Half-Life 3 nog niet aangekondigd en ander non-nieuws 

Half-Life 3 nog niet aangekondigd en ander non-nieuws 2015-02-07T23:02:53
Live voor de tv op zoek naar de Zelda-serie op Netflix, rapporteert de Nachtwacht zich! Met een Half-Life 3 filmpje dat absoluut niets met een gameaankondiging te maken heeft. Verder ontslagen bij EA en nieuwe beelden van Rise of the Tomb Raider en The Order 1886.

Mortal Kombat X krijgt misschien microtransacties

Fans van Mortal Kombat zijn wel wat gruwelijke beelden gewend. Maar niets is zo angstaanjagend voor een gamer als een menuscherm tegenkomen waarin eurobedragen staan. Oh ja, Mortal Kombat X krijgt hoogstwaarschijnlijk microtransacties!

Het gerucht ontstond door een interview met IGN en Netherrealm marketing manager Brian Goodman. Zijn reactie op de vraag of er microtransacties komen spreekt boekdelen:

“We are not releasing any details on that yet. Nothing to say about microtransactions yet."

Mortal Kombat X

Het sleutelwoord hierin is ‘yet’. Mortal Kombat heeft altijd een goede reputatie als het op extra content aankomen. Laten we hopen dat Goodman hint naar DLC en niet geld betalen voor Koins om shit in de Krypt vrij te spelen. Dan kun je net zo goed iemand geld geven om de game voor je te spelen. En nee, mijn uurtarieven zijn te hoog!

Hoeveel zouden jullie willen betalen voor een Fatality?

 

Jonathan Blow heeft al zijn Braid-geld gestopt in The Witness

Interessante tidbit over Jonathan Blow en zijn bankboekje. Volgens een nieuw interview met Engadget is al zijn geld van Braid officieel op door de ontwikkeling van The Witness. Een paar jaar geleden maakte hij al bekend dat hij het geld van zijn indiehit gebruikte om de PS4 exclusive te financieren. Nu beweert hij ook nog eens meerdere leningen te hebben afgesloten om The Witness af te maken. De Braid inkomsten drogen namelijk op nu steeds minder mensen op de Xbox 360 en PS3 gamen:

“Not so many people are buying digital games there. So the Braid income is not nearly enough anymore to fund the team. I have borrowed a bunch of money to finish The Witness. So I hope when it's done, some people buy the game."

The Witness

The Witness wordt een first-person puzzelgame op een onbewoond eiland. Sinds kort zijn alle 677 puzzels in de game voltooid. Nu is het kleine team bezig om de indiegame te polishen. Een releasedate is nog niet bekend maar Blow zegt in het interview gerust een half jaar extra werk in de game te steken om hem te perfectioneren.

 

Rise of the Rise of the Tomb Raider artwork

Nee dat is geen spelfout, IK MAAK NOOIT SPELFOUTEN!!! Ik kan zelfs in Brabants dialect schrijven als het moet: hier is een skottelslet Rise of the Tomb Raider artwork... KUT!

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider 

De plaatjes komen van Gameinformer maar dat wist je waarschijnlijk al. Uit de beelden valt op te maken dat Lara de sneeuwlaarzen mag aantrekken en dat ze meer guur weer dan in de eerste game tegenkomt. Ook is haar appartement een zwijnenstal en moet ze eens opruimen, de luie donder.

Rise of the Tomb Raider komt eind 2015 exclusief naar Xbox One en Xbox 360.

 

Ontslagen bij EA Montreal; BioWare niet aangetast

Het dondert in Montréal, specifiek bij Electronic Arts want daar zijn mensen de laan uitgestuurd. Het gaat om een relatief kleine ontslagronde volgens de uitgever en BioWare’s studio is onaangetast.

Volgens Gamespot gaat het om de Montréal studio die de afgelopen jaren aan SSX on Tour, Army of Two en Need For Speed: Nitro werkte. Gamasutra voegt daar nog aan toe dat het met name medewerkers van EA Mobile zijn. Hard om te zeggen maar… dat valt dus mee!

Zeehondjes!

Voor de rest benadrukken ze in het statement dat de studio’s (inclusief BioWare als je daar bang voor was) gewoon blijven voortbestaan en alweer aan nieuwe titels werken. Hopelijk brengt BioWare nog wat Dragon Age: Inquisition DLC uit want van die game krijg ik geen genoeg.

 

Xenoblade Chronicles X Japanse boxart

Over gigantische RPG’s gesproken, jullie konden op PU.nl gisteren nieuwe beelden vinden van Xenoblade Chronicles X. Inmiddels heeft Nintendo de Japanse boxart van de game vrijgegeven, en hij is pretty!

Xenoblade Chronicles X

Eigenlijk kan gewoon elke game een gigantische mech als boxart gebruiken. Xenoblade Chronicles X komt in april in Japan uit en ze kunnen de game nu al online preorderen via de eShop. Maar wie zou dat doen met deze boxart?

 

The Order 1886 11 minuten gameplay (in Italiaans!)

Blablabla moddervette abonnee-actie met The Order 1886 blablabla jaarlang PU voor een bedrag zo laag dat we een maand geen kroketten hebben in de kantine blablabla 11 MINUTEN NIEUWE GAMEPLAY! In het Italiaans voor de authenticiteit. Het zijn geen heel erg spannende beelden maar wel aan het begin van de game. Spoiler Alert dus voor wie nog niets wil weten over de game.

 

Wachten op Half-Life 3

Wachten op Half-Life 3… zelfs Gordon Freeman wordt er depressief van.

Goh, da’s een deprimerend eind voor de Nachtwacht. Hier is een vrolijk zwaaiende Pikachu. Doeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeg!

Pikachu

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord