Geen rust voor Naughty Dog 

Geen rust voor Naughty Dog 2016-05-25T04:48:43
De kunstenaren bij Naughty Dog doen het niet rustig aan en zijn al druk bezig met het volgende project! Verder geruchten over een nieuwe Sonic game, Horizon: Zero Dawn in LA, Turtles in Manhattan en de launch trailer van de nieuwe Mirror’s Edge.

Nieuwe Sonic?

Moguh! De Wacht zit er weer klaar voor en begint deze keer met een gerucht over de bekendste en ook meteen enige blauwe egel die we kennen, Sonic The Hedgehog. Ooit speelde de snelheidsduivel de hoofdrol in fantastische games, maar dat is nu alweer zo’n beetje 25 jaar geleden. Watte, 25 jaar? Tijd voor een feestje!

Er gaan al langer geruchten dat er een nieuwe Sonic game in de maak is ter ere van zijn 25-jarige bestaan en nu doet Team Sonic zelf wat olie op het vuur door onderstaande pic op Twitter te zetten.

Sonic

Volgens de Wacht een duidelijke zaak dat er inderdaad een nieuwe Sonic game in ontwikkeling is, maar wat voor soort game het gaat worden is nog onduidelijk. De Wacht hoopt in ieder geval heel hard op een game in de stijl van de Sonic games 25 jaar geleden.


Horizon: Zero Dawn klaar voor E3

Holy shit, nog maar 3 weekjes slapen, voordat de E3 weer losbarst! Het belooft weer een epische week te worden, waarvoor het PU team wederom zal afreizen naar Los Angeles, maar Guerrilla Games is er al. Tenminste, de medewerker bij Guerrilla die verantwoordelijk is voor de stickers heeft alvast flink zijn best gedaan.

Horion


Turtles launch trailer

Teenage Mutant Ninja Turtles, Heroes in half shell, turtle power! Zit het liedje nu in je hoofd? Graag gedaan. Nu zit je ook meteen in de juiste stemming om de launch trailer van Mutants in Manhattan te checken. Koekeloer hieronder.


Voornaam: Dragon

Achternaam: Ball Z

DBZ


Geen rust voor Naughty Dog

Gaat de Wacht het zeggen? Ja, de Wacht gaat het zeggen. Uncharted 4 is een van de beste games ooit gemaakt! Het is werkelijk ongelooflijk wat een absoluut meesterwerk Naughty Dog heeft gemaakt en je zou zeggen dat de ondeugende honden wel even van een vakantie mogen genieten. Nou misschien heel even dan, want de studio is alweer druk bezig met de volgende game.

Naughty Dog is op zoek naar nieuw talent om het team te komen versterken. Ze zijn op zoek naar een:

Naughty

“Designer for Single Player for a game that will have emotionally engaging third-person action gameplay and levels. Want to help make Naughty Dog’s next game?”

Het gaat waarschijnlijk echt nog wel even duren, voordat we te zien krijgen waar Naughty Dog nu mee bezig is. Er gaan geruchten dat het The Last of Us 2 is, maar zeker is dat allerminst. De Wacht zou The Last of Us 2 absoluut gruwelijk vinden, al zal er nu voor altijd een stille hoop blijven op Uncharted 5. Gonna miss you, Drake.


Mirror’s Edge Catalyst launch trailer

Vanaf 9 juni mogen de running sneakers eindelijk weer uit de kast gehaald worden voor de nieuwe Mirror’s Edge! Het heeft even geduurd, maar binnenkort gaat het nieuwe avontuur van Faith dan echt beginnen en aan de launch trailer te zien zou het best weleens een meesterlijk avontuur kunnen worden. Het is misschien wat vroeg voor een launch trailer, maar dat maakt hem niet minder vet.

REACTIES (76) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord