Gelekte gameplaybeelden van Mass Effect Andromeda 

Gelekte gameplaybeelden van Mass Effect Andromeda 2016-04-04T09:49:18
In de nasleep van 1 april heeft de Wacht al zijn bronnen drieëndertig keer moeten checken, maar het is hem toch gelukt om feit en fictie te scheiden. Zo komt Everybody’s Gone to the Rapture écht naar PC, is er écht Mass Effect: Andromeda gameplay gelekt, wil Phil Spencer écht geen Xbox One and a Half, en is er meer. Echt, hoor. Goedemiddag!
ASUS are proud to announce the next step in VR technology.

           

The Chinese Room bevestigt dat Everybody’s Gone to the Rapture naar PC komt

Yesch! Den kogel is door den kerk: Everybody’s Gone to the Rapture komt daadwerkelijk naar PC, zo maakt ontwikkelaar The Chinese Room via Twitter bekend. De PC-tegenhanger van de voormalige PS4-exclusive heeft helaas nog geen releasedatum gekregen, maar de Wacht is al lang blij dat hij geen PS4 in huis hoeft te halen om de verlaten wereld van Everybody’s Gone to the Rapture te kunnen ontdekken.

                   

Final Fantasy XV hoeft niet per se tien miljoen keer verkocht te worden

De Wacht meldde deze week vrolijk dat Square Enix maar liefst 10.000.000 kopieën van Final Fantasy XV moet verkopen voordat de ontwikkelaar tevreden is, maar dat schijnt niet helemaal waar te zijn. Hajime Tabate bleek niet helemaal goed begrepen te worden toen hij de uitspraak maakte, want Squeenix heeft op het nieuws gereageerd door te zeggen dat er sprake is van miscommunicatie. Er werd intern wel degelijk gepraat over 10 miljoen verkopen, maar dat aantal wordt gezien als een ambitieus doel. De ontwikkelaar meldt het volgende (via Game Informer):

Final Fantasy XV

We’d like to make a comment on the news reports that state Hajime Tabata, Director of FINAL FANTASY XV, commented that FINAL FANTASY XV needed to sell 10 million copies to recoup the investment at the press conference held yesterday in LA.

We believe there was a communication problem during the conference. In fact, Tabata was referencing 10 million copies only as a high goal which the development team set to realize their ambition to make the ultimate FINAL FANTASY game. And the comment was never meant to be referred as a recoup line of the investment.

                     

Hoe de Wacht vandaag met elk nieuwtje omging

View post on imgur.com

                       

De troll-rubriek

Het was gisteren natuurlijk 1 april, en daarom konden enkele uitgevers en ontwikkelaars het niet laten om een paar grapjes en grolletjes uit te halen. Zo kwam Blizzard met een ‘heuse’ Hearthstone-MMO aanzetten, probeerde Nintendo ons ervan te overtuigen dat er Splatoon-arcadekasten in de maak zijn en verblijdde CD Project Red ons gisteren al met een hilarische video over de bugs van The Witcher 3. Een van de tofste ‘pranks’ is toch wel de mix-up die ontwikkelaar tinyBuild Games voor ons in elkaar heeft gezet; fans van Super Hot en Clustertruck zullen hun lol in ieder geval niet op kunnen. Download Super Truck hier. Trouwens, heb je het nieuwste personage van Overwatch al gezien?

Overwatch Ned Flanders

                      

Gratis Jirachi voor Pokémon Omega Ruby-, Alpha Saphire- en X&Y-spelers

                        

Sony Computer Entertainment heet vanaf vandaag Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment

                

Schieterij in nieuwe gameplayvideo van Escape From Tarkov

                         

Phil Spencer heeft geen oren naar Xbox One and a Half

Leuk en aardig, die geruchten over de PS4.5, maar volgens Xbox-baas Phil Spencer hoeven we geen Xbox-tegenhanger te verwachten. De Xbox One and a Half zal dus niet gemaakt worden, en Spencer legt tijdens Microsofts Build 2016 Developer Conference uit waarom (via Game Informer):

I’m not a big fan of Xbox One and a half. If we’re going to move forward, I want to move forward in big numbers. I don’t know anything about any of the rumors that are out there, but I can understand other teams’ motivations to do that. For us, our box is doing well. It performs, it’s reliable, the servers are doing well. If we’re going to go forward with anything, like I said, I want it to be a really substantial change for people – an upgrade.

                            

Nieuwe verhaaltrailer van Valkyria Chronicles Remastered

                           

Japanse reclame van PS3-/PS4-/PS Vita-exclusive Utawarerumono: The Two Hakuoro

                         

De eerste beelden van Mass Effect: Andromeda zijn gelekt

Het heeft even geduurd, maar we krijgen vandaag eindelijk de eerste gameplaybeelden van Mass Effect: Andromeda te zien. Oké, EA is het er niet mee eens en probeert om alle sporen van de video te wissen van het internet, maar dat weerhoudt de Wacht er niet van om alsnog een poging te doen en de video hieronder te delen. Helaas is er geen bijpassende audio te horen in de video, maar we zien al wel een paar nieuwe dingen voorbij komen. Zo lijkt het erop dat we voor het eerst in de franchise kunnen springen met behulp van een jetpack en zijn de Krogans terug van weggeweest. Natuurlijk wordt er van alle kanten “april fools” geroepen, maar als je het aan de Wacht vraagt zien de beelden er net even iets te goed uit om een slechte 1 april-grap te zijn, om nog maar te zwijgen over het feit dat EA achter de beelden aan zit. Ook wordt er op NeoGAF geopperd dat het gaat om beelden uit 2014, of dit waar is zal nog moeten blijken.

                       

Snel vechten, tornado’s creëren en rondrennen als de Flash in GTA V

Nerdy GTA V-spelers opgelet, met een van de tofste mods voor GTA V ooit wordt het namelijk mogelijk om als niemand minder dan de Flash (de Scarlet Speedster zoals we hem kennen uit de serie) door Los Santos te sprinten. Ook kun je het kostuum van Zoom aantrekken, en met bijbehorende blauwe bliksem achter je aan de nodige schade aanrichten. Door de mod kan de speler lopen op water, verdomd snel auto-healen, tegen muren oprennen, tornado’s creëren en de nodige hartaanvallen veroorzaken bij NPC’s. Je kunt de mod (stiekem een script) hieeerrrr downloaden.

                             

Een geheimzinnige maanbasis in POLLEN gameplay-preview

P.O.L.L.E.N. is een exploratiegame van de Finse ontwikkelaar Mindfield Games, waarin je (al dan niet met een VR-headset op je hoofd) een maanbasis moet ontdekken. De game speelt zich af in het jaar 1995, in een tijdlijn waarin JFK nooit vermoord werd en het internet nooit is uitgevonden. Hoe afschuwelijk dat de Wacht ook in de oren klinkt, moeten we niet vergeten dat het om een game gaat;. het gebrek aan internet zorgde wel voor een boost in de ruimtevaart, wat een mogelijkheid bood voor de kekke maanbasis om gebouwd te worden. POLLEN komt uit op 420, uhh, 20 april, en de game zal ook te spelen zijn met behulp van Oculus Rift en HTC Vive.

                          

Nieuwe developer diary van Divinity: Original Sin 2 toont dat VR niet cool is

                            

Romance of the Three Kingdoms 13 komt in juli naar PC en PS4

Na acht jaar afwezig te zijn geweest is Romance of the Three Kingdoms terug, en hoe! Met de aankondiging van deeltje 13 viert Koei Tecmo het dertigjarige bestaan van de franchise, en daar hoort natuurlijk een trailer bij. De strategy-game zal op 5 juli uitkomen in Noord-Amerika, en hoewel er nog geen officiële Europese releasedatum bekend is gemaakt, verwachten we hem niet al te veel later ook op ons continent. Romance of the Three Kingdoms 13 komt uit voor PC en PS4.

                             

Zo, dat zit er weer op. Fijn weekend!

View post on imgur.com

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord