For Honor vereist een internetverbinding 

For Honor vereist een internetverbinding 2016-12-15T06:10:32
Opmerkelijk nieuws over For Honor in deze Nachtwacht! Lees er alle details over, naast nieuws over een nieuwe Turtle Rock game, Uncharted 4: Survival DLC, Resident Evil VII, Lost Odyssey en Horizon: Zero Dawn.

Nieuwe Turtle Rock game

Goedemorgen, game vrienden! De Nachtwacht staat weer voor je snufferd en begint vandaag met het nieuws dat ontwikkelaar Turtle Rock Studios hard werkt aan een geheel nieuwe IP. De dev kennen we van de Left 4 Dead en Evolve games, maar de studio heeft nu laten weten te werken aan een nieuwe first person shooter met opnieuw de focus op co-op gameplay.

Heel veel wil Turtle Rock Studios er nog niet over kwijt, maar volgens Phil Robb, de co-founder van de studio, wordt het een game met een zwaar ‘dark fantasy’ element. Hij zegt:

Turtle

“We are developing a new franchise set in an all new universe that leverages the style of gameplay our community loves and expects from Turtle Rock Studios. We cannot wait to show them what we have in store. What we can say is that we are definitely going back to our moment-to-moment gameplay roots with a huge focus on co-op FPS. There will be plenty of baddies to shoot up, but it is not a zombie game or anything post-apocalyptic. What we can say right now is there’s a strong dark fantasy element to it.”

Overigens laat deze Phil ook weten dat de focus nu niet ligt op VR ondersteuning, maar hij sluit het ook niet uit. Hij zegt dat er naar gekeken zal worden, mocht de game een succes zijn. Tot slot liet hij weten dat we deze nieuwe game pas in 2018 mogen verwachten, dus het duurt nog minimaal dik een jaar, voordat we er mee aan de slag kunnen. Nog even geduld.


For Honor vereist een internetverbinding

Door nu met opmerkelijk nieuws over For Honor, de nieuwe game van Ubisoft, waarin ridders, samoerais en vikingen het met elkaar aan de stok hebben. De game zal een uitgebreide online mode krijgen, maar ook een singleplayer avontuur. Het is echter nu duidelijk geworden dat je hoe dan ook altijd verbonden moet zijn met het internet, ook als je alleen de singleplayer wil spelen.

Tot voor kort stond er op de officiële website van For Honor dat de game ook offline speelbaar is, maar die tekst was ineens verdwenen. Een oplettende gamer vroeg toen meteen aan Ubisoft wat de deal is en dit is het antwoord:

Honor

“We can confirm that For Honor is an always online experience. Some elements of progression, which is hosted online, are shared across story and multiplayer modes. Players will need to be connected to the Internet at all times to play For Honor.”

De meeste gamers zullen hier geen problemen mee hebben, want wie zit er tegenwoordig nou niet online met zijn/haar console, maar het is wel vreemd dat Ubisoft meerdere keren heeft gezegd dat For Honor offline gespeeld zou kunnen worden en daar nu volledig op terug komt.

Ander nieuws over For Honor is dat de closed bèta begin januari live gaat en als je daar aan mee wil doen, moet je hier even je gegevens achter laten en aangeven op welk platform je de bèta wil spelen. Wie weet kan je ruim een maand voor release alvast aan For Honor snuffelen.


Uncharted 4: Survival launch trailer

Op de Uncharted: The Lost Legacy stand-alone DLC moeten we nog even wachten, maar vanaf vandaag is wel de Survival Mode, de nieuwe DLC voor Uncharted 4, beschikbaar voor iedereen. In de DLC moet je in co-op zien te overleven tegen waves van vijanden en in de nieuwe trailer krijg je een goed idee van wat je mag verwachten van de Survival Mode. Koekeloer hieronder!


Hoe slecht is jou geweten?

Zeg eens eerlijk… heel stiekem weleens gedaan?

Guilty


‘Speel Resident Evil VII op de PS4 Pro’

2017 begint goed met de release van Resident Evil VII, op 24 januari. Een hoop horror fans kijken uit naar de release van de nieuwe Resident Evil en vroegen zich af wat nu de beste manier is om de game te beleven. Is dat op de console, of toch met PlayStation VR? Masachika Kawata, de producer van Resi 7, heeft er een uitgesproken mening over.

Hij laat namelijk weten dat de PS4 Pro de beste ervaring biedt, maar dat PlayStation VR nog beter is om volledig opgeslokt te worden door je omgeving. Hij zegt:

Resi 7

“As long as the players wallet allows it, I think having the player play on the PS4 Pro really is the ideal environment someone wants to experience the game in. On an additional note, playing it on the PlayStation VR is also a great way to immerse yourself in the environment.”

De Wacht heeft al meerdere demo’s van Resi7 in VR gespeeld en kan je alvast verklappen dat het inderdaad heel erg cool is om de game in VR te spelen, maar daar heb je wel stalen zenuwen voor nodig en een sterke maag. Hoe ga jij Resident Evil VII beleven?


Gratis Lost Odyssey

Newsflash! Microsoft is vreselijk lekker bezig met de backwards compatibility feature op de Xbox One. Er komen steeds meer Xbox 360 games bij, die op de Xbox One gespeeld kunnen worden en dat kan je alleen maar toejuichen. Het zijn inmiddels meer dan 300 titels en om dat te vieren kan nu iedereen gratis en voor niets Lost Odyssey downloaden! Mocht je fan zijn van oldschool JRPG’s en de game hebben gemist op de Xbox 360 is dit je kans. De actie loopt tot 31 december.


Horizon: Zero Dawn trailer

OMGWTFBBQ, wat heeft de Wacht ontzettend veel zin in Horizon: Zero Dawn. De game staat hoog op het verlanglijstje van volgend jaar en dat komt mede door het mysterie dat rond de titel hangt. Wat is er toch aan de hand met die machines en robots, die ook nog eens uit de oudheid komen? En hoe past Aloy, de main character van Horizon: Zero Dawn, in dit plaatje? Zucht… is het al 3 maart?

Horizon

Om de honger te stillen heeft Guerrilla Games een fijn nieuw filmpje online gezet, waarin er wordt ingespeeld op deze vragen. Veel antwoorden krijgen we uiteraard niet, het maakt je alleen maar nieuwsgieriger. Kan. Niet. Wachten!

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord