Hideo Kojima bedankt Konami 

Hideo Kojima bedankt Konami 2017-08-20T14:48:17
Je verwacht het niet, maar Hideo Kojima bedankt Konami voor alle vrijheid die hij heeft gehad bij het bedrijf! Alle details in deze Middagwacht naast nieuws over Spyro The Dragon, Xbox Gamescom, Star Wars: Battlefront 2, Xbox Doritos, Mass Effect: Andromeda en Uncharted: The Lost Legacy.

Spyro Remaster onderweg?

Een verdomd goedemiddag! Na een zware nacht heeft de Wacht zich achter zijn computer getakeld en begint deze Middagwacht met een lekker geruchtje over Spyro The Dragon! De Crash Bandicoot N.Sane Trilogy verkoopt als een malle en het lijkt er op dat Vicarious Visions zijn tanden nu heeft gezet in de paarse draak.

De rechten van Crash Bandicoot en Spyro The Dragon liggen bij Activision. Sinds Crash Bandicoot een groot succes is, kunnen we er stiekem wel vanuit gaan dat Spyro dezelfde behandeling krijgt, toch Activision? Eric Hirshberg, de grote baas bij Activision, geeft wat tekst en uitleg:

Spyro

“We knew that there was a passionate audience out there for Crash. Full disclosure myself among them, but we had no idea – it’s hard to tell whether that’s a vocal minority or whether that’s a real mass audience until you put something out there. We think we have other great IP in our portfolio that we’re considering of course… I think you can be confident that there will be more activity like this in the future with more great IP.”

Dat klinkt al als een aardige hint, maar het wordt nog gekker. Deze Eric liet namelijk weten dat als we een Spyro The Dragon remaster willen, we het alleen maar hoeven te vragen! ‘All you need to do is ask’ aldus Mr. Hirshberg. Duidelijk verhaal, Spyro komt er aan!


Xbox Gamescom details

Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd klimt Microsoft het podium op voor de Gamescom persconferentie. Microsoft zal gaan vlammen met de gloednieuwe Xbox One X en hopelijk heeft Microsoft nog een paar verrassingen in petto. De livestream kan je uiteraard vanavond hier op PU.nl checken.

Scorpio

Verder zijn er nog een paar geruchtjes omtrent de Microsoft persconferentie. Zo gaan naar alle waarschijnlijkheid de pre-orders voor de console officieel live, inclusief de Project Scorpio Edition, en zullen winkels hun inruilacties bekend gaan maken. Je zal bij verschillende winkels je ‘oude’ Xbox One in kunnen leveren voor korting op de Xbox One X. De Wacht heeft persoonlijk al vernomen dat dit sowieso bij een grote Nederlandse winkel keten gaat gebeuren. Vanavond om 21:00 uur ben je weer volledig op de hoogte!

Om alvast warm te draaien heeft Microsoft een tof promo filmpje gemaakt, waarin we een virtuele rondleiding krijgen over de stand van Microsoft op de Gamescom. Check het filmpje hieronder.


Geef toe

Dit heeft iedereen met een vriendin/verloofde/vrouw weleens gedaan.

Geef toe


Star Wars: Battlefront 2 trailer

Electronic Arts heeft in samenwerking met DICE een hele fijne nieuwe trailer van Star Wars: Battlefront 2 online gezet. In de trailer krijgen we een eerste blik op de Starfighter Assault multiplayer mode, waarin spelers plaats kunnen nemen in voertuigen zoals de X-Wing en TIE Fighters. Meer kan de Wacht je er niet over vertellen, want Star Wars, maar holy shit wat ziet die game er goed uit!


Xbox Doritos

Helaas geen Mountain Dew deze keer, maar Microsoft heeft wel opnieuw een actie met Doritos! Omdat de Xbox One X over een paar maandjes uitkomt heeft Doritos in samenwerking met Microsoft een aantal zeer speciale smaken op de markt gebracht, gek genoeg nu alleen nog maar in Mexico. Het gaat om de volgende smaken:

  • Halo Nacho
  • Halo Diablo
  • Forza Pizzerolas
  • Forza 3Ds
  • Gears of War 4 Flamin’ Hot
  • Gears of War 4 Incognita

Doritos

Er is nog een extra smaak, genaamd Power Up en die kan je alvast zien op het plaatje. Volgens de maker van de foto smaakt de Power Up Doritos naar gegrilde jalapeño pepers. In de zakken zitten codes, waarmee je games, accessoires en zelfs Xbox One X consoles kunt winnen. Importje doen uit Mexico dan maar?


Geen updates meer voor Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda was een flinke teleurstelling voor de fans. In de weken na release heeft ontwikkelaar Bioware nog een paar patches en updates uitgebracht om de boel strak te trekken, maar ook daar is nu definitief een einde aan gekomen. Bioware heeft laten weten geen patches en updates meer uit te brengen voor Mass Effect: Andromeda

Dat betekent overigens dat er ook definitief geen singleplayer DLC meer gaat komen voor de game. De multiplayer krijgt wel nog nieuwe content en updates. Via de officiële site:

Andro

“Our last update, 1.10, was the final update for Mass Effect: Andromeda. There are no planned future patches for single-player or in-game story content. In the coming weeks, our multiplayer team will provide details of their ongoing support and upcoming content, including new multiplayer missions, character kits, and what’s in store for N7 Day.”

Toch best pijnlijk voor Bioware dat ze de plannen moeten schrappen, maar als de game geen geld oplevert, is het logisch dat er niet nog meer geld in wordt gepompt.


Hideo Kojima bedankt Konami

Eind 2015 werd de gaming bizz opgeschrikt door het vertrek van Hideo Kojima bij Konami. Het zou al enige tijd niet echt lekker gaan tussen Kojima en Konami en eind 2015 barste de bom. Kojima werd zonder pardon het gat van de deur gewezen en Kojima ging vervolgens alle developers in de wereld langs, om inspiratie te krijgen, en opende zijn eigen game studio, Kojima Productions.

Er is maar weinig bekend gemaakt over wat er zich echt heeft afgespeeld achter de gesloten deuren van Konami, maar het is wel duidelijk dat Hideo Kojima niet op een leuke manier is weggegaan. Het is dan ook bijzonder dat hij Konami toch bedankt in een interview dat hij laatst gaf. Hij zei:

Hideo

“When I proposed something I wanted to make, they let me make it.  Conversely, I wasn’t bound by them saying, ‘You need to do it like this. It was like that from when I joined to the end.  Because of that, I’m the person I am today. I am being thankful of Konami.”

Volgens de geruchten is die vrijheid exact wat Konami niet meer wilde, maar het is wel duidelijk dat Kojima daar veel aan te danken heeft. Of we ooit alle sleazy details krijgen over het vertrek van Kojima bij Konami? Wishful thinking.


Uncharted: The Lost Legacy launch trailer

Tijd om deze Nachtwacht af te sluiten en hoe beter dan met de launch trailer van Uncharted: The Lost Legacy?! De Wacht heeft hard genoten van het Uncharted avontuur van Chloe en Nadine en hoopt van harte dat Naughty Dog nog even doorgaat met dit soort ‘extra’ Uncharted games. Uncharted: The Lost Legacy komt over 3 nachtjes slapen uit, get hyped!

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord