Krijgt Tomb Raider dan toch écht multiplayer? 

Krijgt Tomb Raider dan toch écht multiplayer? 2012-12-26T01:28:27
Het is Kerst, dus eigenlijk ligt de halve gamesbizz op zijn gat. Toch wist de Wacht er nog een paar lekkere nieuwtjes voor je uit te vissen, want bij PU gaan we natuurlijk keihard door! Zo blijft er gezeik op games vanwege de schietpartij in Amerika en er is alweer iets uitgelekt dat op een multiplayer-mode van Tomb Raider kan wijzen!

Meerdere setjes jetsers dankzij Tomb Raider multiplayer?

Er is in het verleden al vaker gespeculeerd over een multiplayer in de nieuwe Tomb Raider. Nog altijd is er geen bevestiging, maar winkelketen GAME mag een exclusieve PS3-versie verkopen en jaagde dat vrolijk aan op de eigen website! Logisch, alleen stond daar per ongeluk wel wat informatie bij waar wij nog geen weet van hadden:

Key Features

  • A Turning Point: Experience Lara Croft’s intense origin story from a young woman to a hardened survivor.
  • An All-New Raiding Experience: Explore a mysterious island filled with environmental puzzles, visceral combat, and ancient tombs to discover.
  • Fight to Live: Salvage resources, gain experience, and upgrade Lara’s weapons to survive the island’s hostile inhabitants.
  • Survive as a Team: Play a variety of multiplayer modes as Lara’s Shipmates or Yamatai’s Scavengers. 

Tomb Raider

Inmiddels is de tekst weer van de website verwijderd. Volgens GAME zit er dus een multiplayer-modus in Tomb Raider en waarom zouden ze hierover liegen? De Wacht kan zich niet voorstellen dat een winkelketen zomaar een gokje doet op dit soort sleutelelementen van een game. Aangezien we met shipmates of scavengers moeten spelen zal de map niet opeens gevuld zijn met Lara’s voorgevel, maar met hairy man chests. De game verliest dan aanzienlijk aan charme als je het aan de Wacht vraagt.

 

Geef die Legolas nou geen sok..

De Wacht geeft het meteen toe, deze is wel heel erg flauw. Aan de andere kant is het kerst, dus ieder lolletje is mooi meegenomen toch?

Legolas met een sok


Senator Californië zoekt ruzie met NRA

Er is nog altijd geen concrete oorzaak gevonden voor al het geweld in de wereld. Daar rekenen we dus ook de dramatische gebeurtenissen op de basisschool in Amerika onder, waar je ongetwijfeld inmiddels meer over hebt gehoord. De ene na de andere senator probeert de schuld van dit onvermijdbare geweld, overal ter wereld, bij gewelddadige videogames neer te leggen. Ook de Amerikaanse wapenorganisatie NRA ziet in videogames inmiddels een prima zondebok.

Nu de wapenorganisatie vrolijk meeroept dat het allemaal door die videospelletjes komt, is een senator uit Californië, Leland Yee, opeens compleet over de zeik! Een jaar geleden probeerde deze senator zelf een wet door te drukken om zo regels te  aan de verkoop van videogames te verbinden, maar destijds liet de wapenorganisatie niets van zich horen! Dit voorstel is nooit uitgevoerd door de overheid, maar nu de schuld ook zomaar bij de wapens gelegd kan worden kruipt de NRA volgens Yee opeens uit de schelp en doet er alles aan om geweld in videogames aan te pakken. Yee noemt het hypocriet, triest en onacceptabel dat de NRA nu opeens doet alsof het hen om de veiligheid van de jeugd gaat.

Leland Yee

Er valt ergens iets voor Yee zijn standpunt te zeggen, want de wapenorganisaties zijn natuurlijk alleen maar bang om zelf op hun plaat te gaan. Aan de andere kant zijn dit soort kreten wel enorm kinderachtig, zeker als beide partijen eigenlijk hetzelfde doel voor ogen hebben. Jullie snappen dat de Wacht inmiddels zoiets heeft van ‘laat maar.’ Alles is wel zo’n beetje gezegd, wij blijven toch wel gamen!

 

En daarom krijgen games de schuld 

Nou, hierom dus. Lul er nu nog maar eens een punt aan.

Boondocks

 

Nu gratis op Xbox Live: The Walking Dead Episode 1!

Een tijdje geleden bracht de Wacht jullie al het wonderlijke nieuws dat jullie in de Appstore de eerste episode van The Walking Dead tijdelijk gratis kunnen downloaden. Inmiddels heeft Telltale deze prima actie doorgezet naar Xbox Live. Ja mensen, dat lezen jullie helemaal goed! Telltale legt nog een extra presentje onder je kerstboom, dus knal die Xbox 360 maar aan en begin met downloaden!

The Walking Dead

The Walking Dead won op de VGA 2012 nog de award voor Game of the Year. Ben jij het daarmee eens? Mocht je nog niet gespeeld hebben, dan heb je met deze actie genoeg reden het alsnog even te proberen. Laat ons weten wat je ervan vindt!

 

Mario Xmax - Seriously easy going

Ook Mario en zijn matties vieren kerst. De kerstboom optuigen gaat hen een stuk gemakkelijker af dan het drama bij de Wacht thuis!

Mario en co met kerst

Het jaar begint met nieuwe auto’s voor Forza Horizon

Jullie nieuwe jaar kan helemaal goed beginnen als je een season pass hebt voor Forza Horizon! Turn 10 komt namelijk op 1 januari met nieuwe downloadable content in de vorm van zes splinternieuwe waggies. Het gaat om de altijd lekkere 2012 Cadillac Escalade ESV, de klassieke 1983 GMC Vandura G-1500, de vlotte 2012 Lotus Exige S, de sjieke 2012 Lexus LFA Nürburgring Edition, de stijlvolle 2005 Mercedes-Benz SLR en natuurlijk niet te vergeten de brute 1995 Ford Mustang Cobra R.

Forza Horizon

Iedereen die zo slim was een season pass aan te schaffen krijgt al dit lekkers samen met de 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster als extraatje. Heb je geen pass? Niet getreurd, voor 400 MS punten haal je de zes auto’s ook binnen, alleen zul je het dan zonder de 2009 Roadster moeten doen!

 

Mortal Kombat Christmas

De Wacht wenst jullie ook nog een fantastische tweede kerstdag! Hopelijk is jullie kerstfeest zo zalig als die van Scorpion!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord