GTA V op 12 maart naar PC? 

GTA V op 12 maart naar PC? 2013-12-23T09:43:01
In plaats van te mogen genieten van haar brakke zondag moest de Wachtster drukdrukdruk aan de arbeid om jullie te voorzien van vers van de pers gamenieuws. Maar gelukkig gebeurt er altijd wat in gameland. Zo lijkt een klantenservicemedewerkster per ongeluk de GTA V PC releasedate al bekend gemaakt te hebben. Oepsie!

Always.. Snape <3

 

GTA V: 12 maart verkrijgbaar voor PC?

Het is nog maar een gerucht, maar het zou niet de eerste keer zijn dat we dankzij een webshop een releasedatum achterhalen. In dit geval gaat het om de klantenservice van de Duitse Amazon. Volgens hen zal op 24 december (morgen dus) aangekondigd worden dat GTA V naar PC bezitters komt. Maar er is meer! Namelijk een heuse releasedate voor 12 maart.

Amazon klantenservicemiep

Amazon lekte al eens eerder releasedates (kuch Mortal Kombat en kuch Injustice) ver voor hun officiële aankondiging, dus het zou zo maar eens waar kunnen zijn.. Maar het zou net zo goed een hoax kunnen zijn. Of is de Wachtster te cynisch geworden door haar eigen feature? We weten het morgen!

 

Assassin’s Creed

Het leek er effe op dat we elk jaar, of zelfs meerdere keren per jaar, een Assassin’s Creed game mochten verwachten, maar  ze lijken bij Ubisoft nu alweer terug te komen op deze uitspraak. Laurent Detoc, Ubisoft Noord Amerika, zei in een interview dat hij absoluut liever een release zou uitstellen dan koste wat kost een game uit te brengen.

“If we think we’ve ended up with a 70 percent Assassin’s Creed game, we’re not going to ship it. That damages the brand. You bring something fresh, but you have to bring quality too.”

De Wachtster kan dit alleen maar aanmoedigen natuurlijk, maar dacht wel meteen aan die andere game van Ubisoft die maar niet gereleased wordt.. Nou ja, kwaliteit boven alles! Jammer alleen dat meneer Detoc dan weer iets minder chique bezig was door de concurrentie een flinke sneer te geven.

“I’m not going to give you the names of products, because you know them as well as I do, but if you start to make games at 70 percent, even with a big brand, eventually people are going to change their mind about that brand. They won’t want it any more.”

Assassin's Creed

 

Teller Star Citizen nu al op 35 miljoen dollar

Star Citizen breekt het ene crowdfunding record na het andere. De teller is nu al de 35 miljoen dollar gepasseerd. Dit nieuwe record heeft ervoor gezorgd dat er een extra schip in de game komt, de Drake Herald.

"The Drake Herald, small, armored ship, is designed to fit that need and safely get information from Point A to Point B. Featuring a powerful central engine (for high speed transit and generating the power needed for effective data encryption/containment), advanced encryption software and an armored computer core, the Herald is unique among personal spacecraft in that it is designed to be easily ‘cleaned’ when in danger of capture."

Maar Chris Roberts zet nog hoger in. Ook voor een opbrengst van 36 (Tamsa System) en 37 miljoen dollar (Tanga System) heeft hij al unlockables klaarliggen.

En voor wie werkelijk geen idee heeft waar de Wachtster het nu weer over heeft: check de video!

 

Wii UUU

De verkoop van de Wii U wil nog steeds maar niet echt van de grond komen. Nintendo denkt nu de oplossing gevonden te hebben. Veel mensen schenen namelijk niet te snappen dat de Wii U een geheel nieuwe console is en niet slechts een opgepoetste Wii. Nintendo heeft daarom toch maar eens ingegrepen met een reclame, waarin wordt benadrukt dat mensen vooral op de U op de verpakking moeten letten.

Nintendo’s huidige reclamecampagnes zijn vooral gericht op ouders en gezinnen, omdat juist deze groepen in verwarring waren gebracht door de Wii U. Dus mochten jullie nog op een leuk kadootje onder de kerstboom hopen, laat dan vooral deze reclame eens zien aan de lokale verwarde Kerstman.

Maar Nintendo roept ook de hulp in van huidige Wii U bezitters, die net zoals de Wachtster pijn in hun hart krijgen van die slechte verkoopcijfers. Ze zijn namelijk een nieuwe wedstrijd gestart onder de naam ‘The Pitch’, waarin fans mogen uitleggen waarom mensen per se een Wii U moeten gaan halen. De hoofdprijs is een reisje naar LA. De Wachtster hoort graag jullie ideeën en belooft deze niet te stelen.

 

Memes en dingen

Console wars, as old as time itself.

Console wars

 

Nieuwe info The Order: 1886

De Wachtster heeft wat nieuwe informatie gevonden over de Sony exclusive The Order: 1886. Zo komen we steeds meer te weten over de protagonisten van de game, de Knights.  

"The Knights are part of the elite Order that protects the human race. It was founded in order to fight the “enemy” that threatened mankind over the centuries. It’s said that it’s not clear when and how it was formed, but it existed for a longer time than the British Empire itself. The members of the Order hold great authority in the British Empire. It’s not uncommon to see the Knights wearing the most advanced custom-made equipment during investigations of crime scenes involving the “enemy.” In addition to that, all the members of the Order have pledged absolute loyalty to Her Majesty the Queen of the British Empire. It’s also said that they all share a “common secret.”

Oeh, secrets! Wat zou het kunnen zijn? Er is nog steeds niet zo heul erg veul bekend over de game, maar het verhaal lijkt de Wachtster uitermate interessant!

De heruitgave van bovenstaande trailer (nu in het Japans) wordt begeleid door wat extra informatie:

Plots begint de genetische opmaak van de mens te muteren. Sommige mensen veranderen in een soort half mens, half beest. De mens is wat betreft kracht en stamina etc. duidelijk inferieur aan deze wezens, waardoor er al snel conflicten ontstaan. Een aantal eeuwen later staan er ridders op onder de naam ‘The Order’, die hun leven wijden aan deze conflicten. Als een ridder komt te overlijden, staat er een ridder op met dezelfde naam om zijn plaats in te nemen. Dankzij grote technologische vorderingen in de industriële revolutie wordt het Londen van 1886 een belangrijk keerpunt in de strijd tegen de wezens. Maar dan doet zich een nieuwe dreiging voor: klassenverschillen tussen arm en rijk. The Knights moeten zich nu tegen twee vijanden wapenen, maar er lijkt zelfs nog een derde groep te zijn die voor problemen gaat zorgen.

De game schijnt ergens in 2014 uit te komen, maar jammer genoeg voor de Wachtster niet meteen in januari.

 

Kingdom Come: Deliverance screenie

Nu we al een klein beetje een idee hebben wat ons in 2014 op gamegebied te wachten staat, kijkt de Wachtster alvast nog iets verder vooruit, namelijk naar 2015, want time flies enzo. Dus laten we eens een eerste blik werpen op Kingdom Come: Deliverance. Deze next-gen RPG wordt omschreven als een open-world, action-adventure RPG met een nonlineair verhaal en revolutionaire first-person melee combat. Nou, nou. De Wachtster heeft een zwak voor goede marketing en presenteert jullie hierbij dan ook een nieuwe screenie.  

Kingdom Come: Deliverance

Een paar dagen geleden kwamen we trouwens met een trailer, die jullie hier kunnen checken. 

 

Sophie’s Fortune: Nathan Drake zijn acteerdebuut?

De Wachtster had het effe gemist, maar op 16 december is er in Manchester een film uitgebracht met de naam Sophie’s Fortune. En waarom staat dit in de Nachtwacht vragen jullie je af? Nou, omdat de hoofdpersoon van deze no budget korte film geïnspireerd is op Nathan Drake. Het team achter de film omschrijft deze zelf als ‘Indiana Jones meets The Goonies’.

Geef toe, dit ziet er leuker uit dan menig blockbuster met een miljoenenbudget.

Memes en dingen

Smexy heur..

Smexy

 

My coffee! <3

COFFEE

Lekker koesen!

REACTIES (106) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord