Launch trailer Halo 2: Anniversary Edition 

Launch trailer Halo 2: Anniversary Edition 2014-10-30T09:41:21
Onder een sluier van duisternis gebeurt er van alles in Gamestad. Ubi geeft ons een zoethoudertje, Mark Zuckerberg heeft grootse toekomstplannen, Assassin's Creed en Halo 2 zijn sexy en BioWare geeft je keuzes om keuzes te veranderen. Klinkt als een klus voor de Nachtwacht.

Achtergrondmuziekje 

Deze keer een van de meest catchy gamemuziekjes ooit gemaakt. Still Alive van Jonathan Coulton zit niet eens in Portal zelf, maar speelt tijdens de eindcredits. Toch is het liedje een daadwerkelijke hit geworden onder gamers, en terecht. Luister dan! 

 

Nieuwe beta van The Crew begint 6 november

Op 2 december verschijnt the Crew op de PS4, Xbox One, Xbox 360 en PC. De aankomende open world racer van Ubi komt niet zonder slag of stoot tot stand, en heeft het nodige uitstel gezien. Zoals beloofd komt Ubi met een nieuwe closed beta, eentje die op 6 november van start zal gaan en tot 10 november zal duren. 

In de beta kan je los ik de gehele VS, waarvan je challenges kan doen in de Midwest en de East Coast. Je kan met twee van de vijf spec klassen spelen: Street en Dirt. Ook zullen de PvP lobbies opengaan. De beta gaat open voor de PS4 en Xbox One, en je kan jezelf hier op de wachtlijst zetten. Iedereen die een pre-order voor de game heeft staan krijgt sowieso toegang. Voor sommige online features zal je een Xbox Gold of PS plus account nodig hebben.

 

Halo 2: Anniversary Launch Trailer 

Binnenkort kunnen we aan de slag met een remake van deze legendarische shooter, en de trailer is episch! De Wacht gaat hem meteen nog een keer kijken. 

 

Zuckerberg: "Oculus Rift moet 100 miljoen keer verkopen"

FaceRift CEO Mark Zuckerberg heeft voorspeld dat na een paar hardwarecyclussen de Oculus Rift bij 100 miljoen mensen thuis zal liggen. Niet alleen voorspelt hij behoorlijke verkoopcijfers, hij stelt ook dat dit nodig is voor het platform om zich goed te kunnen ontwikkelen: 

"It will need to reach that before it will really be a very meaningful thing as a computing platform. It's hard to predict exactly, but I don't think it's going to get to 50 million or 100 million units in the next few years. That will take a few cycles of the device to get there and that's kind of what I'm talking about." 

Hij benadrukt dat pas wanneer de VR-headset op grote schaal bij mensen thuis ligt, er een goed ecosysteem voor kan ontstaan waarbij investeerders en bedrijven hun steentje gaan bijdragen. Dit zou volgens hem nog wel eens tien jaar kunnen duren, maar Zuckerberg ziet het allemaal wel zitten. Al vindt de Wacht het niet zo vreemd dat hij zo positief is, gezien de twee miljard dollar die hij tegen het Virtual Reality bedrijf heeft aangesmeten. 

Hahaha ik ben vet rijk yolo hahaha

 

Mike Tyson neemt het tegen zichzelf op in Punch-Out

BIJT 'M IN Z'N OOR! 

 

Master of stealth

Wait for it... 

 

Assassin's Creed: Master Race 

In het onderstaande filmpje toont Ubi AC: Unity met Nvidia optimalization. Iedereen die een GTX kaart in zijn PC heeft zitten gaat hiervan kunnen genieten, en als de onderstaande beelden een indicatie zijn dan wordt het feest. Wel even fullscreen doen met 1080p. 

 

Freedom Wars Launch trailer

Deze Japanse RPG van Sony voor de PS Vita speelt zich 100,000 jaar in de toekomst af, waar de leefomstandigheden voor de mens zo slecht zijn dat we alleen nog in speciale gebouwen wonen die Panopticons heten. En die moeten natuurlijk verdedigd worden tegen allerlei gespuis! Gespuis, zeg ik je! 

 

Voldoening 

De Wacht voelt het. 

 

Dragon Age Keep in open beta

De Wacht steekt niet onder stoelen of banken dat hij staat te springen om Dragon Age: Inquisition in zijn grijpgrage handen te krijgen. De voorpret kan inmiddels beginnen, want BioWare heeft laten weten dat Dragon Age Keep nu in open beta is. 

Met Dragon Age Keep kan je je beslissingen uit Dragon Age: Origins en Dragon Age 2 importeren, waarmee de wereld van Thedas zich vormt naar jouw persoonlijke verhaal. Ook kan je volledig nieuwe keuzes maken zodat je aan Inquisition kan beginnen met precies de keuzes die jij graag wil, ook al heb je de vorige games niet op deze manier doorgespeeld. Als je bestanden ingeladen zijn vertelt Varric in een video over de heldendaden die je in de vorige games hebt verricht. Tijdens deze video kan je de keuzes die je in je vorige leven hebt gemaakt aanpassen. Dat lijkt de Wacht nu ook wel eens leuk voor in het echte leven, voor na een zaterdagavond. 

Download de tool hier. Je hebt wel een Origin account nodig. 

 

Wtf, Sunset Overdrive?

De Wacht vindt ze zelf juist the best. 

 

Later! 

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord