GamesRadar zendt Future Games Show uit tijdens E3-weekend 

GamesRadar zendt Future Games Show uit tijdens E3-weekend 2020-04-26T01:22:31
Een hele fijne zondag en van harte welkom bij een gloednieuwe N8W8 met vandaag: Verschillende partijen doen er alles aan om de E3-leegte op te vullen. Zo ook GamesRadar, dat een gloednieuw event uit de grond stampt. Verder zijn spelers de online-ellende in Super Smash Bros. Ultimate helemaal zat en krijgen we weer gratis games voorgeschoteld!

GamesRadar zendt Future Games Show uit tijdens E3-weekend

Gisteren las je al dat de PC Gaming Show gewoon doorgaat, ondanks de annulering van E3 2020. GamesRader heeft nu ook bekendgemaakt een show uit te zenden die in het teken staat van nieuwe releases: de Future Games Show. Net als de PC Gaming Show wordt de variant van GamesRadar uitgezonden op zaterdag 6 juni. De Amerikaanse gamenieuwswebsite belooft op zijn eigen website een show van 60 minuten, die vol met nieuwe trailers, aankondigingen en interviews zal zitten:

The Future Games Show is an hour-long broadcast containing exclusive trailers, announcements, and deep dives on existing AAA and indie games, focusing on current (and next-gen) consoles, mobile and streaming platforms. The Future Games Show will take place in June during the former E3 week, supported by exclusive news, previews and interviews from the editorial team at GamesRadar. Expect more details in the coming weeks.

De Future Games Show is een gloednieuw event dat het gat van E3 enigszins hoopt op te vullen. Naast deze show en de PC Gaming Show komt ook IGN met een digitaal evenement genaamd Summer of Gaming, waaraan partijen als Amazon, Square Enix, Devolver Digital en 2K Games deelnemen. De Future Games Show is te volgen via de website van GamesRadar, maar ook via Twitch, YouTube en Twitter.
   

Spelers roepen Nintendo op: 'Pak online problemen Super Smash Bros. Ultimate aan'

Online potjes in Super Smash Bros. Ultimate zijn een regelrechte ramp en spelers vinden dat Nintendo actie moet ondernemen. Met de hashtag FuxUltimateOnline werd de afgelopen dagen aandacht gevraagd voor de problemen en inmiddels is #FixUltimateOnline trending op Twitter.

Spelers klagen onder meer over het buffersysteem, input delay en de netcode. Daarnaast worden veel meldingen gedaan van ernstige lag die lobby matches totaal onspeelbaar maken. Als je net als de Wacht flink wat online potjes gespeeld hebt, kom je regelmatig in de situatie waarin je tijdens het spelen drie kopjes koffie kan zetten, de planten water kan geven, douchen en tandenpoetsen, waarna je nog steeds op tijd bent om een spot dodge in te zetten. Enorm frustrerend dus!

Het feit dat we moeten betalen voor Nintendo's online multiplayersysteem, maakt het helaas alleen nog maar belachelijker. Ook professionele spelers hebben zich in de discussie gemeld, zo blijkt uit tweets van ZeRo, Hungrybox en Meru:

Nog voordat de game uitkwam riep Masahiro Sakurai spelers nog op om massaal gebruik te maken van de Nintendo Switch LAN adapter, omdat gamen op de kabel nou eenmaal stabieler verloopt dan draadloos. Dat je even drie tientjes neer mag leggen voor een LAN-aansluiting op je Switch dock, liet hij uiteraard achterwege.
     

Minder Tarantula’s en schorpioenen in Animal Crossing: New Horizons

Update 1.2.0 van Animal Crossing: New Horizons is hier en voegt een hoop nieuwe content toe, maar dataminers ontdekken ook dat er een hoop generfd is in de game. Zo las je eerder deze week al dat de Nook Bank lagere rente uitkeert over bedragen op je spaarrekening, maar nu blijkt dat ook de spawn rates van verschillende dieren, waaronder insecten, tarantula’s en schorpioenen, behoorlijk zijn veranderd. Een van die dataminer, Ninji, heeft op Twitter zijn bevindingen gedeeld:

Ninji noemt behoorlijke percentages in afname van de kostbare beestjes en via NintendoLife zijn de cijfers wat inzichtelijker gemaakt met een tabel. Check ‘m hier. Ook Polygon heeft een dataminer gevonden die bevestigt dat cashen via het vangen van insecten iets lastiger wordt door verlaagde spawn rates. Dus merk je ook dat de insectenpopulatie minder prominent aanwezig is op je eiland? Geef dan update 1.2.0 de schuld!
   

Total War: SHOGUN 2 en Pac-Man Championship Edition 2 gratis speelbaar

Tijdens de thuisblijfperiode strooien uitgevers met gratis games, joepie! Ook komende week kan je weer los met gratis content, want Total War: SHOGUN 2 wordt vanaf maandag gratis op Steam geknald. Onder het motto ‘Stay home, save lives’ wordt de game gratis verspreid, meldt het Twitter-account van Total War:

Momenteel is Pac-Man Championship Edition 2 al gratis op te pikken op Steam en stores van PlayStation en Xbox. Beide titels zijn Free-To-Keep, dus als je ze oppikt blijven ze gewoon in je library staan.

Total War: SHOGUN 2 is van 27 april tot 1 mei gratis op te pikken en Pac-Man Championship Edition 2 staat nog tot 10 mei helemaal voor niets in alle stores.
    

SuperMash komt op 8 mei naar consoles

Ontwikkelaar Digital Continue heeft een consoleversie van SuperMash aangekondigd. De game, die spelers twee tot zes genre’s met elkaar laat combineren, werd aangekondigd in december vorig jaar. Digital Continue beschreef de game als volgt:

Through positive and negative “glitches,” SuperMash creates unique and unpredictable scenarios by altering the mechanics of the Mashes the game gives you. Additionally, players can control certain elements of what they play by applying Dev Cards, which represent a generous selection of characters, enemies, environments, and more. Players can share the Mashes they find with their friends by giving them its unique playable code. The game’s story mode takes place in a video game store where players receive quests by assisting customers and stocking the shelves with the best Mashes the game can generate.

Dus heb je altijd al willen weten hoe shoot ‘em up zich laat combineren met JRPG? Dan is SuperMash misschien wel het proberen waard. De game komt op 8 mei naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch voor ongeveer twee tientjes. Op PC is SuperMash al speelbaar via de Epic Games Store.
     

Snel kijken: Valorants teleporting hero Omen in beeld


Forse Japanse kortingen tijdens Big in Japan-sale op PlayStation Store

PlayStation pakt momenteel al uit met de gigantische Spring Sale in de digitale gamewinkel, maar sinds gisteren is ook de Big in Japan-sectie terug. Voor spelers een uitgewezen kans dus om titels als Resident Evil 2 Remake en Monster Hunter World: Iceborne, maar ook Dragon Quest XI, Persona 5 en de Yakuza-games voor een zacht prijsje op te pikken. De Wacht stopt in ieder geval Castlevania Reqiuem: Symphony of the Night in zijn winkelwagentje!

Zo de Wacht kruipt onder de wol! Nogmaals een hele fijne zondag toegewenst en wees blij allen, er komt weer een nieuwe Kuifje-game aan!

Doei! :D

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord