Gears of War 4 vijand doet pro spelers na 

Gears of War 4 vijand doet pro spelers na 2016-10-06T05:36:23
Er zit een wel hele speciale vijand in Gears of war 4, die je klaarstoomt voor de multiplayer van de game! Alle details in deze Nachtwacht naast nieuws over de Nintendo NX, PS4 Pro, Xbox Scorpio, The Last Guardian, Sonic Mania en Rise of the Tomb Raider.

Nintendo NX geruchten

De Wacht voelt zich behoorlijk zweterig na de hele avond flink met PlayStation VR bezig te zijn geweest en blijft ook een beetje in het vieze hoekje zitten door deze Nachtwacht te beginnen met een sleazy rumor. What de neuk is er aan de hand met de Nintendo NX? De nieuwe console zou al ergens begin volgend jaar uit moeten komen, maar Nintendo houdt nog steeds zijn mond dicht. Wordt het niet eens tijd, Nintendo? Nee? Dan nog maar een paar geruchten.

NX

Veel weten we nog niet over de Nintendo NX, maar als we deze insider mogen geloven, zal de NX exact 3,4x krachtiger zijn dan de Wii U is. Dit betekent volgens hem dat developers geen probleem zullen hebben om PS4 en Xbox One games naar de Nintendo NX te brengen.

Dit betekent overigens niet dat de Nintendo NX ondersteuning krijgt voor 4K upscaling of HDR als we deze gast mogen geloven. De hardware zou er technisch wel mee om kunnen gaan, maar hij denkt niet dat Nintendo dat interessant vindt. Of het allemaal klopt, weten we hopelijk snel als Nintendo de console eindelijk een keer gaat showen. Deze gast was trouwens ook de eerste met het gerucht dat de NX een hybrid handheld/console wordt.


Phil Spencer over PS4 Pro en Xbox Scorpio

Wat inmiddels wel een zekerheid is? Dat Sony en Microsoft eind volgend jaar head-to-head gaan met de PlayStation 4 Pro en Xbox Scorpio en dat er een jaar zit tussen de release van beide consoles. Xbox Scorpio komt volgend jaar pas uit en dat zorgt er voor dat Microsoft vettere hardware in de nieuwe Xbox kan stoppen, die straks de kont van de PS4 Pro gaat schoppen. Phil Spencer, de big boss van Xbox, heeft er uiteraard heel wat over te lullen.

Zo laat hij weten dat ook Microsoft heeft gedacht aan een Xbox upgrade voor dit jaar en dat de hardware dan gelijk zou zijn aan de PS4 Pro, maar dat Microsoft er uiteindelijk voor heeft gekozen om een jaar te wachten, om de grafische stap veel groter te maken. Hij legt het zelf haarfijn uit:

“About two and a half years ago we started to look at a hardware refresh that we might want to do, which in the end led to the Xbox One S and Scorpio in terms of designs. We'd looked at doing something that was higher performance this year, and I'd say the PS4 Pro is about what we thought--with the GPU, CPU, memory that was here this year--that you could go do, and we decided that we wanted to do something different. So we looked at Scorpio and 4K and what I thought was a bigger step in terms of performance. It was something that we wanted to focus on.”

Pro

Sony presenteerde de PS4 Pro op een niet bepaald spectaculaire manier en kreeg daardoor een shitload aan commentaar, maar volgens Phil Spencer heeft Sony het goed gedaan.

“I watched their event, I thought they did a nice job. It's hard to show 4K and HDR over an internet stream in general. It's something frankly that I'm trying to watch and learn. For these kind of graphic and visual technologies, seeing is believing.”

De Wacht snapt heus dat niet iedereen nu al zit te wachten op een soort halve console upgrade en heeft daar ook begrip voor. Hoe de Wacht er zelf over denkt? Fock yeah, nieuwe consoles!


The Last Guardian reclame

OMG, gaat het dan echt gebeuren? Nu kan de game haast niet meer uitgesteld worden, toch? De Wacht wordt er emotioneel van.

Guardian1

Guardian2


Gears of War 4 vijand doet pro spelers na

Nog maar een paar dagen geduld en dan kunnen we voor het eerst in ruim 3 jaar weer gaan knallen met een nieuwe Gears of War. Gears of War 4 wordt gemaakt door ontwikkelaar The Coalition en Chuck Osieja, de creative director, laat weten dat er een hele speciale vijand in de game zit, die je meerdere keren zal tegenkomen in de singleplayer. Deze nieuwe vijand, genaamd The Juvie is speciaal, omdat hij is gemaakt om je klaar te maken voor de multiplayer van de game!

The Juvie enemies reageren volgens Chuck precies zoals pro Gears of War multiplayer gamers, zodat je alvast kan oefenen en niet keihard afgaat zodra je online gaat. Hij zegt:

Gears 4

“We have a new enemy called the Juvie that’s actually designed to mimic pro players in the campaign. What happens is that most people will play the campaign and then go into the multiplayer, but they can’t handle players who wall-bounce. So with the Juvies, we actually created something that mimics how pro players wall-bounce through the environment so that you’re already getting trained in the campaign, so that when you get into multiplayer, you’re actually more competent because you’re already used to tracking enemies that move around the map.”

Best een verdomd slim idee van The Coalition om een vijand in de game te stoppen die pro spelers nadoet! Gears of War 4 ligt begin volgende week in de winkels, voor de Xbox One en PC.


Sonic Mania pas in juni?

Sonic the Hedgehog bestaat 25 jaar en dus is het tijd voor een feestje. Dat feestje bestaat godzijdank niet uit nog een crappy 3D deel van Sonic, maar uit een echte oldschool Sonic game, genaamd Sonic Mania. Op de Mega Drive was de snelle blauwe egel een gigantisch succes en Sonic Mania gaat weer terug naar die goede oude tijd met toffe 2D levels en 16-bit graphics. Het klinkt op papier als eindelijk weer een leuke Sonic game, maar we moeten er nog wel even op wachten.

Sonic

De oorspronkelijke release stond op begin 2017, maar dat lijkt nu pas juni 2017 te worden. De gamers die een pre-order hadden geplaatst voor Sonic Mania kregen namelijk een mail van Amazon met de nieuwe release date, 2 juni 2017. De Wacht is opgegroeid met Sonic en hoopt heel hard dat Sonic Mania tof wordt, maar sceptisch is een understatement.


Rise of the Tomb Raider launch trailer

Ben je klaar voor de klaperrrrrrrrrr van deze Nachtwacht? Hoe kan je de Wacht nu beter afsluiten dan met queen gaming herself, Lara Croft. Rise of the Tomb Raider kwam vorig jaar al uit voor de Xbox One, maar nu kunnen ook de gamers met een PS4 het avontuur gaan checken in de 20th Anniversary Edition, vol met extra content en alle DLC die er tot nu toe is uitgekomen. De game krijgt ook PS4 Pro ondersteuning voor nog strakkere graphics en PlayStation VR support en dat zie je allemaal terug in de epische Rise of the Tomb Raider launch trailer.

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord