GTA Online teaset nachtclub-uitbreiding 

GTA Online teaset nachtclub-uitbreiding 2018-06-26T12:39:13
GTA Online laat je in een nieuwe uitbreiding een nachtclub runnen. De perfecte dekmantel, die je nu al leuke beloningen kan opleveren. Verder in deze N8W8: nieuws over Mario Tennis Aces en Forza Horizon 4. We sluiten af met geruchten over Telltale, Dragon Quest XI en Final Fantasy VII.

Cats <3
    

GTA Online teaset nachtclub-uitbreiding

Rockstar teaset op Twitter een nieuwe expansie voor GTA Online, die ergens in juli uit moet komen.

In de uitbreiding run je je eigen nachtclub, waarbij je bijvoorbeeld ook verantwoordelijk bent voor het design en de marketing. Er is niet zomaar voor een nachtclub gekozen. Zo’n etablissiment vormt namelijk de perfecte dekmental voor je operaties in GTA Online:

“Nightclubs are the perfect cover for any other operation you might have going, so get in on the ground level as a business partner to open up a brand new establishment, and help the DJ’s make their shows the best ever. Run your nightclub business from setup, design, staffing and promotion; the more popular the club, the faster your secure wall safe will fill up. Management is honest work, a tidy way to keep income from your more seedy ventures with Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ and Free Trade Shipping Co. looking clean as fresh laundry.”

Als je voor 2 juli inlogt in GTA Online word je op de “gastenlijst” geplaatst. Dit betekent dat je bij de release wat leuke bonussen ontvangt, zoals GTA$300.000. Aanvullend beloont Rockstar trouwe inloggers met onder meer auto’s en outfits.
     

Mario Tennis Aces openingsfilmpje

De Wachtster moet nog beginnen aan Mario Tennis Aces, maar durfde het wel aan om alvast de eerste cutscene te bekijken. 

Hieronder doet ze het verhaaltje nog even uit de doeken.

Mario speelt tennis in het mooie Marina Stadion. En uiteraard doet onze snorrenmans dat niet onverdienstelijk. Dit tot grote ergernis van Wario en Waluigi, die zodoende besluiten stennis te komen schoppen. Ze bieden Mario een legendarisch tennisracket aan. Onze held is logischerwijs sceptisch. Luigi heeft echter wel oor naar het racket... En dat loopt uiteraard niet goed af.

Mario Tennis Aces is nu te checken op Nintendo Switch.
    

Trailerovervloed

Licht uit, spot aan. De Wachtster zet weer een aantal minder bekende games in het elektrische zonnetje. Kijk snel mee naar:

Assault Spy – nu te spelen op PC
Genesis Alpha One – vanaf 4 september te spelen op PC, PS4 en Xbox One
Figment – vanaf 28 juni op Nintendo Switch, eerder al op PC


     

Forza Horizon 4-bestanden gelekt

Afgelopen weekend waren er per ongeluk al bestanden van Forza Horizon 4 te downloaden door mensen met een pre-order voor de PC-versie van de game.

Aangezien de game pas in oktober verschijnt en - naar we mogen aannemen - zodoende nog niet af is, waren de bestanden niet speelbaar. Desalniettemin doken wat Redditors in de code. Zij troffen daar een incomplete lijst met 400 bolides aan. Als je benieuwd bent naar de voertuigen dan verwijst de Wachtster je graag naar deze pagina.

Het lek is trouwens inmiddels via Twitter bevestigd. Het team achter Forza Horizon liet weten dat mensen de bestanden niet per se hoeven te wissen.

Forza Horizon 4 is vanaf 2 oktober te checken op PC en Xbox One.
    

Comic-momentje

Comic-momentje
       

Telltale neemt afscheid van oude engine?

Volgens Variety is The Walking Dead: The Final Season de laatste game die gebruik maakt van de oude Telltale engine. Daarna zou de ontwikkelaar overstappen naar Unity.

Voor nu is bovenstaande nog slechts een gerucht. Maar wel een gerucht dat onderstreept wordt door het feit dat Telltale diverse vacatures uit heeft staan die hinten op een overstap naar een nieuwe engine. Het zou in dat geval ook zomaar kunnen dat The Wolf Among 2 uit is gesteld wegens deze switch.

                  

“Sources tell Variety that while the move away from Telltale Tool is long overdue, a new engine means growing pains. Developers are re-learning how to manage workflow as they adapt to the new engine. This is causing a longer process than Telltale is used to working.”

Telltales The Walking Dead

Telltale heeft nog niet gereageerd.
    

Dragon Quest XI op Switch krijgt extra’s; FFVII vordert gestaag?

En nog een fijn geruchtje: het schijnt namelijk zo te zijn dat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age op de Nintendo Switch extra content krijgt ten opzichte van de PS4- en PC-versies.

Dit liet een Twitteraar weten, die naar eigen zeggen aanwezig was bij een aandeelhoudersvergadering van Square Enix. Hij wist helaas alleen niet vertellen om welke extra’s het dan precies gaat. Wel kon de bron onthullen dat een HD remake van Dragon Quest III: The Seeds of Salvation weliswaar nog niet in ontwikkeling is, maar ook zeker niet uitgesloten is.

Dragon Quest XI

Ten slotte schijnt Square Enix de aandeelhouders gerust hebben willen stellen met het bericht dat de ontwikkeling van de Final Fantasy VII remake gestaag vordert en dat zij zich vooral geen zorgen moeten maken.

Zo lang we geen officieel transcript hebben, weten we echter niet in hoeverre de Twitteraar het bij het juiste eind heeft... Korreltje zout dus voor nu.

Wel kan de Wachtster jullie vast vertellen dat Dragon Quest XI vanaf 4 september te checken is op PC en PS4. De Switch-versie volgt op een later, onbekend moment.
    

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen 8 games die je dingen laten doen die je eigenlijk helemaal niet wilt en 7 minuten aan partyfeitjes over Waluigi.


    

Lekker koesen!
    

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord