Laatste geheim uit NieR: Automata na vier jaar ontdekt 

Laatste geheim uit NieR: Automata na vier jaar ontdekt 2021-01-04T01:18:46
Het blijft jammer he: als een geheim uitkomt, is het geen geheim meer. Toch is het wel tof dat het de makers van NieR: Automata jarenlang is gelukt om een geheim geheim te houden. Tot nu: het ‘Final Secret’ uit de game is onthuld.

monday
   

Goedemorgen lieve lezers! Het is vandaag 4 januari, de dag waarop in 1996 de eerste elektrische auto werd uitgebracht (dank u General Motors!). 4 januari 1863 was ook een bijzondere dag voor vervoer: James L. Plimpton onthulde die dag de rolschaats. En deze dag in 1976 was de eerste aflevering van Sesamstraat te zien. Nou, laat je speelgoed staan, want hier is een verse N8W8!

pino
   

Star Citizen Squadron 42 is te laat voor de beta-test

Vervelende ontwikkelingen bij Star Citizen, want de single-player Squadron 42 heeft zijn beta-moment gemist. De betarelease zou in 2020 zijn, maar dat heeft nooit plaatsgevonden. Vervolgens is er bovendien geen nieuwe datum aangekondigd. Wel is aangekondigd dat Squadron 42 “klaar is als het klaar is” en dat het “niet uitkomt alleen om een datum te halen”. Helder verhaal, maar wel met heftige consequenties. De ontwikkelaars willen namelijk geen gameplaybeelden meer delen zoals ze niet in de laatste stapjes zijn tot het spel af is.


   

Limited Run Games: al 2,5 miljoen fysieke games verkocht

De fysieke games van Limited Run zijn al 2,5 miljoen keer verkocht. Het is inmiddels vijf jaar aan de weg aan het timmeren, maar kan nu dus blij zijn met 2,5 miljoen verkopen van fysieke games. Recente games van Limited Run zijn Monkey Island Anthology Collection, Shantae Collection en Divinity: Original Sin 2. Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n Limited Run-uitvoering.


    

Geheim na vier jaar opgelost in NieR: Automata

NieR: Automata is een veelbesproken game. Zoveel, dat er weinig spannends overblijft, zou je denken. Het spel heeft echter vier jaar lang een geheim geheim kunnen houden, zonder dat er iemand achterkwam wat het ‘Final Secret’ dan was. Tot nu! Modder Lance McDonald heeft een cheatcode ontdekt waardoor je alleen de eerste eindbaas moet verslaan om vervolgens meteen naar het einde door te gaan. Best goed om te weten, aangezien het spel meerdere eindes heeft. Je gaat dankzij de code direct naar het laatste einde. Lance heeft er naar eigen zeggen honderd uur reverse engineering voor ingezet om het te ontdekken. Wat de code is, dat nog onbekend, daarover maakt de slimmerik nog een video.

smart
   

Zynga’s FarmVille is niet meer

Misschien heb je het niet meegekregen, want de meeste browsers maakten al een tijdje niet echt meer gebruik van Flash, maar Flash is overleden. Inmiddels zijn zo’n beetje alle ontwikkelaars wel over op HTML5 en heeft Adobe op 31 december 2020 officieel de stekker uit de tech getrokken. Het betekent het einde voor veel spelletjes die je vroeger bijvoorbeeld op Newgrounds kon spelen. Aan de andere kant wordt er ook een groot aantal nog bewaard. Eentje die niet bewaard blijft, dat is FarmVille. We hebben het dan over de originele FarmVille, dat ook echt een Flash-spel was. De modernere FarmVille is gelukkig niet in gevaar. VentureBeat maakte een mooie optekening van die allereerste FarmVille, die de deur opende naar veel meer.

farmville
   

Spider-Man: Into The Spider-Verse-account knikt naar Spider-Man 2099

Er komt een opvolger van Spider-Man: Into The Spider-Verse. Dat wisten we al ruim een jaar, maar soms plaatst het officiële Twitter-account wel een iets. Zo ook op 1 januari: namelijk een dikke hint naar Spider-Man 2099 van Oscar Isaac, dat draait om een geneticus in New York die probeert de mogelijkheden van Spider-Man na te bootsen. Echter doet hij dat niet op de meest handige manier, waardoor zijn DNA samenkomt met het DNA van Spider-Man. Of Oscar Isaac wederom een stem doet, dat is onbekend.

Spider-verse
   

Horen boeken niet thuis op Times Square?

Martin Scorsese’s docu over Fran Lebowitz heeft nieuwe trailer en die is heel, nou, New Yorks. De documentaire gaat over Lebowitz, een vrouw die via artikelen en optredens haar visie geeft op het Amerikaanse leven. Ze is geboren in New Jersey, verhuisde vervolgens naar New York en is daar nooit vertrokken. Ze is in Amerika een enorm bekend en populair persoon, dus hopelijk zien we 8 januari op Netflix waarom.

  

Robin Wright regisseert en speelt de hoofdrol in Land

Als je net als je Wacht een drang hebt naar reizen, dan zal je de film Land ook hoog op je watchlist hebben staan. Hierin speelt Robin Wright (House of Cards) een vrouw die in de Rocky Mountains verblijft om een trauma te verwerken. Even lekker naar de Rocky Mountains is het echter bepaald niet.. De film is 12 februari in de bioscoop, maar of dat ook voor Nederland geldt, dat weten we niet.


   

Bizar: TikTok-musical van Ratatouille haalt 1 miljoen dollar op aan tickets

Een heleboel Amerikaanse sterren hebben besloten om met zijn allen via TikTok een musical op te voeren. Ze hebben gekozen voor Ratatouille en het gaat om een musical die elke ster vanuit huis speelt. Titus Burgess (Kimmy Schmidt) en Adam Lambert bijvoorbeeld. Ze doet dat niet voor niets, ze halen geld op voor The Actors Fund, dat het nu zwaar heeft vanwege alle acteurs en entertainers die thuis zitten door corona. De musical is drie dagen geleden online gezet. Sindsdien zijn er al meer dan 1 miljoen dollar aan ticketverkopen vastgelegd. Leuk detail: Pixar en Disney zijn er helemaal prima mee, hoewel het niet uit hun koker komt maar uit die van Seaview Productions. Je koopt trouwens een kaartje voor de stream van het optreden (a 5 dollar). Deze nacht schijnt het optreden weer te offline te gaan.


   

Je Wacht duikt haar bed in. Sterkte met één van de naarste dagen van het jaar, al hoeven we ditmaal geen mensen drie klapzoenen te geven. Het is een geluk bij een ongeluk. Lezers, je Wacht wenst je nogmaals de beste wensen, huil niet om je deeg en een heel fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord