Gerucht: Nintendo Online komt pas in de herfst 

Gerucht: Nintendo Online komt pas in de herfst 2018-01-02T00:02:36
Komt er binnenkort een nieuwe Nintendo Direct? Gaat Nintendo Online pas in de herfst van 2018 live? Wat staat Final Fantasy te wachten in 2018? Er wordt er weer op los geteased en gelekt in de gamesindustrie en in deze N8W8 lees je er alles over.

woestijn


Het is 2 januari en de Wacht voelt zich als een dorstige Egyptenaar die in de woestijn naarstig op zoek is naar een slok water. Hoe kan er nou geN8W8 worden als er in de verste verten geen nieuws te bekennen is? Nou, dat ga je nu uitvinden in de eerste N8W8 van 2018! 

egypte
  

Nintendo Online-dienst pas in herfst 2018 volgens Nintendo Italië 

Nintendo Italië had tijdelijk op de website staan dat de online-dienst voor Switch pas in de herfst van 2018 live gaat. Nintendo nog even niet Online dus! Het zou wel balen zijn, hoor. De dienst was ons immers eigenlijk in de herfst van het afgelopen jaar beloofd. Inmiddels staat er weer dat het 2018 is en niet specifiek wanneer, maar de kans is natuurlijk groot dat we pas betaald online NES-titels kunnen downloaden als de blaadjes weer van de bomen vallen.

nintendo online
  

Amazon hint naar nieuwe Nintendo Direct

Meestal vindt er wel een Nintendo Directje plaats in januari, denk bijvoorbeeld aan die o-zo belangrijke uitzending over Switch vorig jaar. Op het moment van schrijven is er nog geen Nintendo Direct aangekondigd door Nintendo, maar Amazon heeft afbeeldingen geupload waarin te lezen is “just announced at the Nintendo Switch event”. Zou het? Het gaat om achttien van dit soort plaatjes, maar het kan uiteraard gaan om zowel Amiibo als games. Thanks voor het opletten @videogamedeals.

switch
  

Miyamoto: “Nintendo zoekt jonge ontwerpers die niet alleen maar gepassioneerde gamefans zijn”

De New York Times heeft weer een interview mogen houden met Miyamoto en daarin legt de levende legende meer uit over naar wat voor mensen Nintendo op zoek is wanneer er een vacature bij het bedrijf openstaat. Bovendien gaat hij in het interview ook in op het succes van Switch. Het leest lekker weg, hier vind je het artikel, waarin de man eindigt met de epische uitspraak: “Onderschat Nintendo nooit”. Nou, kom maar op met die Nintendo Direct dan!

miya
  

Naoki Yoshida: “2017 was geweldig voor Final Fantasy XIV, meer in 2018”

Het is niet heel erg spannend, maar director Naoki Yoshida heeft zich op het forum van FFXIV zeer positief uitgesproken over Final Fantasy XIV. Het was volgens hem een fantastisch jaar met een groot succes van Stormblood en “meer online spelers dan ooit tevoren”. De eerste grote update voor het spel wordt verwacht tegen het einde van deze maand (patch 4.2), en er komt in Noord-Amerika dit jaar een speciaal Final Fantasy Fan Festival dat vervolgens in 2019 in Parijs en Japan zal plaatsvinden. Yoshida deelde ook nog het onderstaande beeld, dat mogelijk iets teased over de toekomst van de game. Yep, er wordt zo aan het begin van het nieuwe jaar weer een heleboel vaag gedaan en georakeld in de gamesindustrie.

script
  

Dragon Ball Z-schoenen in de maak

Misschien is het een beetje vreemd, maar veel gamers zijn sneakerfreaks dus de Wacht meldt het toch maar even: er komt dit jaar een samenwerking tussen Adidas en Dragonball Z. Als je daar blij van wordt, ga dan gauw je bankrekening spekken: er komen maar liefst 7 verschillende schoenen uit de anime. Het is nog niet bekend hoe ze eruit gaan zien, alleen dat ze in de herfst worden verwacht, aldus @theyeezymafia.

dragon ball
  

Destiny 2-speler is bijdehand over Bungies Infinite Forest

Sommige mensen noemen het een van de grootste fouten in de historie van Bungie, anderen zijn iets realistischer, maar goed: Bungie’s Infinite Forest in Destiny 2 bleek niet zo heel erg oneindig als verwacht. Sommige mensen hoopten dat het een beetje zoals Diablo III’s Rift-mechaniek zou werken, maar dat was niet het geval. Het was juist een excersitie met slechts een paar activiteiten en zonder dat je er altijd in kunt gaan wanneer je maar wil. Stom. Een speler vind het zo stom, dat hij in twee dagen een soort demo van het Infinite Forest heeft gezien dat hij graag had gewild:


  

Star Wars: The Last Jedi heeft 1 miljard dollar aan inkomsten 

Het is nog niet genoeg voor het nieuwe record, maar The Last Jedi is goed op weg. De nieuwste Star Wars-flick heeft namelijk al 1,04 miljard dollar opgebracht. Avatar is nog altijd de koploper met 2,79 miljard dollar, gevolgd door Titanic met 2,19 miljard. Het is bovendien de vraag of The Last Jedi zijn grote voorganger gaat inhalen: The Force Awakens had maar liefst 2 miljard dollar aan inkomsten.

star wars
  

Astro Ninja Man verschijnt binnenkort op Nintendo Famicom

Wil jij lekker hyper aan je dag beginnen, check dan de trailer van Astro Ninja Man, een game die momenteel in ontwikkeling is voor… de Nintendo Famicom. Je leest het goed, de ontwikkelaar RIKI (bekend van Kira Kira Star Night DX) is nu een game aan het maken voor Nintendo Famicom. Het spel wordt verwacht in maart.


  

Champagne schieten in Splatoon 2

In navolging van de nieuwe paraplu in Splatoon 2, is er nu een nieuwe gun beschikbaar. Oliebollen schieten doet hij helaas niet, maar het is wel een champagnefles genaamd Squeezer die overal verf neerplopt. Het subwapen is Splash Wall en het speciale wapen is Sting Ray. Proost!

champagne
 

Nieuwe vreemde reclame voor Xbox Game Pass

Microsoft zet Sunset Overdrive op bijzondere manier in het sunnetje, want in de nieuwe commercial voor Xbox Game Pass wordt een Overcharge drankje gedronken voordat er keihard in de camera wordt geboerd. Charmant.


  

A Series of Unfortunate Events seizoen 2 in de lente op Netflix

Het was een geweldige film én een goede serie: A Series of Unfortunate Events. De serie was op Netflix te zien voor zijn eerste seizoen, en zal in de lente terugkeren voor een tweede seizoen met wederom Neil Patrick Harris in de hoofdrol. Tof! Check de grappige teaser hier:


  

Dat was de allereerste N8W8 van 2018. Niet zo denderend, het spijt de Wacht ten zeerste, maar dat wordt vast de komende dagen nog goedgemaakt. Fijne dag pandaag!

rollie

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord