Je eigen dierentuin beheren op de Xbox One 

Je eigen dierentuin beheren op de Xbox One 2013-07-15T09:39:22
Je eigen dierentuin beheren in Zoo Tycoon op de Xbox One kan nog wel eens uitermate vermakelijk uitpakken. Beoordeel het zelf aan de hand van de eerste gameplay details. Verder heeft de Wacht geheel vertrouwd een shitload aan nonsens, comics en random awesomeness!

Beestenboel op Xbox One

Het was de Wacht even ontschoten maar Zoo Tycoon is onderweg naar de Xbox One, en nog exclusief ook. Niet echt de titel waar veel mensen direct op zitten te wachten maar nu ie er toch komt, misschien best leuk. De eerste gameplay weetjes zijn net onthuld.

In Zoo Tycoon is het mogelijk je dierentuin over de cloud te delen met drie andere spelers. Dat is handig want zo kun met vier personen een dierentuin onderhouden. Verder kan er gechat worden via Skype, kunnen er dieren worden geruild en meer. Kinect wordt eveneens ingezet. Dieren herkennen je stem, ze zullen naar je luisteren middels de juiste commando's en gebaren.

Zoo

Zoo Tycoon is tenslotte een zeer verantwoorde game. Zo zal de nadruk liggen op het goed onderhouden van je dieren en waar mogelijk het terugzetten van dieren in het wild. Nog beter voor algemeen karma is het feit dat als de game een beetje gaat draaien als gepland, Microsoft een deel van de binnengehaalde centen aan goede doelen (voor dieren) zal overhandigen.

Wanneer Zoo Tycoon uitkomt voor de Xbox One, is nog even afwachten.


Jah, dat klopt dus niet

Een Facehugger, moet wel eerst een gezicht knuffelen, de alien hieronder is gewoon dood en verteerd door Yoshi. Dus.

Yoshi

Luigi is jarig

Luigi is dit weekend alweer dertig jaar geworden. Goh, soort van net zo oud als de gemiddelde PU redacteur. Naast leeftijd zijn er meer overeenkomsten, zo willen wij PU freelancers en redactieleden maar lastig volwassen worden. Net als Luigi, die loopt nog steeds broekpoepend door spookhuizen als hij al niet met zijn broer blij springend zichzelf tegen blokken aanbeukt. Anniehoe, gefeliciteerd bro of Mario!

Bam


Meer Injustice

Martian Manhunter is een heldhaftige goedzak van Mars met een shitload aan krachten. Supersterk, supersnel, van gedaante kunnen verwisselen, lichaamsmassa kunnen aanpassen, kunnen vliegen en onzichbaar worden; hij kan vrijwel alles. Mocht je een bank willen overvallen, neem dan altijd een aansteker mee, Martian kan namelijk totaal niet tegen vuur, bij het geringste vlammetje gaat ie in een hoekje zitten huilen. Het mag de pret niet drukken, de krachtpatser van Mars doet vrolijk mee met de vechtpartijen uit Injustice.


Wat ultimate is aan de DOA 5 Ultimate editie...

Dead or Alive 5 Ultimate komt deze september naar je toe. Dat is DOA 5 met een paar extra's. Ten eerste een aantal nieuwe modes, die eerder verschenen in de Vita versie van de game. Daarnaast zijn er nieuwe stages en vechters, waaronder de in DOA voor het eerst speelbare Momiji.

M
Niet alleen is er een normale ultimate editie onderweg, er is ook een free-to-play ultimate editie onderweg naar de PS3. Deze zal begin november te downloaden zijn. Een Xbox-versie volgt wellicht later.

Dan is er nog de pre-order bonus van de DOA 5 Ultimate editie. Dit betreft een zooitje nieuwe outfits voor de booby bouncing dames uit de game. Wie gaat deze game alsnog in huis halen...?

 

Vroegah

Op CVG, kwam ik onderstaande prent tegen. Een pagina uit het blad CVG, eentje van vroeger.

Vroegah 

En die is echt oud jongens, de pagina bevat de allereerste foto van de Game Gear, Sega's eerste handheld. In Japan uitgebracht in 1990, kun je nagaan. Deze prent en de bijbehorende editie van het magazine CVG komen uit het begin van datzelfde jaar. Toen bestond de PU nog niet eens! Ook mooi, die grote advertentie van Flimbo's Quest. Een game waarvan niemand meer wist dat ie ooit bestaan heeft. En die tekening.... Zo worden ze vandaag de dag niet meer gemaakt!

 

Hé, het is zondagnacht

Dan is een aflevering van Teenage Pokemon helemaal niet misplaatst, non? Pickachu is nog altijd depressief terwijl de rest hot and sexy probeert te zijn voor de chickies. Enjoy... en vergeet ook niet de geweldige song op het einde mee te zingen.

 

Random Awesomeness

Hieronder de trailer van Dust, een korte film gemaakt door ene Mike Grier. Behalve dat het hoofdpersonage er enigszins gayish uitziet, ogen de beelden prachtig. Zeker als je weet dat het hele project schijnbaar in elf dagen is geschoten en de financiën via Kickstarter zijn gelopen. Één ding is zeker, de CGI-dudes hebben ietwat talent! 

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord