Gears of War: Ultimate Edition-update voor Windows 10 unlockt framerate 

Gears of War: Ultimate Edition-update voor Windows 10 unlockt framerate 2016-05-12T02:12:04
Terwijl we al weer langzaam vergeten wie Douwe Bob is, meldt de Wacht zich met vers gamenieuws. Vannacht: de Gears of War: Ultimate Edition krijgt een broodnodige update, meer dan een miljoen mensen gebruikten Gear VR in april, de 2DS daalt in prijs, de TMNT tonen wat ze waard zijn en meer. Goedemorgen!

               

Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice krijgt Engelstalige trailer

Ook de zesde game in de advocatenfranchise Phoenix Wright: Ace Attorney komt naar het Westen, maar voor de herfst hier is kun je een stuk of honderd wetboekken gelezen hebben. Om je dit te besparen en het wachten makkelijker te maken heeft de Wacht hieronder een nieuwe trailer van Spirit of Justice geplaatst, gelukkig is het ook nog Engelstalig. Aan het einde van het jaar verschijnt Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice voor 3DS - op het moment is er op het internet ook een officiële anime over Phoenix Wright te vinden.

                    

Prijs van Nintendo 2DS daalt nog verder

Nintendo heeft vannacht bekendgemaakt dat de 2DS vanaf 20 mei in Noord-Amerika 20 dollar goedkoper wordt (via Polygon'. De prijs daalt dus van 100 naar 80 dollar, maar of de europrijs dezelfde daling zal ondergaan moet nog bevestigd worden. In augustus van vorig jaar onderging de Nederlandse 2DS-prijs ook dezelfde daling als de Amerikaanse – van 130 naar 100 euro -, dus er is hoop. De Wacht is zelf nog altijd in zijn nopjes met zijn 2DS, die een prima console blijkt voor zijn Nintendo-behoeften, dus dat Nintendo de handheld wat toegankelijker maakt kan hij alleen maar toejuichen. 

Nintendo 2ds

                  

Meer dan 1 miljoen mensen maakten in april gebruik van Gear VR

Oculus heeft vannacht bekendgemaakt dat meer dan 1 miljoen mensen de afgelopen maand een Samsung Gear VR op hun hoofd hebben gehad om een game te spelen, video te kijken of andere dingen te doen in een virtuele omgeving. Maar de populairste apps zijn niet de games – daar haal je hem toch niet voor in huis. Nee, volgens Oculus zijn zeven van de tien meest gebuikte apps video’s. Desalniettemin is de mijlpaal, als je het aan Oculus-baas Palmer Luckey vraagt, groot nieuws voor de VR-industrie:

Samsung Gear VR

                       

Rainbow Six Siege – Operation Dust Line vandaag uit

Verse DLC met de naam Operation Dust Line staat vandaag klaar voor spelers van Rainbow Six Siege, en dat vraagt natuurlijk om een trailer. Hierrr kun je lezen wat Operation Dust Line toevoegt en verbetert aan het tactische schietfestijn.

                      

Visions of quagmire…

Giggity. 

                       

Gears of War: Ultimate Edition-update voor Windows 10 unlockt framerate

Mocht je een PC onder je bureautje hebben ronken waar Windows 10 én Gears of War: Ultimate Edition op staan, dan staat er vanaf vandaag een nieuwe update op je te wachten. Met name de grafische opties gaan erop vooruit, want de framerate-cap kan nu handmatig ingesteld worden, anisotropic filtering is toegevoegd en ook is er nu een fps-counter mogelijk. Check de volledige patch notes hieronder:

Gears of War Ultimate Edition

  • Added v-sync toggle to video options. Toggle “off” to not be limited by your monitors refresh rate. Note: This requires an OS update that can be found here.
  • Added frame rate limit selector to video options. Use to reduce your frame rate if you are getting too much tearing, or choose unlimited to let the game render as fast as possible. Note: This option is best used with v-sync off. With v-sync on, it will force the game onto a refresh interval (render every refresh, every second refresh, etc.).
  • Added anisotropic filtering setting to video options.
  • Added FPS counter toggle to video options.
  • Fixed a bug where post processing could become disabled.
  • Fixed a bug where PSO’s could be created on the fly instead of read from the cache, causing hitches.

                     

Trippen met de teaser van PS4-game Four Sided Fantasy

Nee, we hebben het niet over een roman waarin een verwarde tiener verliefd wordt op een tekening van een vierkant, maar over een PS4-exclusive van ontwikkelaar Ludo Land. Er is nog geen gameplay te zien van de puzzel-platformer, dus we moeten het vannacht doen met een trippy sferische teaser die de Wacht voornamelijk aan een bepaalde Keanu Reeves-film doet denken. Maar mooi, dat is de game zeker, en daarom gooien we er nog een paar screenshots bovenop.

Four Sided Fantasy

Four Sided Fantasy

Four Sided Fantasy

Four Sided Fantasy

Four Sided Fantasy

                    

Waar een dief ophoudt staat een magiër op

                     

Zelfs in de officiële merch van Undertale zitten secrets

Als je Undertale hebt gespeeld weet je ongetwijfeld dat hij bomvol zit met secrets, en er is één die je hoe dan ook gemist hebt. De secret zit namelijk niet in de game zelf verborgen, maar zit letterlijk in een plushy van Toriel. Voordat je een mes pakt en gillend op de knuffel afrent, is het goed om te weten dat er al lui op YouTube zijn die dat gedaan hebben. Een wit hartje, inderdaad, en ironisch genoeg zal je die verrassing alleen snappen als je zelf harteloos bent. 

Toriel Undertale

                         

Vier heroïsche TMNT: Mutants in Manhattan-video’s tonen vechtmoves

Over een dikke week komt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan uit, en om ons een beter beeld te geven wat de manieren waarop de vier verschillende personages vechten, zijn er trailers. Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo zijn allen van de partij, en houden er een paar chique (lees: zieke) moves op na:

                      

Vanaf vandaag kun je spelen als de Ice Climbers in Super Mario Maker

                         

Nvidia toont meer Doom-gameplay op 1080p en met 60 FPS

Deze Nachtwacht heeft wat meer ontploffende demonenhoofden nodig, verdomme - gelukkig biedt Nvidia de oplossing in de vorm van zes minuten aan Doom-gameplay. Morgen is het eindelijk zo ver en komt de shooter uit voor PC, Xbox One en PS4, en deze mix van snelle combat, brute guns en smerige helbeesten staat op je te wachten:

                     

James McAvoy belt met Patrick Stewart tijdens Xavier-‘transformatie’

                      

Gigantic gered door Perfect World Entertainment, komt ook naar Windows 7, 8 en 8.1

De ontwikkeling van MOBA Gigantic liep een tijdje erg stroef, maar de financiële problemen van ontwikkelaar Motiga lijken ten einde gekomen door een nieuwe deal met Perfect World Entertainment. Het bedrijf gaat Gigantic uitgeven, en zorgt er daarmee ook voor dat de MOBA speelbaar wordt op andere 64-bit Windowsversies, in plaats van alleen Windows 10. 

                 

Nachtwacht-hattrick zit er op, nu wachten op Doom… Fijne donderdag!

View post on imgur.com

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord