Gerucht: nieuwe Call of Duty inclusief Modern Warfare Remastered

Gerucht: nieuwe Call of Duty inclusief Modern Warfare Remastered? 2016-04-28T00:25:46
Live vanuit een bad vol tranen van Nintendo-fans, rapporteert de Nachtwacht zich! Met geruchten over een Modern Warfare Remaster en nieuwe Dragon Age, Fire Emblem op je smartphone, het einde van Dark Souls en Game Grumps of Thrones!

Modern Warfare Remastered gratis bij nieuwe Call of Duty?

Volgens de little birds op het internet kunnen we volgende week dinsdag de officiële onthulling van de nieuwe Call of Duty verwachten. En volgens de Big Birds die PSN beheren gaat ie Infinite Warfare heten. Persoonlijk hoop ik dat dit duidt op Thanos als slechterik maar waarschijnlijk worden het weer gewoon Russen of Mexicanen.

En dan nu het gerucht waar jullie voor geklikt hebben: een gelekt stuk promomateriaal laat niet alleen het logo van Infinite Warfare zien maar ook dat van een Modern Warfare Remastered. Deze remake komt blijkbaar gratis bij de Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition. Lekkor!

Call of Duty: Infinite Warfare

Plaatje is afkomstig van fansite Charlie Intel maar houd het zoutvaatje paraat zolang Activision nog geen bevestiging geeft. Het logo kan zo worden nagemaakt en de getoonde releasedate is de vaste releaseperiode van elke Call of Duty. Toch zou het gaaf zijn als COD 4: Modern Warfare een remaster krijgt!

    

Nieuwe Dragon Age game op komst?

Meer onofficiële gameaankondigingen want nu wordt er ook gehint naar een nieuw Dragon Age… uh, product. Dragon Age executive producer Mark Darrah plaatste gisteren een cryptische video op zijn Twitter.

Dragon Age: Inquisition

De video toont een klein productieboekje met artwork van de fantasyserie. Helaas ook niet meer dan dat maar een dergelijke tease in de buurt van E3 maakt natuurlijk hongerig. Het zou een nieuwe game kunnen zijn of een ander product dat het Dragon Age universum verrijkt. BioWare toont sowieso op de E3 (of erbuiten op hun eigen evenement) Mass Effect: Andromeda, maar de RPG-bakker heeft in het verleden ook 2 games simultaan in productie gehad.

     

Fire Emblem en Animal Crossing komen deze herfst naar smartphones

Nintendo had gisteren schijt aan onze nationale feestdag en dropte zomaar een paar bommetjes over de Nintendo NX en Zelda NX. Je kan prima samenvattingen van Bas vinden hier en hier maar nog korter vertelt: 2016 lijkt een shitjaar te worden voor Nintendo-fans.

Nou ja, misschien niet totaal shit. Er is één belofte die Nintendo niet breekt en dat is dat hun populaire series naar smartphones komen. Big N heeft bevestigd dat we komende herfst Fire Emblem en Animal Crossing op onze telefoons kunnen spelen. Boem!

Nintendo Twitter

Het officiële persbericht blijft vaag over de releases maar dit is wat we nu weten. Fire Emblem wordt een meer toegankelijke versie van de tactische RPG. Nintendo kijkt ook of Animal Crossing communicatieopties kan krijgen voor de Animal Crossing-games op 3DS en Wii U. Tevens blijft Nintendo vaag over of de games gratis worden zoals Miitomo. Verwacht deze zomer meer info!

     

Dark Souls 3 director werkt aan nieuwe IP

Op de redactie zijn we nog niet klaar met Dark Souls 3 maar geestelijk vader Hidetaka Miyazaki is er wel klaar mee. Volgens hem komt er nog wel DLC voor DS3 de komende jaren maar daarna is de koek op. Zoveel zegt hij in een nieuw interview met GNN Gamer (via VG247): 

“Dark Souls 3 will have several DLCs like previous games. But there is absolutely no plan right now for any sequels, spin-offs, or tie-ins.”

Dark Souls 3

From Software heeft geen plannen voor nieuwe delen of spin-offs momenteel. Miyazaki is gestart aan de productie van een nieuwe IP. Dat is ook goed nieuws toch? Nee? Nou ja, in hetzelfde interview zegt Miyazaki dat hij na een jaartje of 5 wel weer een poging wil wagen. En als een van zijn collega’s het lief vraagt, mag die misschien ook een nieuwe Dark Souls maken. Dat wordt dus uitkijken naar de nieuwe IP van From Software!

     

In Engeland zijn gestolen Uncharted 4 exemplaren in omloop

In misdaad-nieuws, Uncharted 4 lijkt crimineel goed te gaan worden! Hahahahaha… ha… haaaaa, god wat word ik soms moe van mezelf.

Uncharted 4L A Thief's End

Anyway, een stel onverlaten hebben in Groot Brittannië een lading Uncharted 4 doosjes gestolen en daarom duiken er overal op het internet (met name eBay) foto’s van exemplaren op. Sony Worldwide Studios-baas Shuhei Yoshida meldt in een blog dat ze samenwerken met de politie aan het onderzoek. Het aantal gestolen Uncharted 4-exemplaren wordt niet genoemd. Shuhei schrijft ook dat Sony er alles aan doet om spoilers op het internet te voorkomen maar zegt tegelijkertijd dat we waakzaam moeten zijn.

Gelukkig hebben alle Uncharted-games hetzelfde plot. Maar als je het echt belangrijk vindt, blijf de komende weken vooral uit de buurt van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade. Hahahahahaha… ha… haaaaaaaaa… ik wil hem ook heel graag spelen hoor.

     

Tropico 5 en GoW: Ghost of Sparta zijn PS Plus games van mei

De gratis PS Plus-games voor mei zijn bekendgemaakt! Check hieronder de lijst of de begeleidende video.

PS4:

  • Tropico 5
  • Table Top Racing: World Tour
  • Switch Galaxy Ultra

PS Vita

  • God of War: Ghost of Sparta
  • Switch Galaxy Ultra

PS3

  • LocoRoco Cocoreccho!
  • Bionic Commando Rearmed 2

    

Eerste half uur gameplay van Kirby: Planet Robobot

Kirby: Planet Robobot verschijnt 10 juni pas in Europa maar in Japan mogen 3DS-bezitters deze week al aan de slag. Check hieronder het eerste halfuur van de nieuwe platformer.

      

Game Grumps of Thrones met Greyworm

Game Grumps doen ook mee aan de Game of Thrones promotie want ze hebben niemand minder dan Jacob Anderson te gast. Aka artiest Raleigh Ritchie aka Grey Worm in de HBO-serie. Deze unsullied blijkt een stuk grappiger te zijn zonder harnas en met… uh… zijn speer nog intact. Enjoy!

REACTIES (77) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord