Full Boobie Control in Dead or Alive 5 

Full Boobie Control in Dead or Alive 5 2013-02-14T17:19:29
Vandaag een Wacht met kwaliteit, want we hebben het meerdere malen over de prachtige vrouwelijke heuvels! Maar er is ook erg interessant nieuws over Aliens: Colonial Marines. De aap komt uit de mouw en de Wacht vertelt je hoe het zit. Oh en hou je hart vast, je gaat inderdaad langer moeten wachten op The Last of Us!

Ubisoft is tevreden met Wii U launch

De Wacht kan hier niet doodleuk vertellen dat de lancering van de Wii U denderend is gegaan, zonder dat hij zou jokken. Ubisoft erkent dat probleem ook, maar is toch tevreden met de gang van zaken! Ze hebben een leuk deel van de Wii U markt in zowel Noord-Amerika als Europa, maar toch hopen ze dat er meer games verkocht gaan worden. Tijdens een vergadering met investeerders zei Ubisoft CEO Yves Guillemot dat hij gelooft in de toekomst van de Wii U:

Regarding Wii U, while we are satisfied by our market share in the US and Europe – at respectively 20% and 27% – our performance was impacted by low-tie ratios. Nintendo has recently announced the coming release of some of their great brands on Wii U, and we believe it will boost its potential.

Wii U Launch

Dat is een heel mooi verhaal, maar Ubisoft besloot laatst wel doodleuk om de Wii U-exclusive Rayman Legends toch maar niet meer exclusief te maken! Iets te maken met die tegenvallende verkoopcijfers? Allemaal leuke praatjes om Nintendo te steunen als je het de Wacht vraagt, helemaal omdat Ubisoft natuurlijk nooit zal zeggen dat ze niet meer in een systeem geloven!

 

Full-Boobie-Control in Dead or Alive 5

Dead or Alive kreeg onlangs een pleister om bugs te fixen en met de komst van deze patch kun je nu zelf de tetten van de vrouwelijke personages besturen! Een gamer schudde tijdens het spelen wat rond met zijn PS3-controller (waarom in vredesnaam?) en ontdekte dat de boezem van zijn vechtster vrolijk mee begon te schudden! Kotaku spotte al snel deze video dat het allemaal eens goed demonstreert!

Zo, zijn we er weer bij? Nou, dit soort shit had eigenlijk niet in de game moeten zitten, maar omdat gamers wegens het gebrek aan sappige pixeljetsers nogal over de zeik waren besloot Tecmo het er toch in te stoppen!

There is still room for having sexualised aspects...If you have a solid fighting game system there, there's nothing wrong with having beautiful characters as a layer on top of that - that's another layer of entertainment that there's a need for.

Nou, we kunnen dus weer in volle glorie genieten van de boobs in Dead or Alive 5! De Wacht vindt het allemaal best, maar vraagt zich af hoe het op de Xbox 360 gaat. Die controller heeft immers geen tilt.. Heeft dit voor jou toegevoegde waarde of doet het je geen ruk? (LOOOOL)

 

Harlem Shake - Fat Nerd Gamer Edition 

Earlygamer opende al een topic over de Harlem Shake op ons Community-gedeelte. Het is een beetje het nieuwe planking en de Wacht is er nog niet helemaal over uit of het nou cool is of niet. Desondanks vond hij deze Gamer Edition en daarmee verdient het eigenlijk sowieso een plaatsje in deze NachtWacht. Doe ik er nog een bonusvideo bij, omdat het kan!

 

Sexiër dan dit wordt het niet

Kennen jullie Günther nog? Of Jody Bernal? Hier hebben we de nieuwe ster te pakken jongens en meisjes. Laten we eerlijk wezen; zo'n baas als deze gap zullen we nooit worden. Niet alleen draagt deze badass een kreeft als ketting, maar hij bezit ook een snor waar menig pedofiel jaloers op zou worden! Halverwege de clip gooit hij nog even alles om en laat hij je echt gruwelijke moves zien. Daar tussenin vind je ook nog de meest charmante lach EVER dus verman jezelf en kijk de hele video gewoon even uit! Wie weet lig je dan net als de Wacht naderhand wel op de grond te lachen!

 

Chickies diggen Gears of War want geen tetten

Mensen die net als de Wacht van meloenen houden zal dit weinig kunnen schelen, maar blijkbaar vinden meisjes Gears of War heel tof. En dat komt dan niet omdat die game kwalitatief gezien gewoon lekker speelt, of omdat het verhaal aangrijpend is. Nee, meisjes spelen Gears of War omdat er geen ordinaire wijven in voor komen. Je weet wel, van die stoten met kanonnen zo groot, dat ze bijna de kleren uitbarsten.

Gears of War - ouw vrouwke

Goede memmen, die vind je dus niet in Gears. Chris Perna is art director bij Epic en zegt dat een vrouwelijk personage in Gears een beetje pit moet hebben en vooral niet bang moet zijn om een beetje vuil te worden. Een stoere chick dus en juist daarom vinden vrouwelijke gamers ze zo tof:

They’re still feminine. Anya in Gears 3 comes across as being very feminine, and I think it works. From what we’ve heard, when they play the game they feel empowered and they feel good.

Met 'they' bedoelt de beste Perna natuurlijk de vrouwgamerts in kwestie. Voordat jullie je afvragen welke richting dit nu weer opgaat, de art director gelooft niet dat we binnenkort met een vrouwelijk hoofdpersonage zullen spelen. Toch vindt Perna dat idee interessant, dus misschien moeten er wel alarmbellen gaan rinkelen. Of zouden jullie maar al te graag met een vrouw als hoofdpersonage door een nieuwe Gears of War rennen? Tetten zullen daarbij dus niet zijn inbegrepen, maar maak je geen zorgen! Dead or Alive heeft er genoeg!

JeeeeuJ!

Zo, dat is ook weer uit de weg. Zouden de dames Gears of War trouwens niet gewoon spelen omdat het goed is? De Wacht snapt niet dat dit soort dingen doorslaggevend kunnen zijn om een game wel of niet te waarderen. Wat denken jullie ervan beste PU-lezers, laat het ons weten! 

 

Het treinwrak dat Aliens: Colonial Marines heet

De Wacht bracht jullie al het twijfelachtige nieuws dat Aliens: Colonial Marines misschien helemaal niet door Gearbox gemaakt zou zijn. Nu de game heel slecht ontvangen is kon je er donder op tegen zeggen dat men met een verklaring moest komen. Via Reddit is nu het één en ander aan informatie naar buiten gedruppeld. Een poster die claimt anderhalf jaar aan de game te hebben gewerkt, zegt dat het gezeik met Colonial Marines al meteen met de aankondiging begon..

Meteen nadat SEGA de deal met 20th Century Fox rond had, kondigde het zo trots als een pauw de titel aan. De productie moest echter nog in zijn geheel van start gaan en bleek later tegen flink wat hobbeltjes op te lopen! Zo moest Gearbox opeens aan Borderlands werken en later kregen ze daar Duke Nukem Forever op hun bord. Immens drukke tijden dus, waardoor SEGA weer begon te klagen over de vertraging.

Aliens Colonial Marines

Omdat dit zelfs tot rechtszaken had kunnen leiden besloot Gearbox het project uit te besteden aan TimeGate. Die studio maakte eerder al Section 8 en was verantwoordelijk voor de complete singleplayer van Aliens: Colonial Marines. Na de release van Borderlands 2 kreeg Gearbox door met wat voor baggerzooi ze werden opgezadeld, maar het kwaad was inmiddels al geschied. SEGA moest en zou een Aliens: Colonial Marines op de markt krijgen, anders zwaaide er wat:

Campaign didn’t make much sense, the boss fights weren’t implemented, PS3 was way over memory, etc etc etc. GBX was pretty unhappy with TG’s work, and some of Campaign maps were just completely redesigned from scratch. There were some last minute feature requests, most notably female marines, and the general consensus among GBX devs was that there was no way this game was going to be good by ship. There just wasn’t enough time

En dus moest Gearbox zwichten en een game releasen waarvan ze wisten dat men er spontaan diarree van zou krijgen. Omdat de ontwikkelaar alles op alles heeft gezet om een nog enigszins speelbare game af te leveren, heeft het team geen tijd gehad om er nog een boeiend verhaal aan te koppelen. Ze hopen dat met DLC goed te kunnen maken, maar een game die van zichzelf al stuk is, repareer je natuurlijk niet zomaar met een paar patches..

Nu komt al deze info van een anonieme bron (en dat is daarmee dus geen bron), maar ook Kotaku claimt bronnen te hebben die met dezelfde informatie naar hen toe zijn gekomen. We wachten vrolijk af tot de officiële verklaring, als die er ooit komt! Momenteel verschijnen al wel de eerste haatvideo’s, speciaal gericht aan Randy Pitchford. Want hij beloofde dat ze de franchise niet zouden verkloten. LOOK WHAT YOU’VE DONE!

 

Uitstel The Last of Us is een feit

Het doet de Wacht zeer om jullie het nieuws van The Last of Us te brengen. Een paar dagen geleden vertelde hij jullie al dat de Amerikaanse retailers GameStop en Best Buy de release aanpasten. Ook wij Europeanen zullen tot 18 juni moeten wachten voor we met deze PS3-exclusive aan de slag kunnen, dat bevestigde Naughty Dog! De ontwikkelaar wil namelijk de lat torenhoog leggen. The Last of Us moet dan ook alle verwachtingen waar kunnen maken.. In een e-mail zei de ontwikkelaar dat ze daarom niet anders konden dan de titel uitstellen:

As we entered the final phase of development for The Last of Us, we came to realize just how massive Joel and Ellie’s journey is. But instead of cutting corners or compromising our vision, we came to the tough decision that the game deserved a few extra weeks to ensure every detail of The Last of Us was up to Naughty Dog’s internal high standards.

Hartstikke zonde, maar zes weken langer wachten is niet zo heel erg toch? Als de game maar op zijn minst uitstekend wordt dan! Of zijn er onder jullie nu boe-roepers die de game gaan boycotten? Nee, toch?

Last of Us

 

Looks good to me!

Ok ok, en nu houdt de Wacht op met Aliens: Colonial Marines uit te lachen.. Dat doen andere mensen wel voor hem!

Aliens Colonial Marines

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord