Een weekend lang gratis Overwatch spelen 

Een weekend lang gratis Overwatch spelen 2016-09-02T06:57:19
Volgend weekend gratis Overwatch spelen, een scherpe aanbieding voor de Xbox One en Lindsay Lohan die een rechtzaak verliest. Er is weer genoeg gebeurd in gameland vannacht en de Wacht biedt het je op een presenteerblaadje aan. Ook moet en zal hij wat extra liefde geven aan Snorlax, die de volledige Nintendo Direct heeft overheerst met zijn nieuwe moves. Check dus snel de Wacht!

Snorlax maakt je plat als een pannekoek

Oké, de Wacht weet heus dat jullie allemaal de Nintendo Direct al lang hebben gecheckt, echt waar. Maar, Pokéfan als hij is, moet hij toch écht even wat extra focus leggen op Snorlax. Freakin’ Snorlax! Toegegeven, die Alolan Rattata is cool met z’n kwaadaardige kleine muizensnor, maar de exclusieve Z-move van Snorlax slaat echt alles. De befaamde slapende dikzak is natuurlijk al sinds de eerste generatie games één van de meest herkenbare Pokémon, en weet er ook nu weer uit te springen. De wandelende zitzak heeft voor de verandering eens geen Pokéflute nodig om overeind te komen, en verpletterd met een angstaanjagende gedrevenheid elke tegenstander. Vet is hierbij vooral de animatie, die haast anime-achtig aandoet. Snorlax is hiermee het eerste voorbeeld van Pokémon met een unieke en exclusieve Z-move. Er zullen nog meer volgen. Wel zit er een kleine catch aan deze move: je moet Sun of Moon pre-orderen om toegang te krijgen tot dit monster. En ja, de Wacht gebruikte net het woord ‘catch’ om te refereren naar een Pokémon, #trots. Anyway, hier nog een keer deze glorieuze move:

   

Een weekend lang gratis Overwatch

Geïnteresseerd in Overwatch maar nog niet overgehaald? Blizzard’s got you covered! De open beta van de hero-based shooter – nog voor de release – was een gigantisch succes. Niet zo vreemd dus dat Blizzard de kans ziet om met een gelijksoortige actie nóg meer spelers te hooken aan hun game. Geheel gratis Overwatch dus, en wel volgend weekend. Van vrijdag 9 tot en met maandag 12 september kunnen bezitters van een console geheel kosteloos spelen. Blizzard meldt dat spelers toegang zullen hebben tot het volledige spel met alle content. Levels, loot en andere in-game zaken zullen bewaard blijven, mocht je besluiten de hele game te kopen tijdens de proefperiode. Dit geldt niet voor achievements of trophies. Pc-gamers moeten helaas met lede ogen toezien hoe hun consolebroeders genieten. Voor de Xbox One heb je Xbox Live Gold nodig en eigenaars van een PS4 hoeven zelfs helemaal nergens rekening mee te houden. PS Plus is trouwens nog wel nodig om de volledige game te kunnen spelen.

overwatch

overwatch 2

   

Take-Two > Lindsay Lohan

Ah, Amerika, the US of fucking A. Het land van obesitas, iets te vrijzinnige wapenwetten en natuurlijk bizarre rechtzaken. En van die laatste is nu weer een prachtvoorbeeld tot besluit gekomen. Lindsay Lohan heeft namelijk de rechtzaak verloren die ze aanspande tegen Take-Two Interactive voor het onrechtmatig gebruik van haar gelijkenis. De zaak werd in 2014 begonnen door Lohan en is vandaag dus verworpen. Lohan richtte zich eerst op GTA V personage Lacey Jonas, een irritante actrice met anorexia die onderdeel is van een aantal sidequests. Dit personage zou op haar gebaseerd zijn. Later legde ze de focus op de blonde chick in bikini die deel uitmaakt van het originele promotiemateriaal van de game.

lohan

Deze afbeelding zou rechtstreeks zijn gebaseerd op een foto van Lohan en daarmee inbreuk maakte op haar privacy. Uiteindelijk heeft een vijfkoppig panel van rechters besloten dat Lohan geen poot had om op te staan, en is ze met lege handen uit de strijd gekomen. Haar naam werd namelijk niet gebruikt, wat onder andere belangrijk was bij de beslissing. Zelfs als de afbeelding of het personage genoeg op Lohan zou lijken om relevant te zijn, zou er nog weinig aan de hand zijn. De wereld van GTA verschilt namelijk dermate van de onze dat er sprake is van overduidelijke fictie en satire. Dit wordt in Amerika beschermd door het Eerste Amendement. Lawyered!

lawyered

   
Microsoft wordt agressief met aanbieding Xbox One

Vlak voor Sony’s Playstation announcement van 7 september, geeft Microsoft nog even wat extra gas wat de marketing van de Xbox One betreft. Van nu tot en met 6 september krijg je bij aankoop van een Xbox One of Xbox One S namelijk gratis een gift card voor de Microsoft Store ter waarde van $50, een gratis Ubisoft game en zelfs $10 korting op de aanschaf van een Xbox One controller. Pretty sweet! Bij de Ubisoft game kan gekozen worden uit Watch Dogs, The Crew, Just Dance 2016 of Just Dance: Disney Party 2. De Wacht is oprecht excited voor die laatste! Daarnaast biedt de gratis cadeaubon je dus in feite nog een game voor nop, dit keer wel een degelijke. Wat aanbiedingen betreft kan het minder, maar of het genoeg zal zijn om potentiële klanten uit de gretige klauwtjes van Sony los te peuteren…

xbox one s

dance disney

    

Disney haalt Marvel’s Avengers Alliance neer

Niet alleen stripfans, ook veelvuldig gebruikers van Facebook zullen herkenning hebben bij de naam Marvel’s Avengers Alliance. Jaren is dit turn-based spel één van de meest stabiel presterende games op Facebook geweest. Voor mensen die op z’n tijd eens casual met superhelden wilden kloten was Avengers Alliance een uitkomst, en een verademing na alle Farmvilles en Candy Crushes van deze wereld. De game zag in maart 2012 het levenslicht en heeft zich sinds toen prima staande weten te houden. Eén van de vetste dingen was de manier waarop gebeurtenissen in de Marvel comics invloed hadden en speciale events teweegbrachten in de game. Nog maar een paar maanden terug kwam Disney met deeltje 2, dus een mooie toekomst leek gegarandeerd voor dit kleine doch fijne gratis te spelen spelleke. Toch heeft Disney besloten aan het eind van deze maand de stekker uit beide games te trekken, 1 én 2 dus! Het blije muizenimperium geeft aan zich meer te willen richten op andere mobile games. Zuur Disney, heel zuur!

marvel aa

marvel aa 2

    

Nieuwe Gears 4 trailer showt Horde 3.0

Liefhebbers van last stand actie en wave-based gameplay zullen ook in Gears of War 4 weer aan hun trekken komen. De trailer die vandaag verscheen geeft ons een bruut inkijkje in de nieuwe Horde gamemode van Gears. En man, wat ziet dit er weer lekker uit. In deze spelvariant kan je met maximaal vijf spelers vijftig golven aan vijanden bestrijden. Tussen het schieten door ben je bezig met het bouwen van verschillende soorten verdedigingen. Helemaal nieuw is de onderverdeling in klassen. Je kunt de hordes namelijk te lijf gaan als Engineer, Soldier, Scout, Sniper of Heavy. Op zich vrij basic klassen voor een dergelijke modus, maar nog nooit eerder vertoond in Gears. Dit zal dan ook even slikken zijn voor doorgewinterde Horde-spelers, maar de Wacht ziet mogelijkheden. Als het goed wordt uitgevoerd kan dit een extra dimensie geven aan deze spelsoort, omdat je als speler een duidelijker rol hebt te vervullen en meer unieke mogelijkheden krijgt dit te doen. Benieuwd naar meer!

 

Tot zover deze Wacht. Alvast een fijn weekend!

- Nick out - 

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord