"Geen crossplay in Fallout 76 is Sony's schuld" 

"Geen crossplay in Fallout 76 is Sony's schuld" 2018-06-30T13:15:15
Sony ligt deze week flink onder vuur door haar mening over crossplay. Dat zagen we bij Fortnite al misgaan en nu ook bij Fallout 76. Bethesda ligt echter zelf ook niet lekker, want Warner Bros. zegt dat het liegt over de Westworld game. Lees het in de WKNDW8!

gone with the wind

Dag lieve lezers! 30 juni, vandaag in 1936 kwam het boek Gone with the Wind uit en vandaag in 2017 verliet Helga van Leur RLT4 na er 20 jaar het weerbericht te hebben gedaan. Heftig. Het is de allerlaatste dag van juni, heb je er een beetje een goede maand van gemaakt? Zo niet, doe iets! Maar lees eerst even deze WKNDW8...

weervrou
  

"Sony houdt ontwikkeling crossplay tegen"

Sony is niet zo behulpzaam als iedereen zou willen, meent Todd Howard, game director bij Bethesda. Hij verwijst dan naar het feit dat Fallout 76 niet crossplay kan worden gemaakt, omdat PlayStation schijnbaar roet in het eten gooit. Bethesda wilde het heel graag omdat cross-platform multiplayer een grote trend is, maar Sony houdt dit tegen. Shtom.

fallout
  

Poster voor Glass toont universum M. Night Shyamalan

In de poster voor Glass, de nieuwe film van M. Night Shyamalan, is te zien dat Split en Unbreakable inderdaad verbonden zijn. Heel gaaf om dat te zien, want je Wacht heeft een klein zwak voor deze creatieve filmmaker. Glass verschijnt pas in januari 2019, dus we moeten wel even geduld hebben.

glass
  

The Crew 2 was onspeelbaar op Steam, nu niet meer

Misschien is het je opgevallen dat The Crew 2 het even niet deed op de PC. Dat klopt, want er was een probleem met Steam waardoor er een CD key werd gevraagd die je uiteraard niet hebt als je de game digitaal aanschaft. Het euvel is inmiddels verholpen, dus je kunt er weer lekker op los crewen.

the crew
  

Hollow Knight is al meer dan 250.000 keer verkocht op Switch

Team Cherry heeft onthuld dat Hollow Knight al 250.000 keer is verkocht op Switch. Lekker bezig. Het is niet mega-veel, maar voor een kleinere titel als deze is het een goede prestatie. Er is een nieuwe patch in de maak om een paar bugs glad te strijken, maar verder is het spel een groot succes en zal het waarschijnlijk ook naar PlayStation 4 en Xbox One komen. 

hollowknight
  

Dit zijn de PC-specs van SHENMUE III

Er was een enquête gehouden onder de mensen die Shenmue III van een financieel hulpmiddel hebben voorzien en daarin is wat nieuws te lezen, namelijk wat de PC-specs zullen zijn van het spel. 100 GB mensen, holy moly.

Minimum:OS: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (64-bit OS Required)
Processor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) or better; Quad-core or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti or better (DirectX 11 card & VRAM 2GB Required)
DirectX: Version 11
Network: Broadband internet connection
Storage: 100 GB available space
Soundcard: DirectX 9.0c compatible sound card
Additional Info: Requires Steam Client to activate.


  

Google werkt mogelijk aan gamestreamplatform genaamd Yeti

Je zou denken dat Google het al druk genoeg heeft met het Nederlandse Google Assistant en de uitrol van Google Home, maar nee! Het gigabedrijf is nu waarschijnlijk bezig met games. Yup, in navolging van Microsoft en Sony is het bezig met een soort streamingplatform. Het heet nu nog Yeti en Google schijnt zelfs te overwegen gamestudio’s te kopen. Kotaku zegt dat het vijf bronnen heeft die dit bevestigen. De pitch zou zelfs zijn: “Stel je voor dat je The Witcher 3 speelt in een tabblad in je Chrome”. Natuurlijk houdt Google de lippen stijf op elkaar, maar het is zeker een mogelijkheid gezien de big bucks die worden gemaakt in de gamesindustrie.

yeti
  

Death End re;Quest krijgt mooi PS4-theme

Compile Heart heeft een nieuw theme voor PS4 uitgegeven van de JRPG Death End re;Quest en die is zo mooi dat je Wacht hem even moet delen. Switch op je PS4 dus even naar een Japans account en haal hem hier, want hij is niet in het Westen uit.


  

Warner Bros.: Bethesda heeft ongelijk over Westworld

Bethesda heeft vorige Warner Bros. aangeklaagd, weet je nog? Het ging om Westworld, de game die Warner Bros. heeft uitgebracht op mobiel en die erg veel overeenkomsten heeft met Fallout Shelter. Bethesda beschuldigde WB er niet alleen van een goede kopie te hebben gemaakt: de code van Fallout Shelter zou zijn gestolen! Oeeh… Nou, volgens WB is het allemaal niet waar. Er is geen bewijs voor dat er code is gestolen en ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft WB op het hart gedrukt dat wat Bethesda zei niet waar is. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

shelter
  

MapleStory 2 krijgt… Battle Royale!

Het is een uberschattige game, maar dat zegt niet dat er niet gevochten kan worden. MapleStory 2 wordt namelijk voorzien van een Battle Royale modus. Eerder dit jaar werd hij al aangekondigd, maar nu kun je in de laatste beta genieten van de Mushking Royale-modus. Je kunt je hier opgeven voor de beta, die loopt van 18 t/m 31 juli.


  

Shaq Fu stopt Barack Obama erbij

Hij zal het vast niet zelf geprogrammeerd hebben, maar maar Shaquille O’Neals game Shaq Fu wordt binnenkort uitgebreid met Barack Obama-dlc. De beat em up Shaq Fu: A Legend Reborn op PS4, Xbox One en Switch wordt uitgebreid met Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry. Het zal vooral draaien om onderwerpen die vroeger heel veel in comedies en andere satire voorbij kwamen.


  

A Fold Apart is zo schattig

Heb je wel eens een relatie op afstand gehad? Dan ken je het ongetwijfeld, het gevoel van jaloezie op al die mensen die je liefje wel dagelijks kan zien en dat vreselijke gemis, het denken: wanneer zien we elkaar weer? Het financiële plaatje: het kost zoveel om naar elkaar te vliegen of te treinen… Het is ellende, maar het is ook ergens wel romantisch. Dat gevoel kun je ook weer even voelen in deze prachtige game. Misschien heeft een collega van me hem al een keer geplaatst, maar hier nog even een keertje, A Fold Apart. Hij is nog in de maak, wanneer hij verschijnt is nog onbekend, want hij zoekt naar fondsen via FIG.


  

Lekker! Wolfenstein trailer op Switch uit

Wolfenstein 2 is nu uit op Switch en dat wordt door Bethesda gevierd met een heel vette trailer. Enjoy!


  

Starhawk voor PlayStation 3 gaat offline

Vanaf vandaag zijn de servers voor Starhawk offline. De PlayStation 3-game kan daardoor niet meer multiplayer worden gespeeld. Aaww.. einde van een tijdperkje weer!

starhawk
  

Food Fantasy aangekondigd

Je Wacht tikt dit in het zonnetje in de tuin met een bak aardbeien met chocolade, een ware Food Fantasy. Hey, dat is toevallig, dat is ook een game die net is aangekondigd. 20 juli verschijnt dit zoetsappige RPG adventure op iOS en Android.


  

Zo, geniet van die freaking geweldige zon en wees lief voor dieren. Fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord