GTA Online microtransacties even uitgeschakeld voor PS3 

GTA Online microtransacties even uitgeschakeld voor PS3 2013-10-10T11:59:41
Rockstar is hard aan het werk om al die serverproblemen bij GTA Online glad te strijken. Zo hard zelfs dat ze even geen geld hoeven te verdienen aan microtransacties! Verder heeft Destiny geen laadtijden voor public events, komt Eidos Montreal met Deus Ex: Universe voor next-gen en wordt de Kinect 2.0 even goed uitgelegd. De Nachtwacht neemt de nachtbrakers weer onder zijn vleugel!

Destiny’s multiplayer en Public Events info

Volgens Bungie zou je Destiny helemaal in je eentje kunnen spelen. Zonder hulp van je homies kan je een heel eind komen, maar iedereen weet natuurlijk dat het veel leuker en makkelijker is om met een paar vrienden de grootste vijanden te lijf te gaan in Public Events. Maar Bungie benadrukt dat het voor de ‘lone wolfs’ ook goed te doen is:

You’ll see other players along the way, but you can choose to ignore them. That said, we think you’ll find that playing with other Guardians is quick, painless, and a ton of fun. It’s always your choice, though.

Ook meldden ze dat de hoeveelheid spelers die in competitieve multiplayer en Raids zal variëren en dat de gear die je loot ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld PvP. Hoeveel spelers er precies mee kunnen doen in deze Raids en dergelijken is nog onbekend.

Destiny

Het mooie aan de public events is dat je heel makkelijk kan joinen. Als je ergens iets ziet gebeuren, en je bent in de buurt, dan vuur je gewoon een paar kogels af en je doet mee! Was dat in het echte leven maar zo makkelijk...

De bèta gaat begin 2014 van start, en als je nog een mooi trailertje van Destiny wil zien, moet je effe hier klikken. Het is sowieso de moeite waard!

 

Xbox One Kinect, Kinect als een malle

Wat de Kinect 2.0 allemaal kan, is een behoorlijk technisch verhaal. Maar in de volgende beelden wordt wel duidelijk dat hij behoorlijk Kinect. Precies! De Wacht maakt van Kinect een werkwoord, want als we straks een Xbox One naast onze tv hebben staan, wordt er heel wat af gekinect!

 

Yoshida: “Smartphones zijn grote concurrenten voor handhelds”

Shuhei Yoshida, hoofd van Sony Worldwide Studios heeft gezegd dat er geen twijfel over bestaat dat smartphones aardig wat schade toebrengen aan de handheld-markt. No shit Shuhei... Als De Wacht die Candy Crush verzoeken op Facebook gebruikt als maatstaf, heeft iedereen zo’n smartphone! Maar volgens Yoshida is het toch iets erger dan ze aanvankelijk dachten bij Sony.

Nu ze dat feit eindelijk onder ogen zijn gekomen, hebben ze hun strategie wat aangepast zodat deze beter aansluitbij de huidige markt. Met onder andere de officiële PlayStation app en game specifieke apps bestrijken ze een veel groter deel van de markt dan door alles alleen via de Vita of de PS3 aan te bieden.

PS Vita

Wat betreft de gezonde rivaliteit tussen de PlayStation Vita en de 3DS gaat het wel aardig. Vooral na de prijsdaling van de Vita maken ze bij Sony weer een beetje kans. Al is het niet per se het doel van ze om de verkopen van de 3DS in te halen, maar meer om een grotere install base te creëren.

For us to be able to provide better hardware, in our mind – the new PS Vita is slimmer and lighter, easier to hold, has some internal memory from the get-go, so it’s a bit more value – but the important thing is to continue to provide great games and game experiences.

Volgens De Wacht zit de kink in de kabel toch nog een beetje bij dat aanbod van games. Al komt daar langzaamaan verandering in.

 

Breaking Bad is afgelopen

:(

Breaking Bad

 

Deus Ex: Universe groot project voor next-gen en tablets/smartphones

Eidos Montreal heeft bevestigd dat de Deus Ex serie doorgaat op de next-gen consoles. Dat is mooi, want Deus Ex: Human Revolution was een top titel! Maar het vervolg van Deus Ex, met de subtitel ‘Universe’ schakelt nog een tandje bij. Deus Ex: Universe wordt namelijk niet alleen een nieuwe game, maar meer een reeks van titels die het universum van Deus Ex behoorlijk uit zullen breiden.

Eidos wil dus meerdere verhalen plaats laten vinden dat verschillende Deus Ex games met elkaar verbindt. Daarnaast zullen er niet alleen PC- en console-titels verschijnen, maar ook games voor tablets en smartphones. Ook zullen er boeken en graphic novels uitkomen van de franchise. Waar het op neer komt, is dat je in de toekomst verdomd veel bij moet houden, wil je de intriges en plottwists in dat wereldje nog bij kunnen benen. De Wacht vindt het nu al prachtig.

Ze zijn bij Eidos Montreal al flink bezig met een next-gen Deus Ex titel die dit hele verhaal in beweging zal brengen. En als je dat niet gelooft, check je deze concept art en beschrijving maar:

Deus Ex: Universe

It represents a 'ghetto-city' voluntarily built in order to separate the classes. The people in this segregated class have reshaped their environment, nostalgic for their ideal of Cyber Renaissance. This dark and dystopian vision sets the tone for things to come in Deus Ex.

Kijk! Dat is wat we willen toch? Monsterprojecten, en niet zomaar een remake of prequel van een game. En in volledig ander nieuws: Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut voor de Wii U heeft een officiële release datum gekregen: 25 oktober. Uuhm, eerst die nog maar even spelen dus?

 

Mega Charizard X en Y

Onze eigen Fons wist je al te vertellen dat ook Charizard, een van de meest bad ass pokémon, ook twee mega-evoluties krijgt. Hij had er zelfs een mooi anime-plaatje bij gestopt. Maar nu blijkt dat ook de beide Mega Charizards kunnen bewegen! Check het uit in deze korte trailer:

 

GTA Online microtransacties ‘even uitgeschakeld’ voor PS3

Dat de launch van GTA Online wat moeizaam zou gaan, hadden we allemaal eigenlijk wel verwacht. Met zo’n enorme fanbase, van minstens 15 miljoen mensen die GTA al in de eerste week gekocht hadden, heb je geheid van serverproblemen als je eindelijk online kan. Er zijn vast genoeg PU.nl bezoekers die tot nog toe niet online hebben kunnen knallen, racen of tennissen.

GTA V tennis

Volgens Rockstar zijn een aantal problemen al opgelost, maar voor de zekerheid hebben ze microtransacties om GTA$ Cash Packs aan te schaffen voor de PS3 versie even uitgeschakeld. Het is wel mogelijk om op de ‘normale’ manier je GTA$ cash money te verdienen. PlayStation Network had er schijnbaar nogal problemen mee om zoveel mensen tegelijk op hun servers te laten, en dat zorgde voor behoorlijk wat problemen, maar deze zijn nu grotendeels opgelost.

All of these initial technical issues will be ironed out as soon as we can. Please know that the entire team here at Rockstar and all of our relevant partners are and will continue to be working around the clock to get the experience to be as smooth as possible, as soon as possible.

De Wacht vergeeft Rockstar, maar geeft ze tegelijkertijd nog precies tot het weekend om alles te fiksen! Anders komt hij een potje tennissen in het hoofdkantoor van ze, en dat is heel vervelend. En een van de slechtste dreigementen ooit.

 

Oh GTA V, jij mallerd

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord