor de nieuwe Nachtwacht? De Wacht begint graag met een bericht over de meest populaire remake ooit, Final Fantasy VII. Er is nog maar weinig bekend over de remake van een van de beste RPG’s ooit, al is het al wel duidelijk dat Square Enix de boel flink gaat veranderen als het gaat om het battle systeem. Dit wordt nogmaals bevestigd, want Square Enix is er nog flink mee aan het puzzelen!

In een interview met Famitsu, laat producer Yoshinori Kitase weten dat de visuele plannen aardig bekend zijn, maar dat er nog niets vaststaat wat betreft het vechtsysteem.

FFVII

“We’re beginning to see its visual direction. On the other hand, we’re going through trial and error as far as its battle system goes.”

Yoshinori laat verder nogmaals weten dat het battle system wel herkenbaar moet blijven voor de fans, maar dat het niet een kopie wordt van het oude turn-based systeem, zoals we het allemaal kennen. Tot slot werd hem nog gevraagd hoe ver Square Enix is in de ontwikkeling van Final Fantasy VII: Remake, maar daarop zegt hij lachend dat hij daar liever geen antwoord op geeft. Vertaald komt dit ongeveer neer op, het duurt nog even!


Assassin’s Creed: Syndicate pre-order trailer

Net als elk jaar is het in oktober weer tijd voor een nieuwe Assassin’s Creed game en dit jaar is dat Syndicate. De nieuwe Assassin’s Creed moet heel wat goedmaken om de nare smaak van Unity weg te spoelen, maar als je nu al gigantisch veel vertrouwen in de game hebt, is het misschien een goed idee om Assassin’s Creed: Syndicate alvast te pre-orderen.

Assass

Je krijgt namelijk extra story missions als je een pre-order plaatst voor de nieuwe Assassin’s Creed, waarin je Charles Dickens en Charles Darwin kunt helpen. Alvast een voorproefje op de extra gameplay? Check de pre-order trailer!


Mama knows best

Arme Luigi!

Luigi


Konami vraagt om MGS5 niet te spoilen

Het verbreken van release dates gebeurt al jaren en de meeste mensen uit de bizz kijken daar ook niet meer raar van op. Zodra winkels de game op voorraad hebben, ligt de game meestal al meteen in de rekken, al is het alleen maar om de concurrentie iets voor te zijn. Dit is ook het geval voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. De game ligt officieel pas 1 september in de winkels, maar met een beetje zoeken kan je de game nu al in huis halen. Niet zo schokkend zou je zeggen, maar Konami snapt er maar weinig van.

Buiten dat Ken-ichiro Imaizumi, de senior producer bij Konami, niet snapt hoe er nu al retail exemplaren in het wild verschijnen, roept hij vooral op de game niet te spoilen. Hij doelt hiermee vooral op streams van de game. Hij laat dan ook weten dat Konami dit soort streams zal stoppen.

MGS

“I don't know how u get one this early. People can't play it until next week, please don't spoil anything. No we gonna shoot them (streams) down. People waiting for the game for a long time. If they're a big fan, shouldn't do this.”

De Wacht weet niet waar Konami zich zo druk om maakt. Als je als fan niets wil zien van de game, kijk je de streams toch lekker niet? Wat maakt het nou uit dat gamers iets eerder dan gepland al van de game kunnen genieten? Het is wel duidelijk dat alle retailers de game intussen binnen hebben, dus verkopen die handel!

Anyway, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is een fantastische game geworden en in het filmpje hieronder kan je kijken naar de ontelbare mogelijkheden die je hebt tijdens het spelen van de game. Lang niet alles zit in de video hieronder, maar het geeft je al wel een aantal toffe voorbeelden van wat je kunt doen in het meesterwerk van Hideo Kojima. Koekeloer! En als je dit helemaal niet wil zien, dan kijk je toch lekker niet?!


Van je vrienden moet je het hebben

Lekker kamperen met je vrienden!

Kamperen


Rise of the Tomb Raider Collector’s Edition

Weet je waar gamers met alleen een PS4 onder de TV jaloers op mogen zijn? Op de release van Rise of the Tomb Raider op de Xbox One eind dit jaar! PC gamers moeten tot begin volgend jaar wachten en PS4 gamers zelfs tot eind volgend jaar, maar Xbox One bezitters kunnen eind dit jaar al los met het nieuwe avontuur van Lara Croft. Bij een vette game als dit hoort een dikke collector’s edition en jawel, die is zojuist officieel aangekondigd!

Lara

In de Rise of the Tomb Raider Collector’s Edition zit de game in een steelcase en krijg je een ketting, replica van het in-game journal en een statue van Lara Croft van ongeveer 30cm hoog. Dit alles zit verpakt in een mooie doos. De prijs voor Europa is nog niet bekend, maar in de USA staat deze CE op een duizelingwekkende 150 dollar. Omgerekend zo’n 130 euro, maar waarschijnlijk wordt het keihard 150 euro. We worden altijd genaaid met dit soort shit!

   
Guerrilla Games moest zich voorbereiden op open wereld

De Wacht was nooit een gigantisch groot fan van de Killzone games en is dan ook blij dat Guerrilla Games er voor heeft gekozen compleet de andere kant op te gaan met Horizon: Zero Dawn. Het nieuwe project wordt een game met een gigantisch grote open wereld en daar moest ook het team wel even aan wennen. Er heeft aardig wat tijd gezeten in het klaarmaken van de techniek om het ontwikkelen van Horizon: Zero Dawn mogelijk te maken. Hermen Hulst himself legt het uit:

Horizon

"In many ways, however different Horizon: Zero Dawn is from the Killzone series, there are also a lot of similarities. We are still after fantastic graphics and we are after technical combat. But, yes, there are certain elements that are new to this studio. An open-world, for instance, required a huge effort from our technology team to get the systems ready. But also the game design elements such as RPG mechanics and story writing for this kind of game are very different and more difficult and demanding than for games that are more linear. So in those areas we have been very proactive in our recruitment effort."

Het zal inderdaad een flinke switch zijn geweest van Killzone naar Horizon en de Wacht kan niet wachten om te zien wat Guerrilla Games er van maakt. Hopelijk krijgen we binnenkort al wat meer te zien van Horizon: Zero Dawn, want de footage op de E3 was om van te smullen!

  
LawBreakers reveal trailer

Over Guerrilla gesproken! Arjen Brussee, de co-founder van Guerrilla Games, is nu samen met Cliff Bleszinski de co-founder van Boss Key Productions. De studio werd dik een jaar geleden opgericht en sindsdien zijn ze bezig met het ontwikkelen van een free to play shooter voor de PC. Er was verder nog helemaal niets bekend over de game, maar nu is de game officieel aangekondigd als LawBreakers.

Law

Door een mislukt experiment op de maan, brak de planeet in tweeën. Dat zorgde voor een gigantische aardbeving op de aarde, maar ook de zwaartekracht werd aangetast. Hierdoor kregen mensen bijna superpowers en wat krijg je dan? Yep, oorlog!

In de reveal trailer krijgen we een idee over het verhaal van LawBreakers, maar het moet gezien worden als een teaser. Op gameplay footage hoeven we gelukkig niet lang te wachten, want vrijdag gaat de eerste gameplay trailer online.

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord