Gelekte screenshots Fallout 4 

Gelekte screenshots Fallout 4 2015-11-01T00:22:53
De Wachtster wil de dagen tot de 10de zo dragelijk mogelijk voor jullie maken en komt daarom met mooie Fallout 4 plaatjes. Maar niet gevreesd: ook als je niets hebt met deze game is deze N8W8 heus leuk. Lees snel verder voor nieuws over Destiny, Batman: Arkham Knight en Assassin's Creed Syndicate.

Cats <3

   

Gelekte screenshots Fallout 4

Zonder twijfel (in ieder geval volgens onze Sven) is Fallout 4 de meest anticipated game van deze maand. Daarom willen we er natuurlijk zo veel mogelijk van zien... Zeker wanneer het gaat om een karrenvracht aan versche, gelekte screenshots rechtstreeks afkomstig uit de PS4-versie van deze game.

Fallout 4

Fallout 4

Fallout 4

Fallout 4

Fallout 4

Fallout 4 is vanaf 10 november te checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

Destiny microtransacties gaan als een malle

We zeggen ze niet te willen, maar uiteindelijk spenderen we (blijkbaar) toch massaal onze poen aan microtransacties.

Bovenstaande vlieger gaat in ieder geval mijlenver op voor Destiny, aangezien de nieuw geïntroduceerde microtransacties meerdere plekken innemen op de PlayStation charts voor de meest gedownloade betaalde add-ons. Met het Silver dat je via deze add-on packs binnensleept, kun je overigens onder meer emotes en Mystery Packs scoren.

Geinig feitje: de enige add-on die beter verkoopt dan dit Silver is de nieuwste uitbreiding voor Destiny, namelijk The Taken King.

Destiny

Het lijkt erop dat steeds meer AAA-games gebruik maken van microtransactie, denk maar eens aan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Assassin’s Creed Syndicate.

Tijd om eens eerlijk te zijn PUmmunity... Hoeveel gebruik maken jullie nou echt van microtransacties?

   

EA evalueert kansen en mogelijkheden met Nintendo

O, wat riepen al die ontwikkelaars en uitgevers een paar jaar geleden om het hardst dat ze toch zoveel games gingen maken voor de Wii U. De twee partijen die hierbij voorop liepen, waren Ubisoft en EA. Deze laatste zou komen met sportgames en andere grote titels, die perfect tot hun recht zouden komen dankzij  'de schitterende graphics en nieuwe gameplaymogelijkheden van de Wii U'.

Het liep echter anders voor de Wii U. Zelfs vrijwel geen enkele port van de grote titels EA wist het fijne apparaatje te bereiken.

EA <3 Ninty

Maar het lijkt erop alsof EA Nintendo toch niet geheel afgeschreven heeft. EA CEO Andrew Wilson sprak namelijk recentelijk nog gewoon over het evalueren van kansen en mogelijkheden tot samenwerking met Nintendo.

“And as it relates to Nintendo, we’ve had a tremendous relationship with them over the years. And we will evaluate any and all opportunities with them, in the same way we do all platform opportunities.”

Wilson noemt de NX niet met zoveel woorden, maar de Wachtster gaat er toch wel een klein beetje vanuit dat het deze nieuwste console van Nintendo gaat zijn die wellicht kan zorgen voor hernieuwde third party support. 

Tja, het is wellicht maar goed dat de Wachtster geen opperhoofd is bij Nintendo, want had ze meneer Wilson meteen duidelijk gemaakt waar ie zijn kansen en mogelijkheden kon steken...

   

Trailerovervloed

Hoppa, een nieuwe trailerovervloed waarmee de Wachtster weer 3 games in het zonnetje zet. Ditmaal een klein beetje aandacht voor Blade & Soul, Poncho en Animal Crossing: Happy Home Designer dat met een belachelijk schattige trailer komt.

   

Onvoorwaardelijk je geld terug voor PC-versie Batman: Arkham Knight

Je kon een paar dagen geleden al op onze glorieuze site lezen over de trubbels die de PC-versie van Batman: Arkham Knight nog steeds plagen. Ook de mensen van Digital Foundry hebben nog steeds geen hoge pet op van deze game:

“In conclusion, this is a wholly sub-optimal release that remains one of the most disappointing PC versions we've played - improvements have been made since launch, but we can't help but wonder just how much work has gone into getting this game into shape - especially in the last month since the interim patch was deployed.”

Het is dan misschien ook niet geheel verwonderlijk dat Warner Bros. nu met een onvoorwaardelijk refund programma komt voor mensen die hun geld terug willen.

De ontwikkelaar laat op de Steam-pagina van de game weten dat het hen zeer spijt dat klanten nog steeds niet blij zijn met hun versie van Batman: Arkham Knight. Men geeft aan hard gewerkt te hebben de standaard te bereiken die hun klanten verdienen, maar dat velen van hen jammer genoeg nog steeds issues ervaren.

Batman: Arkham Knight

Ben jij of ken jij iemand die niet blij is met zijn of haar PC-versie van Batman: Arkham Knight wees dan gerust dat je tot het einde van dit jaar je geld terug kan krijgen, ongeacht de hoeveelheid tijd die je reeds gespeeld hebt. Datzelfde geldt voor de DLC-pass, maar dan alleen als je deze wilt inleveren tezamen met de volledige game. Wil je Warner Bros. toch nog een kans geven Batman: Arkham Knight ook op PC tot een succes te maken, dan belooft de ontwikkelaar te blijven werken aan de overgebleven problemen.

Raak overigens niet meteen in paniek als je niet onmiddellijk een refund kan krijgen… Volgens Steam zijn er wat issues met de procedure…

   

Download de Assassin’s Creed Syndicate soundtrack via Uplay

Jullie zullen het wellicht niet geloven, maar het Ubisoft-platform Uplay klonk ooit best wel cool… Het zou spelers belonen voor het behalen van achievements. Extra leuk voor mensen die hun ePenis toch al zo groot mogelijk willen maken, maar ook interessant voor mensen die het behalen van achies normaal gesproken een vrij nutteloze aangelegenheid vinden.

In de praktijk bleken de beloningen van Uplay echter een beetje tegen te vallen. Verder dan een kostuumpje of Xbox 360-achtergrond ging het namelijk niet. En alhoewel nu ook niet spectaculair doet Ubisoft met Assassin's Creed Syndicate in ieder geval een aardige poging om de geïnvesteerde tijd en moeite toch enigszins leuk te belonen. Zo kun je namelijk 5 nummers van de soundtrack voor 30 Uplay-punten downloaden op je PC. En geloof de Wachtster, die is niet onverdienstelijk.

Nu jij weer, Origin…

Maar goed, dan in ander Assassin’s Creed Syndicate nieuws: de mensen van Digital Foundry hebben flink wat uren gemaakt in de PS4-versie van de game om een timelapse te maken waarin alle bekende toeristische trekpleisters in Londen te zien zijn. Het ging hen vooral om de ‘time of day dynamic lightning’ te laten zien, maar de Wachtster vindt het eigenlijk gewoon best een mooi filmpje geworden. Check ‘m hieronder.

   

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen aandacht voor de geschiedenis van (een van) de grootste franchises in de geschiedenis, namelijk: Call of Duty. Ook zie we Master Chief reclame maken voor Halo 5: Guardians / snoepjes ophalen bij Stephen Colbert.

   

Lekker koesen!

REACTIES (59) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord