Kickstarter was gehacked 

Kickstarter was gehacked 2014-02-16T01:28:29
Een paar dagen geleden is de crowdfunding site Kickstarter gehacked, maar er is geen credit card data gejat. Er waren plannen om van Evolve een free-to-play game te maken, maar die plannen zijn nog niet helemaal vernietigd en er is een nieuwe mythical pokémon onthuld! Goedemorgen!

Lightning blijft maar returnen

Lightning Returns: Final Fantasy XIII is het laatste deel waarin de heldin genaamd naar een populair weerverschijnsel haar opwachting maakt. Deze game is net uit en het is de epiloog voor Lightning die haar hele verhaal aan elkaar mag praten en er een strik om mag binden. Dan is het klaar met deze rozeharige dame. Dat zou je denken ja, maar Motomu Toriyama, directeur bij Square Enix denkt daar anders over. Volgens hem slaat bliksem gemakkelijk vaker dan twee keer in:

“We know that Lightning is an extremely popular character, even when compared to other Final Fantasy characters. So there is a possibility that Lightning would appear in other future Final Fantasy titles, not as a protagonist, but as a guest character.”

Lightning Returns

De Wacht durft er geld op in te zetten dat we haar ook tegen het lijf zullen lopen in Kingdom Hearts 3, en dat is helemaal geen schande. Verder is het natuurlijk best tof als fan service, maar Square Enix moet wel uitkijken met dit soort taferelen, want voor je het weet beticht iedereen ze van uitmelkerij. Dat je drie delen weet te persen uit het enigszins matige Final Fantasy XIII is nog tot daar aan toe, maar Lightning is verdomme geen Mario! Al zou De Wacht meteen de Final Fantasy kart game spelen...

 

Age of Wonders 3 Arch Druid gameplay

Nederlandse developer Triumph Studios komt met een kleine 20 minuten aan gameplay van het derde deel in de Age of Wonders serie. Het vorige deel ’Shadow Magic’ is alweer jaaaaaren geleden uitgekomen en De Wacht heeft daar de nodige uurtjes ingestoken. Iedere tactical RTS fan moet bijna wel enthousiast worden van deel 3 in aantocht. Check hier de 18 minuten aan gameplay van de nieuwe Arch Druid class.

 

Games versus real life

Gamingvs real life

 

Games vs Real Life

 

Games vs Real Life

 

Evolve zou misschien free-to-play worden

Turtle Rock Studios heeft aangegeven dat er in het verleden plannen waren om Evolve als free-to-play game aan te gaan bieden.  Evolve staat sinds een paar weken op iedereens radar. Wij denken dat het door Jan zijn preview komt, maar het kan ook zijn door de beelden die onlangs het levenslicht gezien hebben. Evolve zal in 2014 nog in de winkels liggen voor de normale prijs van rond e 60 euro, maar dat had dus heel anders kunnen lopen. Senior producer van Turtle Rock Studios Mike Boccieri zei er het volgende over:

"That is not going to change down the track, well, we never say never about almost anything. But that's not anything that we have in the immediate horizon."

Evolve

Er bestaat dus nog altijd een hele kleine kans dat deze titel in de toekomst alsnog free-to-play wordt, maar reken er niet op. Voor een multiplayer only titel als Evolve zou het niet eens zo´n heel gek idee zijn. Aangezien er genoeg succesverhalen zijn op dat gebied. Denk bijvoorbeeld aan Team Fortress 2 en Dota 2. De Wacht heeft er wel vertrouwen in dat deze game een succes wordt, ook al moeten we ervoor betalen. Bah, betalen, wat een vies woord eigenlijk.

 

Kickstarter gehacked

Iedereens favoriete crowdfunding website Kickstarter is afgelopen woensdag gehackt. Nu hoef je niet bang te zijn als je backer bent geweest van een van de vele projecten aldaar, want de CEO Yancey Strickler heeft gezegd dat er geen credit card data is gejat of wat dan ook. Wat de vuile schobbejakken wel hebben weten te bemachtigen zijn: gebruikersnamen, email adressen, postadressen, telefoonnummers en gecodeerde wachtwoorden. Vooral vanwege die laatste raadt Strickler aan om wachtwoorden te veranderen, want een beetje hacker kan die codes wel kraken. Hier een excuus van de beste man:

"We're incredibly sorry that this happened. We set a very high bar for how we serve our community, and this incident is frustrating and upsetting. We have since improved our security procedures and systems in numerous ways, and we will continue to do so in the weeks and months to come."

Kickstarter

Ondertussen werkt Kickstarter samen met de lange arm der wet om de schavuiten in de kraag te vatten. Het veiligheidslek is overigens meteen gedicht nadat ze op de hoogte waren dat er een stel belhamels bezig waren om zichzelf de gegevens  toe te eigenen. Dus mocht je een van die trouwe backers zijn op Kickstarter, en je had dit nieuws nog niet gehoord, dan is het hoog tijd om je wachtwoord even aan te passen. Voor alle anderen: Je kan nu nóg veiliger een account aanmaken en geld geven aan je favoriete projecten! Hulde!

 

Pokemon X, Y mythical Pokemon Diancie onthuld

Jawel dames en heren! Pokémon nummer (ik sla nu met mijn hand op het numpad) 34874 is onthuld! Het is Diancie, de Rock/Fairy pokémon en hij is heel erg mythical. Voornamelijk omdat niemand nog echt weet hoe hij te vangen/krijgen is... Zodra wij meer weten, dan weten jullie het ook!

 

De creepy dingen die superhelden doen

 

Bedankt voor het lez... ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!!!!

 hypnotoad

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord