Grote contentupdate voor World of Warcraft: Legion in de maak 

Grote contentupdate voor World of Warcraft: Legion in de maak 2016-11-06T12:02:25
De regent komt met bakken uit de lucht vallen en het lijkt De Wacht niet dat er een beter excuus is om te gamen en de nieuwe Weekendwacht te checken! Vandaag leren we meer over een grote contentupdate voor World of Warcraft: Legion, DICE's novemberplannen voor Battlefield 1 en de skills van Sombra in Overwatch.

Goeiemorgen...

   

DICE onthult novemberplannen Battlefield 1

Battlefield 1 is opzichzelf al een redelijk compleet pakketje, maar DICE is van plan om er meer content in te knallen. De ontwikkelaar heeft zijn plannen bekendgemaakt die deze maand nog worden doorgevoerd, althans de meeste. Zo wordt de beruchte Suez-map onder handen genomen om ‘conquest ready’ te worden. De map is in vergelijking met alle andere maps tamelijk klein en dat is niet bepaald geschikt om conquest in de spelen. Suez heeft namelijk maar drie punten om te veroveren, maar dat worden er binnenkort vijf. Hierdoor spreidt de strijd zich meer uit over de map en dat voorkomt extreme drukte op een kleine schaal. Mooi!

Vanaf 16 november wordt ook het eerste Battlefest georganiseerd in Battlefield 1. Dit houdt onder andere in dat je log-in rewards kunt verwachten, community missions zoals we die bijvoorbeeld ook zagen in Battlefield 4, een livestream en nog veel meer. Tijdens het Battlefest wordt er ook een nieuwe custom game opgezet, genaamd Fog of War. Dit is in de praktijk een Team Deathmach modus, maar dan zonder minimap of name tags boven de soldaten. Oftewel: je zicht zal worden belemmerd en je zal extra op je hoede moeten zijn.

Tot slot is DICE van plan om ergens deze maand een grote update uit te rollen. Hier komen tweaks en fixes bij kijken, verbeteringen in de matchmaking en server balancing, maar ook wordt het mogelijk om je eigen server te huren.

En hoe zit het met hardcore servers? Die zijn onderweg volgens het blog van Battlefield 1, maar over een exacte releasedatum is nog niets bekend.

      

Xbox Onesie gratis beschikbaar voor je avatar

De Wacht krijgt het warm van de Xbox Onesies die in augustus zijn aangekondigd, maar voordat dit veel te comfortabele ding ons door de koude wintermaanden sleept (althans, we hopen dat ze snel hier uitkomen) is eerst je avatar op Xbox Live aan de beurt. En het mooie is: dat kost je niets.

Larry Hryb (aka Major Nelson) is zo vriendelijk geweest om op het Xbox Avatar Store team af te stappen om een item te creëren dat bij iedereen in de smaak zou vallen. Er is gekozen voor zwarte en witte onesies. Deze zijn in digitale vorm verkrijgbaar voor zowel mannelijke als vrouwelijke avatars. Ze zien er zo uit:

 

      

Potverdorie, deze is vet

Shoutout naar Abelsart! 

    

Meer informatie over Overwatch’s Sombra

Het zal niemand zijn ontgaan: de 2016-editie van Blizzcon is onlangs tot zijn einde gekomen en er zijn weer een hoop nieuwtjes om over te schrijven. Zo kunnen we nu ook inzoomen op het nieuwe Overwacht personage dat is aangekondigd: Sombra. Enkele gelukkigen konden tijdens Blizzcon al met de pittige tante en de slag en nu zijn er ook gameplaybeelden opgedoken van haar in actie, gemaakt door YouTuber Unit Lost. Ze heeft verschillende skills: Hack, Thermoptic Camo, Translocator en EMP. Haar passieve skill wordt Oppurtunistic genoemd en hiermee is ze in staat om vijanden door muren heen te begluren als haar health onder de 50% belandt. In totaal heeft Sombra 200 healtpunten.

Een Redditgebruiker, genaamd icominblob, heeft de gameplaybeelden geanalyseerd en Sombra’s skills voorzien van een toelichting. Zo is de Hack-ability goed om health packs over te nemen, waardoor ze drie keer zo snel health kunnen toedienen aan spelers. De pakketjes blijven gehackt voor 1 minuut, maar voordat deze upgrade is verdwenen kan Sombra de packs nog een keer hacken. Dit verhoogt de healthpunten die je krijgt, maar dit kan alleen als je op maximaal 20% health bent. Sombra kan ook een tweede pakketje hacken en haar bereik is ongeveer tien meter. Ze mag hier echter geen schade oplopen, want dan begint het proces opnieuw. Ook is ze in staat om enemies te hacken en daardoor kan Sombra de health en status van vijanden zien gedurende 20 tot 30 seconden. De ability zelf is voor zes seconden van kracht en de cooldown ervan duurt twaalf seconden.

De Translocator ability zorgt voor een handige, snelle manier om dichter bij je objective te komen. Sombra zet een beacon neer, waar ze altijd makkelijk terug kan keren. Vijanden kunnen deze niet vernietigen, mits hij wordt gehackt door een vijandelijke Sombra.

Sombra bewandelt het slagveld met een volledig automatische machine gun die ideaal is voor short-range afstanden. Haar magazijnen bevatten 60 kogels.

Haar Thermoptic Camo skill is ideaal om de vijand te tricken en om te ontkomen aan hectische situaties. Je kunt namelijk onzichtbaar worden voor een korte tijd en ook is de snelheid van Sombra omhoog geschroefd. De cooldown hiervan bedraagt zes seconden. Als Sombra wordt beschadigd tijdens het onzichtbaar zijn, dan kan iedereen haar gewoon weer zien.

Tot slot meldde icominblob wat over de EMP skill van Sombra. Deze zorgt er namelijk voor dat vijandige ‘electronics’ worden belemmerd. Sombra dropt een ULT, waardoor eletromagnetische straling wordt opgewekt. Als vijanden binnen de straal van dit malle ding komen, dan zijn zij nog niet jarig. Zo heeft Winston bijvoorbeeld een eletronisch schild, maar die is onbruikbaar binnen deze straal.

     

Blaster Master Zero komt naar de 3DS

In 1988 verscheen de NES-klassieker Blaster Master en deze titel maakt volgend jaar ook zijn opwachting op de Nintendo 3DS. De Japanse ontwikkelaar Inti Creates heeft de licentie van de game verkregen van en daardoor mogen we ons opmaken om volgend jaar te knallen op de handheld. De game zal in de lente van 2017 verschijnen in de 3DS Shop in Japan, maar een Europees releasekader is nog niet bekend. Het gaat om een nieuwe game en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe naam bij: Blaster Master Zero.

De originele game dient als basis voor deze nieuwe versie, maar wel worden er nieuwe gameplay-elementen, nieuwe areas en bazen, verse subwapens en mogelijkheden om buiten de tank te strijden toegevoegd.

De Wacht heeft hier wel zin in, maar het is erg jammer dat de game niet pre-installed is op de NES Mini die volgende week uitkomt. Het apparaatje ligt hier vanaf 11 november in de winkels. De Wacht verwacht dan ook dat je de deur dichtlaat voor snoep bietsende kids.

          

Blizzard werkt aan grote contentupdate voor World of Warcraft: Legion

World of Warcraft lijkt onsterfelijk, want nog altijd wordt er met bloed, zweet en tranen aan de MMORPG gewerkt. De onlangs uitgebrachte expansion Legion krijgt er binnenkort een nieuwe contentupdate bij, die verschijnt met patch 7.2: The Tomb of Sargera.

Blizzard zou Blizzard niet zijn als de ontwikkelaar in hoog tempo nieuwe content zou uitbrengen. Patch 7.1 is net een paar weken geleden uitgebracht, maar er wordt nu al gepraat over patch 7.1.5 en zelfs al over patch 7.2. De eerstgenoemde is een kleine update, maar 7.2 is er eentje die interessanter is. Deze update brengt spelers terug naar de bron van de invasie van het kwaad: The Broken Shore. Hier kicken zij de asses van de Burning Legion om de gevallen helden van de Horde en de Alliance te wreken. Klinkt ontzettend spannend, maar wat zit er precies in de update?

The Tomb of Sargera brengt een nieuwe raid met zich mee, een nieuwe dungeon, hervatting van de Class Order campagne, PvP Brawl, 12 class mounts en nog veel meer.

Tijdens de Class Order-campagne wordt er tevens een nieuwe factie geintroduceerd: de Armies of Legionfall. Spelers helpen hen om voet aan de grond te krijgen op het eiland, en dit gaat gepaard met nieuwe uitdagingen en quests. En jawel: hier hoort natuurlijk ook nieuwe loot bij.

Releasedata voor de patches zijn nog niet bekend, maar het is in ieder geval duidelijk dat Blizzard met veel liefde aan jullie denkt. Voor de patch notes van 7.1.5 kun je in ieder geval hier terecht, op het forum van Blizzard.

   

Bedankt voor het lezen een keep it real, homies!  

 

 

 

 

 

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord