God of War 3 Remastered aangekondigd 

God of War 3 Remastered aangekondigd 2015-03-21T03:13:32
Het regent HD remakes in deze Nachtwacht! God of War 3 komt officieel naar de PlayStation 4, maar er zijn ook geruchten over Gravity Rush en Crysis Trilogy. Daarnaast in deze N8W8 nog een vleugje Deep Down, Tomb Raider en Dragon Age: Inquisition.

Gravity Rush Remake?

Zit je er weer klaar voor? Cola, chips en zout bij de hand? Dan knallen we meteen de Nachtwacht in met een geruchtje over weer een nieuwe remake. Op de Xbox 360 en vooral de PS3 zagen we heruitgaven van een hoop wat oudere games en nu op de Xbox One en de PS4 worden juist de Xbox 360 en PS3 games opnieuw uitgegeven met wat nieuwe grafische toeters en bellen. Maar wacht, er zijn uitzonderingen!

Gravity

Zo ligt vanaf nu de PSP remake Final Fantasy Type-0 HD in de winkels en als we de geruchten mogen geloven, komt ook de PS Vita game Gravity Rush naar de PlayStation 4. Dit denken we te weten door het Koreaanse rating board, die de game vermeld en van een rating heeft voorzien.

Een game een rating geven, zonder dat de game bestaat lijkt de Wacht wat lastig, dus het zou zomaar kunnen dat Gravity Rush inderdaad nog naar de PS4 gaat komen. Door nu met het volgende remake gebeuren!


Crysis Trilogy Remastered?

WTF? Nog een gerucht over een eventuele remake van een oude game? Jazeker en zelfs dit is niet de laatste, maar daarover later meer in deze Nachtwacht. Laten we voor nu beginnen met het gerucht dat er waarschijnlijk een Crysis Trilogy in de maak is, die in ieder geval gepland staat voor de PlayStation 4. Er is namelijk iemand gespot, die Crysis 2 wilde gaan streamen op de PS4!

Crysis

Toen de dude in kwestie door oplettende gamers meteen werd gevraagd hoe hij aan Crysis 2 voor de PlayStation 4 komt, stopte hij meteen de stream en ging offline. Vreemde shit, toch? Het heeft toch wel veel weg van een typisch ‘oeps momentje’.

Je zou nog kunnen denken dat hij misschien de PS3 versie via PlayStation Now speelde, maar ten eerste is Crysis 2 op dit moment helemaal niet beschikbaar en ten tweede is het helemaal niet mogelijk om PS Now games te streamen via Twitch! Het lijkt een duidelijke zaak.


Gamers mentaliteit

De Wacht heeft hier ontzettend veel last van!

Losing


Dragon Age hidden quest gevonden

Er is iets vets aan de hand in het land van Dragon Age: Inquisition. Zoals je ongetwijfeld weet (of voor kunt stellen), zit de nieuwe Dragon Age vol met missies, side quests en voornamelijk een shitload gebieden en geheimen om te ontdekken. Volgens de devs zitten er zelfs nog quests in de game, die nog niet ontdekt zijn en verklapte vervolgens een geheim, waarmee je een bijzonder item kunt verdienen.

Age

Gamers gingen als een malle op zoek en kwamen al snel een verborgen klein stenen huisje tegen. Als je daar 50 keer opspringt (hoe verzin je het), zal je een stem horen die je vraagt om 10 Crystal Grace items. Check de ontdekking van deze quest hier.

Gamers kwamen er echter achter dat dit nog niet het einde was en er na het unlocken van de quest ergens nog een kistje moet verschijnen en dat hele proces kan je hieronder in het filmpje checken. Als je de locaties zelf wil ontdekken moet je zeker niet kijken, maar de Wacht is er vrij zeker van dat je dit nooit in je eentje had bedacht en ontdekt.


Tomb Raider in co-op

100% would play!

Lara


Korte PSN maintenance

Newsflash! Aankomende maandag is het weer zover, het PlayStation Network gaat weer eens plat voor de nodige onderhoud. In tegenstelling tot andere keren duurt de maintenance gelukkig niet zo heel lang, van 17.00 tot 19.30 uur. Wat wel opvalt, is dat Sony heeft laten weten dat er ook na die tijd problemen kunnen zijn met het PSN door het uitvoeren van tests. Wat dit precies inhoudt heeft Sony niet bekend gemaakt, maar het zou natuurlijk met de aankomende firmware 2.50 te maken kunnen hebben.


Ontwikkelen van Deep Down is lastig

Tijdens de PlayStation Meeting in februari 2013, toen Sony de PlayStation 4 aankondigde, kregen we voor het eerst footage te zien van Deep Down. In de beelden zagen we een ridder-achtige dude, die aan het vechten was met een vuurspugende draak en op de Tokio Game Show later dat jaar werd duidelijk dat Deep Down een free to play action RPG wordt met random generated dungeons.

Het was de bedoeling dat de game in ieder geval in Japan een bèta zou krijgen rond dezelfde tijd als de launch van de PS4, maar dat is niet gebeurd. Er zou daarna een bèta komen in de zomer van vorig jaar, maar ook dat werd weer verplaatst. Wat is er aan de hand met die game? Teruki Miyashita, de producer van Deep Down, laat nu weten dat vooral het begin van de ontwikkeling erg moeizaam ging.

Deep

"For starters, there's the whole process of developing games for the newest next-generation consoles. Every solution we came up with seemed to create more problems than it solved, so it has really been one step forward, two steps back the whole way. On top of all that, we had to tune up the servers for the online management aspects. We had a really hard time trying to develop a game that combined all the elements. We are putting our shoulder to the wheel with the development of Deep Down. We just ask for a bit more patience from our users."

Deep Down staat nu gepland voor ergens dit jaar, maar het zal sowieso wel eind dit jaar worden. Tenzij de game weer wordt uitgesteld natuurlijk, dat is sowieso een beetje een rage op het moment.


God of War 3 Remastered aangekondigd

OMG, het regent HD remakes! Je zou denken dat je de PlayStation 4 en Xbox One hebt gekocht voor de vette nieuwe games, die je op de PlayStation 3 en Xbox 360 niet meer kunt spelen, maar niks is minder waar. De ene na de andere last-gen game wordt grafisch opgepoetst en krijgt een nieuwe release op de current-gen en deze keer is niemand minder dan Kratos aan de beurt. God of War bestaat namelijk 10 jaar en dat wordt op deze manier gevierd.

GoW

Er waren al langer wat geruchten dat God of War 3 weleens naar de PlayStation 4 zou kunnen komen en dit is zojuist door Sony bevestigd. God of War 3 Remastered komt in juli 2015 naar de PlayStation 4 in volle 1080p/60fps glorie. Check de trailer hieronder!

REACTIES (54) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord