GTA V sleept $800 miljoen binnen op eerste dag 

GTA V sleept $800 miljoen binnen op eerste dag 2013-09-19T09:58:21
De Nachtwacht komt vandaag live vanuit Blaine County; de plaats waar meth koken meer regel is dan uitzondering! In ander non-drugs gerelateerd nieuws: GTA V sleept 800 miljoen dollar binnen op dag één! Een nieuwe Pokémon X en Y trailer en EA brengt geld naar het Rode Kruis. Trek je smerige wifebeater maar vast aan, want het is weer een Wacht vol GTA V!

GTA V eerste dag verkoop op 800 miljoen dollar

Volgens schattingen van Take Two, de uitgever van GTA V, heeft GTA V op de eerste dag al 800 miljoen dollar in het laatje gebracht. De topmannen aldaar zijn nu op zoek naar drie Ikea’s om meer lades aan te schaffen, want: “dit kan zo echt niet meer, al die volle lades. Waar de fuck moeten we onze nietmachines nu laten?!” Die grens van 1 miljard in de eerste maand moeten ze bijna wel gaan halen.

GTA V

Deze schatting, die Take Two overigens zelf gemaakt heeft, is gebaseerd op de verkoop van GTA V op beide platformen in Europa en Amerika. Japan en Brazilië doen nog even niet mee, maar dat komt omdat de game daar nog niet uit is, en dat is op zich een prima reden. Vanzelfsprekend zijn ze bij de uitgever erg in hun nopjes met de prestatie die Rockstar Games geleverd heeft.

We are incredibly proud of Rockstar Games’ creative achievement and could not be more pleased with the success of this launch. Fiscal year 2014 is off to a great start.

Maar even serieus, wie had dit niet aan zien komen? Al moet De Wacht wel toegeven dat hij een schatting maakte die dichter bij de 12 oneindig biljoen lag, maar achteraf bleek dat dit getal niet bestond.

 

80% van de inkomsten van nieuwe SimCity DLC gaan naar Rode Kruis

EA is in een gulle bui, want 80% van de inkomsten van de nieuwe DLC voor SimCity gaat naar het Rode Kruis. Deze DLC gaat je zo’n acht à tien euro kosten, dat wil dus zeggen dat er bij elke verkoop van deze expansion een zak morfine aangeschaft kan worden voor de helden van het Rode Kruis (niet voor eigen gebruik).

SimCity

De DLC zelf bevat Rode Kruis hulpcentra die je sims helpen wanneer de zoveelste orkaan of meteorietenregen je stadje lam legt. Alsof Moeder Natuur godverdomme niks beters te doen heeft. Na deze catastrofes zullen er op verschillende plaatsen tenten worden opgezet waar hulp wordt geboden aan getroffen sims.

Charme-offensief of niet; het is behoorlijk lief van EA, want De Wacht begrijpt dat de mensen van het Rode Kruis goed werk verrichten. Nu is het maar de vraag of ze opgewassen zijn tegen al dat natuurgeweld uit SimCity...

 

Pokémon X en Y Japanse Trailer

Het mag dan wel onverstaanbaar geneuzel zijn, maar de beelden showen genoeg om enthousiast van te worden. Megaevoluties, sky battles, group battles, fairy types, de enige pokémon die je moeder bij naam kent; Pikachu... noem maar op en je ziet het in deze trailer.

 

Humble Bundle 9 van Steam krijgt vier extra games

Even een kort nieuwtje over de negende Humble Bundle, want er zijn onlangs vier spellen toegevoegd voor de vrijgevige gamer. Iedereen die meer betaalt dan gemiddeld (momenteel zo’n €5) ontvangt naast Mark of the Ninja, Brutal Legend, Trine 2: Complete Story en de bèta van Eets Munchies ook nog de klassieke indie titels: Bastion, Limbo, A Virus Named Tom en Rocketbirds: Hardboiled Chicken.

Bastion

5 Euro is zelfs voor twee willekeurige spellen uit bovenstaande lijstje een koopje. De Wacht zegt doen!

 

EA trekt de stekker uit Warhammer Online: Age of Reckoning

De Wacht heeft geen idee of hier fans zijn van deze titel, of dat dit spel überhaupt bestond, maar mocht PU.nl nou enorme die hard fans van Warhammer Online huisvesten, dan heeft De Wacht slecht nieuws voor je. De stekker gaat er namelijk uit, en zonder stroom hebben games geen leven.

Warhammer Online: Age of Reckoning

Dat heeft ontwikkelaar BioWare Mythic vandaag bekend gemaakt. Je kan nog doorspelen tot 18 december, en dan is de koek op; als je daarna nog Warhammer wil spelen, koop je maar lekker de poppetjes in je locale nerdspulletjeswinkel.

 

Het is slechts een kwestie van tijd...

GTA V

 

Sony onderzoekt GTA V PSN installatie issues

Zo’n beetje iedereen die dit leest, is gek dat ‘ie zichzelf van zijn console heeft weggetrokken. Want mocht je de memo niet gekregen hebben: GTA V is uit, en hij is awesome. Nu kan De Wacht wel weer enorm lyrisch gaan lopen doen over de beste game van deze generatie, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Hier en daar hebben mensen namelijk problemen met de installatie van deze topper op de PS3.

GTA V

De gamers die GTA V digitaal gepre-ordered hebben, kunnen hier en daar last hebben van een kleine bug waardoor je de magnum opus van Rockstar Games niet kan downloaden. En dat is fuckin zuur. Inmiddels heeft Sony toegegeven dat er iets niet helemaal klopt, en dat ze bezig zijn met het zoeken naar een oplossing. Dit meldden ze op Twitter:

We are investigating these issues, but in the meantime please ensure that the latest firmware is installed and that your pre-order was successful (in the case of pre-order), that you delete the failed file, re-download and try again.

Mocht dat niet werken dan heb je pech, maar gelukkig heeft De Wacht nog een mega goede tip voor je!

 

NBA LIVE 14 - First Look Trailer

Basketbal fans kunnen opgelucht ademhalen, want NBA LIVE is terug. Na een afwezigheid van een paar jaar, kan er binnenkort weer gedribbeld, gedunkt en gelay-upped worden. Het is dan wel een korte trailer, maar het ziet er uiterst fraai uit! De Wacht kijkt er in ieder geval zeer naar uit. Als je namelijk langer bent dan twee meter, is het wettelijk verplicht om basketbal leuk te vinden, of volleybal. Maar nooit en te nimmer korfbal, de grootste antisport van allemaal! Zelfs gemengd douchen wil je niet als je de dames die de sport beoefenen ooit gezien hebt... We dwalen af. Check de NBA LIVE 14 trailer!

 

Honest Trailer: World War Z

Heb je deze matige zombiefilm nog niet gezien? Check dan deze trailer, en kom erachter waarom dat helemaal geen punt is!

REACTIES (98) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord