Kingdom Hearts 3 krijgt nieuwe features, waaronder uitgebreide Photo Mode 

Kingdom Hearts 3 krijgt nieuwe features, waaronder uitgebreide Photo Mode 2019-12-01T20:19:37
Kingdom Hearts 3 krijgt een update met twee nieuwe features: een uitgebreide Photo Mode en een Premium-menu. Ander nieuws deze N8W8: Gearbox Software is op de hoogte van problemen Borderlands 3, Capcom neemt (twee?) nieuwe games mee naar Jump Festa 2020, en Ghost Recon Breakpoint-spelers willen AI-teamgenoten en offline play.

Cats <3
       

Kingdom Hearts 3 krijgt nieuwe features, waaronder uitgebreide Photo Mode

Dit weekend vond het Kingdom Hearts Orchestra-concert plaats in Japan. Na afloop lieten meerdere bezoekers(via Gematsu) weten dat er tijdens dat concert nieuwe informatie over de Kingdom Hearts 3 en de Re:Mind DLC werd gedeeld. Zo maakten ze melding van een nieuwe trailer voor de DLC, die we deze maand mogen verwachten. Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat de DLC snel na deze trailer uitgebracht wordt!

Tijdens het concert werd ook onthuld dat Kingdom Hearts 3 een nieuwe update krijgt. Een concrete datum hebben we niet, maaaaaaaar het is natuurlijk wel aannemelijk dat de update in ieder geval rond de release van de Re:Mind DLC dropt. Deze update voegt nieuwe functionaliteiten aan de game toe. We lichten twee elementen uit: de Photo Mode, getiteld Data Creating, en een nieuw Premium-menu dat de game veel gemakkelijker of veel moeilijker kan maken.

  1. Data Creating is een nieuwe fotomodus waarmee je elk personage met objecten en effecten kunt laten poseren. Je kunt ook diavoorstellingen maken met de foto's die je hebt gemaakt. Het lijkt zelfs mogelijk om verschillende fotolijsten en achtergrondmuziek toe te voegen die tijdens de diavoorstelling wordt afgespeeld.
  2. Het Premium-menu kent meerdere nieuwe functies. Met een van deze functies (Fast Pass) kun je vijanden verzwakken. En met Black Code kun je zelf challenges bedenken, zo kun je de game bijvoorbeeld zo instellen dat je geen items kunt gebruiken.

Kingdom Hearts 3

Later deze maand dus meer over de Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC!
     

Gearbox Software is op de hoogte van nieuwe problemen Borderlands 3

Gearbox Software heeft op Twitter laten weten dat ze op de hoogte zijn van nieuwe problemen met Borderlands 3. Het gaat dan specifiek om issues die de community na de patch van 21 november heeft gemeld. Alhoewel er deze week nog vrij weinig opgelost is, belooft Gearbox Software deze week meer fixes. Het gaat dan onder meer om bugs in het fast travel-systeem.

Borderlands 3

De eerste grote DLC voor Borderlands 3, genaamd Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, staat voor 19 december op de planning. Grote kans dat Gearbox Software voor die tijd in ieder geval alle bekende problemen opgelost wil hebben.
      

Trailerovervloed

Hoe is het met je? Ben je ook zo toe aan die kerstvakantie? Om die laatste loodjes een beetje vrolijk door te komen, zet de Wachtster hieronder drie versche trailers voor je op een rijtje. Kijk vandaag mee naar:

  • Trover Saves the Universe – nu op Switch, eerder op PC en PS4
  • Where the Water Tastes Like Wine – nu op Switch, eerder op PC
  • Fujii – 12 december op PS4, eerder op PC


     

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Neemt Capcom twee nieuwe games mee naar Jump Festa 2020?

Capcom brengt eind van de maand een bezoekje aan de Japanse anime-conventie Jump Festa. De uitgever neemt vier titels mee naar het evenement, waarvan er ten minste één naar verluidt (via Gematsu) een nog niet aangekondigde titel is!

Laten we bovenstaande eens ontleden. We weten al dat Capcom hun Monster Hunter World: Iceborne meeneemt, evenals de Mega Man Zero/ZX Legacy-collectie. Over die andere twee games is echter nog niets bekend... En dat leidt natuurlijk tot een hoop speculatie!

In de nasleep van recente geruchten hopen velen velen op een Resident Evil 3 remake. Capcom liet onlangs echter ook de intentie doorschemeren om verschillende "dormant" IP's te wekken. Of de uitgever daarmee doelt op het afstoffen van een oude IP of het oppakken van een IP die de plank nooit af is geweest, is helaas onduidelijk...

Resident Evil 3

Jump Festa 2020 vindt op 21 en 22 december plaats. Wordt dus vervolgd!
      

Ghost Recon Breakpoint-spelers willen AI-teamgenoten en offline play

Ubisoft Paris organiseerde een onderzoek, waarbij spelers hun wensen voor Ghost Recon Breakpoint mochten uitspreken. Uit dit onderzoek blijkt onder meer dat spelers graag AI-teamgenoten willen, evenals een optie voor totale offline play. Wat spelers het liefst zien verdwijnen is ook duidelijk: de gear score en de op tiers gebaseerde loot.

Ubisoft laat weten aan de slag te gaan met de wensen en feedback, maar blijft wel een beetje vaag over de details... Wat betreft de AI-teamgenoten verwijst de ontwikkelaar bijvoorbeeld naar een bericht uit oktober. Hierin is te lezen dat Ubisoft op de E3 van dit jaar al wees op die AI-teamgenoten, maar dat deze feature wel een “major undertaking” is, die tijd vraagt.

Ghost Recon Breakpoint-onderzoek

Ghost Recon Breakpoint is in de basis natuurlijk ontworpen als een multiplayer-game. Daarmee wordt ook meteen duidelijk waarom die AI-teamgenoten er nog niet zijn. Toch lijkt Ubisoft de spelers best tegemoet te willen komen. Veel van de gevraagde verbeteringen hebben dan ook het label “in-progress” gekregen. Hoe lang dat precies gaat duren, is dus echter nog niet duidelijk.
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een paar leuke partyfeitjes over Shovel Knight en een blik op het recyclen van games.


        

Lekker koesen!        

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord